Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Pop Hotel

950 Canton Road, Mongkok, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Pop Hotel Hongkong - Gæsteværelse Pop Hotel Hongkong - Gæsteværelse Pop Hotel Hongkong - Gæsteværelse Pop Hotel Hongkong - Suite Pop Hotel Hongkong - Suite Pop Hotel Hongkong - Suite Pop Hotel Hongkong - Suite Pop Hotel Hongkong - Gæsteværelse Pop Hotel Hongkong - Badeværelse Pop Hotel Hongkong - Badeværelse Pop Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden Pop Hotel Hongkong - Hotellet udefra Pop Hotel Hongkong - Gæsteværelse Pop Hotel Hongkong - Badeværelse Pop Hotel Hongkong - Badeværelse Pop Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Pop Hotel Hongkong - Reception Pop Hotel Hongkong - Reception Pop Hotel Hongkong - Reception
Område: Mongkok Antal værelser: 26

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,0

baseret på 2157 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,0
Beliggenhed
7,8
Personalet
6,9
Hotellets stand/rengøring
7,5
Værelsets komfort/standard
6,9
Mad/spisning
5,7
Alle anmeldelser (2157)
Sortér efter:
Xiao X. Par Norway, 5. februar 2012
Fantastisk sted, men små rom

Nytt og moderne
8
Kort vei til alt, T-bane, shopping senter og masse restauranter. En liten minus er at hotellet ligger i et kjent horer strøk i Hong Kong. Hvis man ikke tenke over det så gå alt bra.
Indberet denne anmeldelse
Chen Z. Gruppe Singapore, 18. januar 2016
Nice and Good location

Clean, good location, nice environment
9
The staff was friendly, willing to help. The location is near mtr and various shopping area. Easy to access.
Indberet denne anmeldelse
Lim E. Familie med små børn Malaysia, 13. januar 2016
Nice, Convenient and worth for money

room space, convenient and worth for money
7,3
this was very near to dining place, shopping and mrt (walking distance) Room is big enough for more than 3 person. clean and friendly staff will visit again in next time
Indberet denne anmeldelse
Elsie T. Par Singapore, 27. december 2015
Wish room was bigger

Welcoming service staff; location; convenience
7,3
Hotel staff was very polite and helpful. Room was small. Bed was small doubles. Think I was expecting more in terms of room size.
Indberet denne anmeldelse
Fransiskus A. Par Indonesia, 27. december 2015
Location near the MRT

Location, Street food, cheaper
6,7
Indberet denne anmeldelse
Tan J. Familie med små børn Malaysia, 21. december 2015
staff very kind

clear, staff, location
6,3
Indberet denne anmeldelse
Yongfei Q. Forretningsrejsende China, 8. december 2015
Tiny but comfortable

location, clean, friendly price
9
tiny but comfortable room, polited staffs. Stay in 1st floor, sound isulation was poor, kind of noisy after 12:00am. Had to wait at lobby for a while for check out.
Indberet denne anmeldelse
Ching H. Familie med ældre børn Malaysia, 2. december 2015
Good accommodation in mongkok area

1) good location 2) street less noisy 3) big room if comapare with other hk accommodation.
8,3
We went hk with 6 adult &1 old children for 3D2N stay with free & easy package. Direction to hotel is clear and very strategy. Its not located at the middle spots of shopping, lady market... thus less noisy. Even though the room features are not similar with the real conditions, but overall is good. We not spend too long time in hotel, only for sleep, so no comment on day time conditions.
Indberet denne anmeldelse
Hiang W. Rejsende alene Singapore, 29. november 2015
Hard beds and smoky room

Location and friendly staff
6
Room has cigarette smell yet they refused to change my room. Bed was hard as rock, felt like sleeping on the floor.
Indberet denne anmeldelse
Tsang C. Par Hong Kong, 24. november 2015
Its okay

Service,room cleaning ,suitable
7,3
All are done and ok
Indberet denne anmeldelse
1 af 1 anmeldelse
 

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Pop Hotel HongkongPop Hotel Hongkong - GæsteværelsePop Hotel Hongkong - GæsteværelsePop Hotel Hongkong - GæsteværelsePop Hotel Hongkong - SuitePop Hotel Hongkong - SuitePop Hotel Hongkong - SuitePop Hotel Hongkong - SuitePop Hotel Hongkong - GæsteværelsePop Hotel Hongkong - BadeværelsePop Hotel Hongkong - BadeværelsePop Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenPop Hotel Hongkong - Hotellet udefraPop Hotel Hongkong - GæsteværelsePop Hotel Hongkong - BadeværelsePop Hotel Hongkong - BadeværelsePop Hotel Hongkong - GæsteværelsePop Hotel Hongkong - ReceptionPop Hotel Hongkong - ReceptionPop Hotel Hongkong - Reception


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C08