Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Puri Dajuma Beach Eco Resort & Spa

Pekutatan Village, Jembrana-Bali, Pekutatan, Bali, Indonesien 82262

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

baseret på 89 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,3
Personalet
8,9
Hotellets stand/rengøring
9,1
Værelsets komfort/standard
8,9
Mad/spisning
7,8
Alle anmeldelser (89)
Sortér efter:
Bo N. Par Denmark, 4. september 2011
Lille men rigtig dejligt hotel, smilende betjening

Det er ren afslapning at være der.
10
Det er et super dejligt hotel at bo på, god betjening, altid med et smil, rengøringen er fin, det ligger lige ned til vandet. Maden er rigtig god, til rimelige priser. Men hvis man tror at man skal på shopping i byen er det ikke der man skal bo.Spa området er rigtigt godt, dog skal man holde sig fra frisøren det slipper de ikke så godt fra,
Indberet denne anmeldelse
Janne D. Par Australia, 20. januar 2016
Staff disinterested food very average

Polol pool pool
7,7
Ok
Indberet denne anmeldelse
Camille S. Par Australia, 27. november 2015
Excellent stay

The sunset, the gardens and the pool
8,3
Beautiful!!! I will go again!
Indberet denne anmeldelse
Timo K. Par Germany, 23. november 2015
Great days

Villa, stuff, silence at the beach
9,3
Indberet denne anmeldelse
Bambang A. Familie med små børn Indonesia, 1. november 2015
tranquility

Well maintaine, Clean, friendly
9,7
Our family is satisfied.
Indberet denne anmeldelse
Josh P. Rejsende alene Australia, 5. oktober 2015
Amazing

Staff, cottages and location
9
Amazing. The staff are fantastic. The location is so quiet and peaceful the restaurant was ok but needs more staff to serve down near the beach for busy dinners. All up this holiday was amazing and I will definitely return.
Indberet denne anmeldelse
Sarah T. Gruppe Germany, 3. oktober 2015
Highly overrated

Clean
4
Total boring, staff was not very ambitious
Indberet denne anmeldelse
Stanley H. Gruppe Australia, 17. september 2015
Over Priced

The layout of the buildings, the landscaping and gardens,
4,3
Had to wait over 1/2 an hour as our twin bed room had to be made up, no milk for coffee in room, we both experienced bowel problems from the food we ate there. over priced for what you get.
Indberet denne anmeldelse
Jennifer C. Familie med ældre børn United States of America, 8. september 2015
Amazing

Service, location and cleanliness
10
Awesome. Great service, friendly staff, great food, perfectly quiet atmosphere
Indberet denne anmeldelse
Courtney G. Par Australia, 27. august 2015
West Bali

Friendly Staf, close to surfing, beautiful rooms & gardens
9,7
Excellent, I love it that much this stay was a return trip. I stayed there last year also.
Indberet denne anmeldelse
1 af 1 anmeldelse
Puri Dajuma Beach Eco Resort & Spa BaliPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - SwimmingpoolPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - VillaPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - UdsigtPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - RestaurantPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - RestaurantPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - RestaurantPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - SpaPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - VillaPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - VillaPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - Rekreative FaciliteterPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - RestaurantPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - RestaurantPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - RestaurantPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - Rekreative FaciliteterPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - Rekreative FaciliteterPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - Rekreative FaciliteterPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - OmgivelserPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - SpaPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - StrandPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - Sport og aktiviteterPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - ButikkerPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - SwimmingpoolPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - Sport og aktiviteterPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - Rekreative FaciliteterPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - Rekreative FaciliteterPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - SwimmingpoolPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - Sport og aktiviteterPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - RestaurantPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - SpaPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - HavePuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - SpaPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - Sport og aktiviteterPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - ReceptionPuri Dajuma Beach Eco Resort & Spa Bali - Attraktioner i nærheden


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A02