Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Prudential Hotel

222 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hongkong 00852

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,8

baseret på 5470 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
9,0
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
7,7
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (5470)
Sortér efter:
Jens-Christian J. Par Denmark, 17. oktober 2015
Godt hotel med fin beliggenhed

Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed
6,7
Vi havde 4 gode dage i Hongkong, Prudential ligger lige på Nathan Road, og i gå afstand til mange steder. få hundrede meter fra Night Market på Tempel Street. Under Prudential bygningen ligger undergrundsbanen (Jordan Station) så det er meget let at komme rundt fra dette hotel. Med hensyn til værelserne på hotellet, så sæt ikke næsen op efter noget voldsomt fint. Vi bookede en dublex på 16 etage til ca. 300 USD pr. nat incl. morgenmad. men i forhold til andre byer så er standarden mildest talt middelmådig. men igen det er Hongkong så forvent et højere prisniveau. og beliggenheden er helt perfekt.
Nancy L. Par Singapore, 26. maj 2016
Great location!
6
Location superb! Can find food everywhere and accessibility fantastic. Staff very friendly and helpful too. Will come back again.
Jason L. Par Malaysia, 26. maj 2016
Value of money
5,7
Everything good..just concierge department have staff unhelpful.. I asking direction for airport bus stop..but seem like don want to tell..
Tan T. Gruppe Singapore, 25. maj 2016
Check in time - 3.30pm
5
Due to their high occupancy, we had to wait till 3.30pm to check in and late check up at 1pm and not 3 pm. Smart phone not useful as cannot bring out of hotel. Use own hp with free wifi. Only main attraction is the location.
Cho K. Par Hong Kong, 24. maj 2016
Nice stay in this hotel
5,7
Great location, room was clean, quiet
Eric T. Familie med små børn Malaysia, 23. maj 2016
Best in services and location
6,7
Good location. And the room is clean and big.
Shirley P. Rejsende alene United States of America, 23. maj 2016
Great! Easy access to variety of food.
6,3
Recommendable to friends
Noviyanti S. Gruppe Indonesia, 22. maj 2016
Good hotel to stay
5,7
the hotel is near to Jordan MTR, easy access from/to airport as there is bus to airport (A21), spacious and clean room, near to the nice restaurant, and quite near to the central.
Jennifer C. Par Singapore, 22. maj 2016
Ok Lah
4
The mattress in the bedrooms were not comfortable and too springy. Our rooms was not properly cleaned as we discover a leftover plates w chilli on the floor which was hidden below the sofa in the room. It so happens that we needed to shift the sofa to create more space and we were shocked at that trash of leftover plate on the floor. Location wise is not too bad as its just right below Jordon MTR which is linked fm the Prudential Centre.
Teo H. Rejsende alene Singapore, 22. maj 2016
Nice hotel
6,7
Good location and good service !!!
1 af 1 anmeldelse
Prudential Hotel HongkongPrudential Hotel Hongkong - GæsteværelsePrudential Hotel Hongkong - GæsteværelsePrudential Hotel Hongkong - GæsteværelsePrudential Hotel Hongkong - GæsteværelsePrudential Hotel Hongkong - BadeværelsePrudential Hotel Hongkong - SuitePrudential Hotel Hongkong - SuitePrudential Hotel Hongkong - GæsteværelsePrudential Hotel Hongkong - FaciliteterPrudential Hotel Hongkong - FaciliteterPrudential Hotel Hongkong - FaciliteterPrudential Hotel Hongkong - Business CenterPrudential Hotel Hongkong - Business CenterPrudential Hotel Hongkong - LobbyPrudential Hotel Hongkong - Hotellet udefraPrudential Hotel Hongkong - SuitePrudential Hotel Hongkong - SuitePrudential Hotel Hongkong - Hotellet udefraPrudential Hotel Hongkong - GæsteværelsePrudential Hotel Hongkong - SuitePrudential Hotel Hongkong - GæsteværelsePrudential Hotel Hongkong - Business CenterPrudential Hotel Hongkong - SwimmingpoolPrudential Hotel Hongkong - GæsteværelsePrudential Hotel Hongkong - RestaurantPrudential Hotel Hongkong - GæsteværelsePrudential Hotel Hongkong - BadeværelsePrudential Hotel Hongkong - IndgangPrudential Hotel Hongkong - BadeværelsePrudential Hotel Hongkong - DansesalPrudential Hotel Hongkong - GæsteværelsePrudential Hotel Hongkong - RestaurantPrudential Hotel Hongkong - DansesalPrudential Hotel Hongkong - SuitePrudential Hotel Hongkong - FitnessrumPrudential Hotel Hongkong - GæsteværelsePrudential Hotel Hongkong - SuitePrudential Hotel Hongkong - GæsteværelsePrudential Hotel Hongkong - BadeværelsePrudential Hotel Hongkong - GæsteværelsePrudential Hotel Hongkong - RestaurantPrudential Hotel Hongkong - DansesalPrudential Hotel Hongkong - GæsteværelsePrudential Hotel Hongkong - Swimmingpool


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C07