Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Pullman Kuching Hotel

1A Jalan Mathies, Kuching Centrum, Kuching, Malaysia 93100 (Se kort)

Book nu!

Pullman Kuching Hotel Kuching - Gæsteværelse Pullman Kuching Hotel Kuching - Pub/Lounge Pullman Kuching Hotel Kuching - Restaurant Pullman Kuching Hotel Kuching - Business Center Pullman Kuching Hotel Kuching - Swimmingpool Pullman Kuching Hotel Kuching - Gæsteværelse Pullman Kuching Hotel Kuching - Lobby Pullman Kuching Hotel Kuching - Luksuslounge Pullman Kuching Hotel Kuching - Møderum Pullman Kuching Hotel Kuching - Swimmingpool Pullman Kuching Hotel Kuching - Møderum Pullman Kuching Hotel Kuching - Gæsteværelse Pullman Kuching Hotel Kuching - Gæsteværelse Pullman Kuching Hotel Kuching - Gæsteværelse Pullman Kuching Hotel Kuching - Gæsteværelse Pullman Kuching Hotel Kuching - Swimmingpool
Pullman Kuching Hotel Kuching - Gæsteværelse Pullman Kuching Hotel Kuching - Gæsteværelse Pullman Kuching Hotel Kuching - Gæsteværelse Pullman Kuching Hotel Kuching - Pub/Lounge Pullman Kuching Hotel Kuching - Lobby Pullman Kuching Hotel Kuching - Restaurant Pullman Kuching Hotel Kuching - Gæsteværelse Pullman Kuching Hotel Kuching - Restaurant Pullman Kuching Hotel Kuching - Gæsteværelse Pullman Kuching Hotel Kuching - Restaurant Pullman Kuching Hotel Kuching - Gæsteværelse Pullman Kuching Hotel Kuching - Restaurant
Område: Kuching Centrum Antal værelser: 389
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 2330 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
8,7
Personalet
8,4
Hotellets stand/rengøring
8,8
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (2330)
Sorter efter:
Susanne W. Par Denmark, 18. juli 2013
Dejligt hotel med styr på tingene

Stort og rent værelse, god udsigt
9,7
Nemt og bekvemt. Let til mange attraktioner og floden til fods. Lækkert stort værelse med dejlig udsigt. Blev opgraderet, personalet i receptionen og restauranten var meget venlige og servicemindede. Super dejligt for en nat.
Troels F. Rejsende alene Denmark, 18. juni 2013
Luksushotel af høj kvalitet

Værelset. Hurtig check ind og ud. Renlighed
8,7
Værelset var af meget høj standard. Virkelig stort og lækkert med badeværelse. Der var alt, hvad man kan forlange af et luksushotel.
Kimberly S. Par United States of America, 20. april 2015
Convenient, comfortable and clean

Location, nice rooms and friendly taxi drivers right outside the door
10
We liked it and will stay there again next time we are in Kuching. The only complaint is that the cable TV was not working on our second night there, and it was a hotel-wide problem that could not be fixed on a Sunday night! Oh well.
Kimberly S. Rejsende alene United States of America, 19. april 2015
I'll be back

convenient location, good breakfast, big rooms
10
It was my second time in Kuching. This property was much nicer than the place I stayed at least time so I will probably stay here again. The location is good. The rooms are clean and up to date.
Esther K. Familie med små børn Malaysia, 12. april 2015
Spacious room with great location

Room is spacious n clean, accessible to most tourist attraction
8
Mohd S. Rejsende alene Malaysia, 11. april 2015
to maintain excellent standard

friendly staff, cleanliness and location
6,7
Poor room preparations. .. without face and hand towel, slippers and limited toiletries compared to earlier stayed.
Siew K. Par Malaysia, 8. april 2015
????????

Nothing to comment ! Staff are not well trained !
6,7
Below expectation ! Disagree this is a 5-star rating hotel. I would rate it 3-star !
Chiet C. Forretningsrejsende Malaysia, 5. april 2015
Hotel condition

clean, strategic location and friendly staff.
6,3
In general meet my expectation, however only one elevator to car park is working for my three days there.
Yee W. Forretningsrejsende Malaysia, 3. april 2015
Bad experience
3,7
Bad
Johny C. Rejsende alene Malaysia, 1. april 2015
good stay

facilities amenities
6,3

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Pullman Kuching Hotel KuchingPullman Kuching Hotel Kuching - GæsteværelsePullman Kuching Hotel Kuching - Pub/LoungePullman Kuching Hotel Kuching - RestaurantPullman Kuching Hotel Kuching - Business CenterPullman Kuching Hotel Kuching - SwimmingpoolPullman Kuching Hotel Kuching - GæsteværelsePullman Kuching Hotel Kuching - LobbyPullman Kuching Hotel Kuching - LuksusloungePullman Kuching Hotel Kuching - MøderumPullman Kuching Hotel Kuching - SwimmingpoolPullman Kuching Hotel Kuching - MøderumPullman Kuching Hotel Kuching - GæsteværelsePullman Kuching Hotel Kuching - GæsteværelsePullman Kuching Hotel Kuching - GæsteværelsePullman Kuching Hotel Kuching - GæsteværelsePullman Kuching Hotel Kuching - SwimmingpoolPullman Kuching Hotel Kuching - GæsteværelsePullman Kuching Hotel Kuching - GæsteværelsePullman Kuching Hotel Kuching - GæsteværelsePullman Kuching Hotel Kuching - Pub/LoungePullman Kuching Hotel Kuching - LobbyPullman Kuching Hotel Kuching - RestaurantPullman Kuching Hotel Kuching - GæsteværelsePullman Kuching Hotel Kuching - RestaurantPullman Kuching Hotel Kuching - GæsteværelsePullman Kuching Hotel Kuching - RestaurantPullman Kuching Hotel Kuching - GæsteværelsePullman Kuching Hotel Kuching - RestaurantPullman Kuching Hotel Kuching - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3B01