eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Quest Hotel & Conference Center - Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Cebu City, Cebu, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Swimmingpool Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Swimmingpool Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Reception Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Swimmingpool Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Udsigt Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Møderum Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Indgang Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Business Center Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Badeværelse Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Hotellet indefra Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Dansesal Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Dansesal Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurant Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurant Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurant Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Lobby
Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurant Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Møderum Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Møderum Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Lobby Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurant Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Lobby Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Hotellet udefra Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Hotellet udefra Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Business Center Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Badeværelse Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurant Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Swimmingpool
Område: Cebu City Antal værelser: 427
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

baseret på 4544 anmeldelser

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
9,0
Personalet
8,6
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,6
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (4544)
Sorter efter:
Sofie H. Par Denmark, 23. marts 2015
Quest is best

Pool, pris og Belligenhed
9,3
Godt som altid
Nanna B. Par Denmark, 24. maj 2013
Afslappende

Gode værelser, god morgenmad, god service
8,3
Nanna B. Par Denmark, 7. maj 2013
afslappende og skønt

værelset, morgenmads buffet og belliggenheden
9,3
Vi havde nogle afslappende dage på Quest hotel. Værelserne er gode, rene og pæne. Morgenmaden var god og personalet søde og hjælpsomme.
Martin A. Par Denmark, 25. april 2013
lækker nyt hotel

god morgenmad, nyt hotel, god sammenhæng mellem pris og kvalitet.
8
Simon P. Forretningsrejsende Malaysia, 27. marts 2015
Satisfied hotel

convenient, clean & new
8,7
The hotel are clean & new. The lunch & dinner are so satisfied with the delicious dishes
Simon P. Forretningsrejsende Malaysia, 27. marts 2015
Satisfied hotel

Convenient, in town area & good food
9,7
The hotel looks new & clean. The buffet lunch & dinner are fantastic.
Anna C. Familie med små børn Philippines, 27. marts 2015
Great locationA

Clean, location, friendly staff
7,7
Sharon S. Familie med små børn Philippines, 24. marts 2015
Excellent!

Location, Breakfast Buffet, Accomodation
10
It was great!
Darwyn H. Rejsende alene Canada, 24. marts 2015
Remarkable Service

Staff
10
I would like to thank the hotel staff for assisting me when I most needed it. I was feel ill when I arrived and the staff promptly called an in-house nurse and the a doctor. They help me get the hospital care I needed. I realize the few hours I was in the hotel I could tell it was top quality facilities, my room was very comfortable and the staff were fantastic.
Abdul J. Par Malaysia, 24. marts 2015
Great Staff, Great Location & Clean Rooms

Great Staff, Great Location & Clean Rooms
8,3

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu CebuQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - SwimmingpoolQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - SwimmingpoolQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - ReceptionQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - SwimmingpoolQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - UdsigtQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - MøderumQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - IndgangQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Business CenterQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BadeværelseQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Hotellet indefraQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - DansesalQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - DansesalQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestaurantQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestaurantQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestaurantQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - LobbyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestaurantQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - MøderumQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - MøderumQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - LobbyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestaurantQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - LobbyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Hotellet udefraQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Hotellet udefraQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Business CenterQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BadeværelseQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestaurantQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - SwimmingpoolQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - LobbyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - LobbyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - SuiteQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestaurantQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Business CenterQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Swimmingpool

Kundeanmeldelser - Quest Hotel & Conference Center - Cebu, Cebu

AS-AGWEB-3A02