Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Prudential Hotel

222 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hongkong 00852

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,8

baseret på 5381 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
9,0
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
7,7
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (5381)
Sortér efter:
Jens-Christian J. Par Denmark, 17. oktober 2015
Godt hotel med fin beliggenhed

Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed
6,7
Vi havde 4 gode dage i Hongkong, Prudential ligger lige på Nathan Road, og i gå afstand til mange steder. få hundrede meter fra Night Market på Tempel Street. Under Prudential bygningen ligger undergrundsbanen (Jordan Station) så det er meget let at komme rundt fra dette hotel. Med hensyn til værelserne på hotellet, så sæt ikke næsen op efter noget voldsomt fint. Vi bookede en dublex på 16 etage til ca. 300 USD pr. nat incl. morgenmad. men i forhold til andre byer så er standarden mildest talt middelmådig. men igen det er Hongkong så forvent et højere prisniveau. og beliggenheden er helt perfekt.
Indberet denne anmeldelse
Nathamon R. Familie med ældre børn Thailand, 26. april 2016
Good location, easy to travel around.
4,7
I requested for non-smoking room, but got room on 14th floor with heavy smell of smoking even the whole floor, the pillow was to hard and high for me, so I couldn't sleep on the first night. I should have ask to change at the first stage, but it was late night so I let it pass till the next day. I moved to a new room on 11th floor which was OK. I would suggest if the hotel could have 2 pillows for each person thick/soft and thin so this can serve all kind of clients.
Indberet denne anmeldelse
Hsiuh F. Forretningsrejsende Singapore, 26. april 2016
Convenient location
5,7
Just next to train station. This is what I want. It was so convenient overall.
Indberet denne anmeldelse
Sunantha J. Familie med ældre børn Thailand, 24. april 2016
Good location and clean
4,3
Booked this hotel because of the location, near Jordan MTR. Room is clean and tidy. The staff who help with check-in speak poor Mandarin Chinese ( as they mix Cantonese and Mandarin together) and it's hard to understand, better use English. Superior room come with bathtub, but bathtub stopper was broken so couldn't use it.
Indberet denne anmeldelse
Li C. Par Malaysia, 24. april 2016
Location
6,7
Excellent location
Indberet denne anmeldelse
Low C. Par Singapore, 22. april 2016
Good location
4,7
Location was good. But there is no lift to the hotel lobby. You have to take escalator 2 storey up to the lobby. The escalator is very narrow so if you are carry a big luggage there is a problem. Overall is still very good.
Indberet denne anmeldelse
Philip T. Forretningsrejsende Philippines, 22. april 2016
Hotel is good except for the front desk
5,7
Perfect location, big rooms, clean and good food, front desk personel did not engage with anything, poor in communication. No elevetor going to the lobby wichnis located at the 3rd floor.
Indberet denne anmeldelse
Wong L. Par Singapore, 22. april 2016
Additional feedback
4,7
Hotel has completed some renovation so facilities are better...e.g. aircon and bathroom.
Indberet denne anmeldelse
Chin W. Forretningsrejsende Malaysia, 22. april 2016
The location is great.
5,3
Not really worth for money as some time the rate is too high.
Indberet denne anmeldelse
Richard R. Familie med ældre børn Philippines, 20. april 2016
This hotel is highly recommended
5,7
Very goos hotel
Indberet denne anmeldelse
1 af 1 anmeldelse
Prudential Hotel HongkongPrudential Hotel Hongkong - GæsteværelsePrudential Hotel Hongkong - GæsteværelsePrudential Hotel Hongkong - GæsteværelsePrudential Hotel Hongkong - GæsteværelsePrudential Hotel Hongkong - BadeværelsePrudential Hotel Hongkong - BadeværelsePrudential Hotel Hongkong - SuitePrudential Hotel Hongkong - SuitePrudential Hotel Hongkong - GæsteværelsePrudential Hotel Hongkong - FaciliteterPrudential Hotel Hongkong - FaciliteterPrudential Hotel Hongkong - FaciliteterPrudential Hotel Hongkong - Business CenterPrudential Hotel Hongkong - Business CenterPrudential Hotel Hongkong - LobbyPrudential Hotel Hongkong - Hotellet udefraPrudential Hotel Hongkong - SuitePrudential Hotel Hongkong - SuitePrudential Hotel Hongkong - Hotellet udefraPrudential Hotel Hongkong - GæsteværelsePrudential Hotel Hongkong - SuitePrudential Hotel Hongkong - GæsteværelsePrudential Hotel Hongkong - Business CenterPrudential Hotel Hongkong - SwimmingpoolPrudential Hotel Hongkong - GæsteværelsePrudential Hotel Hongkong - RestaurantPrudential Hotel Hongkong - GæsteværelsePrudential Hotel Hongkong - BadeværelsePrudential Hotel Hongkong - IndgangPrudential Hotel Hongkong - BadeværelsePrudential Hotel Hongkong - DansesalPrudential Hotel Hongkong - GæsteværelsePrudential Hotel Hongkong - RestaurantPrudential Hotel Hongkong - DansesalPrudential Hotel Hongkong - SuitePrudential Hotel Hongkong - FitnessrumPrudential Hotel Hongkong - GæsteværelsePrudential Hotel Hongkong - SuitePrudential Hotel Hongkong - GæsteværelsePrudential Hotel Hongkong - BadeværelsePrudential Hotel Hongkong - GæsteværelsePrudential Hotel Hongkong - RestaurantPrudential Hotel Hongkong - DansesalPrudential Hotel Hongkong - GæsteværelsePrudential Hotel Hongkong - Swimmingpool


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A04