Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Phunawa Resort

16/1 Patak Road Soi 24, Karon, Phuket, Thailand 83110 (Se kort)

Book nu!

Phunawa Resort Phuket - Swimmingpool Phunawa Resort Phuket - Swimmingpool Phunawa Resort Phuket - Swimmingpool Phunawa Resort Phuket - Hotellet udefra Phunawa Resort Phuket - Altan/Terrasse Phunawa Resort Phuket - Gæsteværelse Phunawa Resort Phuket - Gæsteværelse Phunawa Resort Phuket - Gæsteværelse Phunawa Resort Phuket - Gæsteværelse Phunawa Resort Phuket - Gæsteværelse Phunawa Resort Phuket - Gæsteværelse Phunawa Resort Phuket - Gæsteværelse Phunawa Resort Phuket - Gæsteværelse Phunawa Resort Phuket - Gæsteværelse Phunawa Resort Phuket - Gæsteværelse Phunawa Resort Phuket - Gæsteværelse
Phunawa Resort Phuket - Gæsteværelse Phunawa Resort Phuket - Gæsteværelse Phunawa Resort Phuket - Gæsteværelse Phunawa Resort Phuket - Gæsteværelse Phunawa Resort Phuket - Gæsteværelse Phunawa Resort Phuket - Gæsteværelse Phunawa Resort Phuket - Gæsteværelse Phunawa Resort Phuket - Gæsteværelse Phunawa Resort Phuket - Gæsteværelse Phunawa Resort Phuket - Gæsteværelse Phunawa Resort Phuket - Gæsteværelse Phunawa Resort Phuket - Gæsteværelse
Område: Karon Antal værelser: 47
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

fra 329
anmeldelser

Værdi for pengene
8,7
Beliggenhed
6,9
Personalet
8,8
Hotellets stand/rengøring
8,8
Værelsets komfort/standard
8,8
Mad/spisning
7,7
Alle anmeldelser (329)
Sorter efter:
Kim U. Familie med ældre børn Denmark, 14. august 2012
Dejlig hotel med store værelser

meget for pengene
8
Dejlig hotel, stille hotel med masse af plads men en lille pool. Ikke mange liggestole, en lille bakke op til hotelet. prisen for en tuktuk nede fra byen og op til hotelet fra bath.
Indberet denne anmeldelse
Jan K. Familie med ældre børn Denmark, 3. juli 2012
Dejlig mindre hotel med store værelser

Skøn betjening af hjælpsomt personale
9
Vi havde nogle dejlige dage på et roligt hotel, som dog er beliggende lidt fra stranden. Venligt og hjælpsomt personale. Vi kommer gerne på hotellet igen.
Indberet denne anmeldelse
Lynden K. Par Denmark, 24. januar 2012
Dejligt hotel og smilende betjening

Særdeles venlig betjening og altid godt humør. fin service, bl.a. ved div. spørgsmål
8,3
Vores værelse havde 2 soveværelser, og 2 badeværelser, som var lidt spild af plads. De kunne måske have været lidt anderledes indrettet. Morgenbuffeen var på det jævne, men den øvrige mad i restauranten var rigtig god, og til rimelige priser. Hjælpsomheden, service, smilende betjening og det gode humør ved de ansatte var altsammen helt i top. Renligheden var også i orden. Lidt støjende svimmingpool, som havde et kunstigt vandfald.
Tip om Hoteldetaljer: Et rigtig dejligt hotel, men det taget 10 minutters gang at komme til Karon by eller stranden. Hotellet har dog gratis transport 2 gange dagligt, ellers koster det 200 bath med taxa.
Indberet denne anmeldelse
Bobby F. Familie med ældre børn Philippines, 14. august 2015
Comfort and Peace.

Comfort, cleanliness, peace.
8
Our stay in Phunawa Resort was a very good one. We were pleased with the accommodation. My kids enjoyed the facilities especially the swimming pool. We had a very comfortable and peaceful stay. The staff attended to our requests quickly and politely.
Indberet denne anmeldelse
Raza R. Gruppe Pakistan, 31. juli 2015
Pukhet 2015

The rooms were big clean and in very good condition
9,3
The staff was very nice and friendly, The room/suit was very spacious. The house keeping and room service speed were really good. The view from the rooms was beautiful, the facilities were more than enough, a nice Kitchennet, spacious bathrooms. We got an upgrade to the grand suite and everything exceeded my expectations during my stay. It had a private roof top with a huge jacuzzi a nice sitting area under a gazebo with amazing plants all around. Just the food can be better. The spa was ok very basic but good nice and clean. As a 4 star establishment the place exceeded my expectations in many ways.
Indberet denne anmeldelse
Paul E. Familie med ældre børn Australia, 9. juli 2015
Home away from home :-)

Fantastic localition , Beautiful room's , AMAZING STAFF
9,7
Indberet denne anmeldelse
Shavin C. Par Malaysia, 14. juni 2015
The Best as Always

The People
10
Indberet denne anmeldelse
Abdul R. Par Singapore, 13. maj 2015
Perfect

clean/nice pool/kitchen
10
perfect..good resort..clean..location not a prob cos we drive..cool place..mountain view..sea view..nawa suite..nice
Indberet denne anmeldelse
Wai K. Gruppe Hong Kong, 15. april 2015
It need to upgrade their hotel condition

staffs at reception and check in counter are nice and helpful. room rate is OK
5,7
- hotel signage for hotel is not clear and difficult to find the location - Food and services for breakfast need to upgrade. staff did not clean the table when guests finish their breakfast. Food did not refill when out of stock, little kind of food for selection - room privacy is not enough, stranger can walk in our balcony and look into our room - swimming pool is full of leaves and insect and not suitable for swimming - did not provide the best room condition for guest : water boiler is out of order, refrigerator did not power on; water leakage at bathroom
Indberet denne anmeldelse
Jellis D. Par Philippines, 9. april 2015
Nice stay experience

Rooms, private roof
9,7
Very nice stay experience, very spacious room, we also have a private roof top with private pool. Although the location is a little far from beach, but we have quiet environment and nice mountain view, and we rented a motorbike, which is convenient.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Phunawa Resort PhuketPhunawa Resort Phuket - SwimmingpoolPhunawa Resort Phuket - SwimmingpoolPhunawa Resort Phuket - SwimmingpoolPhunawa Resort Phuket - Hotellet udefraPhunawa Resort Phuket - Altan/TerrassePhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - RestaurantPhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - Hotellet udefraPhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - Hotellet udefraPhunawa Resort Phuket - Hotellet udefraPhunawa Resort Phuket - Hotellet udefraPhunawa Resort Phuket - RestaurantPhunawa Resort Phuket - OmgivelserPhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - SwimmingpoolPhunawa Resort Phuket - SwimmingpoolPhunawa Resort Phuket - RestaurantPhunawa Resort Phuket - OmgivelserPhunawa Resort Phuket - SwimmingpoolPhunawa Resort Phuket - SwimmingpoolPhunawa Resort Phuket - SwimmingpoolPhunawa Resort Phuket - SwimmingpoolPhunawa Resort Phuket - RestaurantPhunawa Resort Phuket - SwimmingpoolPhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - GæsteværelsePhunawa Resort Phuket - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B06