Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Pensiri House

112 Moo 5,Saku ,Naiyang Beach, Thalang, Naiyang, Phuket, Thailand 83110

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,8

baseret på 254 anmeldelser

3 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,3
Beliggenhed
7,7
Personalet
7,9
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
6,4
Alle anmeldelser (254)
Sortér efter:
Birgitte K. Rejsende alene Denmark, 15. januar 2016
Lovely little place

Quiet, clean, lovely staff
8,7
Indberet denne anmeldelse
Charlotte M. Par Denmark, 28. december 2013
Helt okay

Pris, tæt på lufthavn og minimart på hotellet
8
Det var et helt okay hotel til prisen, tæt på strand og lufthavn. Pens restaurant på stranden er SUPER.
Indberet denne anmeldelse
Diana M. Par Denmark, 28. januar 2013
Fint hotel med det der skal være.

Billig til pengene
6,3
Dejligt lille hotel. Ligger 500 m fra Hovedgaden. Vi boede der kun en nat, men det var perfekt. Kan anbefales til dem, som bare skal have en seng og sove i.
Indberet denne anmeldelse
Kaire L. Par Estonia, 14. januar 2016
Unreachable staff
5,3
It was impossible to get contact with the staff. They didn't answer to any of my emails, which means that I didn't get required information about the hotel. So I coulnd't stay in the hotel that I'd already booked. I also didn't get any of my money back. Haven't heard of them ever since...
Indberet denne anmeldelse
Ilario L. Par Canada, 20. december 2015
very clean, nice people running the place

price ,location, cleanliness
8
it was a very nice stay , good room and a good location
Indberet denne anmeldelse
Zaw Z. Familie med ældre børn Singapore, 24. november 2015
Nice Place to Stay

Good facilities in the room, Cleanliness, Value for money
6,7
If you want to stay a nice and inexpensive place near Naiyang beach or airport this may be the one to recommend. The only thing a little bit of inconvenience was we had to take our shoes off at the entrance as this is actually operating out of a house !
Indberet denne anmeldelse
Karen T. Familie med ældre børn Australia, 12. november 2015
Great stay

The ease of location to the old city, everything within walking distance including great places to eat, shopping and bars
9,3
The staff were extremely friendly and polite, the premises were very clean with the pool being crystal clear. The only downfall was that we were in one of the rooms that had a very small balcony ( although didn't really hinder our enjoyment). The laneway where Pensiri is located was also very clean with cheap massage only steps away.
Indberet denne anmeldelse
Joanne C. Rejsende alene Malaysia, 10. november 2015
Cheap, near beach, near airport

Clean, location, cheap
7,7
Satisfied
Indberet denne anmeldelse
Sarah T. Forretningsrejsende Malaysia, 7. november 2015
Excellent stay at Pen Siri

CLeanliness
9,7
Indberet denne anmeldelse
Chaiwat A. Gruppe Thailand, 24. oktober 2015
good

clean valuable
8
Indberet denne anmeldelse
1 - 3 af 3 anmeldelser
Pensiri House PhuketPensiri House Phuket - GæsteværelsePensiri House Phuket - GæsteværelsePensiri House Phuket - GæsteværelsePensiri House Phuket - GæsteværelsePensiri House Phuket - GæsteværelsePensiri House Phuket - GæsteværelsePensiri House Phuket - Hotellet udefraPensiri House Phuket - Altan/TerrassePensiri House Phuket - GæsteværelsePensiri House Phuket - Altan/TerrassePensiri House Phuket - FaciliteterPensiri House Phuket - GæsteværelsePensiri House Phuket - IndgangPensiri House Phuket - Attraktioner i nærhedenPensiri House Phuket - FaciliteterPensiri House Phuket - FaciliteterPensiri House Phuket - OmgivelserPensiri House Phuket - Rekreative FaciliteterPensiri House Phuket - RestaurantPensiri House Phuket - Altan/TerrassePensiri House Phuket - OmgivelserPensiri House Phuket - LobbyPensiri House Phuket - GæsteværelsePensiri House Phuket - FaciliteterPensiri House Phuket - LobbyPensiri House Phuket - FaciliteterPensiri House Phuket - FaciliteterPensiri House Phuket - FaciliteterPensiri House Phuket - Hotellet indefraPensiri House Phuket - BadeværelsePensiri House Phuket - BadeværelsePensiri House Phuket - Hotellet indefraPensiri House Phuket - FaciliteterPensiri House Phuket - ButikkerPensiri House Phuket - FaciliteterPensiri House Phuket - GæsteværelsePensiri House Phuket - BadeværelsePensiri House Phuket - FaciliteterPensiri House Phuket - OmgivelserPensiri House Phuket - BadeværelsePensiri House Phuket - RestaurantPensiri House Phuket - Restaurant


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C02