eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Quest Hotel & Conference Center - Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Cebu City, Cebu, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Swimmingpool Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Swimmingpool Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Reception Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Swimmingpool Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Udsigt Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Møderum Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Indgang Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Business Center Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Badeværelse Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Hotellet indefra Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Dansesal Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Dansesal Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurant Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurant Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurant Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Lobby
Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurant Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Møderum Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Møderum Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Lobby Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurant Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Lobby Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Hotellet udefra Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Hotellet udefra Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Business Center Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Badeværelse Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurant Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Swimmingpool
Område: Cebu City Antal værelser: 427
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

baseret på 4623 anmeldelser

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
9,0
Personalet
8,6
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,6
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (4623)
Sorter efter:
Eva B. Familie med ældre børn Denmark, 17. april 2015
Det fungerer bare!!

Service, pool, beliggenhed
9,7
Dejligt!! Var der 3 gange på 3 uger - ved ankomst, mellemstation og inden rejse hjem
Sofie H. Par Denmark, 23. marts 2015
Quest is best

Pool, pris og Belligenhed
9,3
Godt som altid
Nanna B. Par Denmark, 24. maj 2013
Afslappende

Gode værelser, god morgenmad, god service
8,3
Nanna B. Par Denmark, 7. maj 2013
afslappende og skønt

værelset, morgenmads buffet og belliggenheden
9,3
Vi havde nogle afslappende dage på Quest hotel. Værelserne er gode, rene og pæne. Morgenmaden var god og personalet søde og hjælpsomme.
Martin A. Par Denmark, 25. april 2013
lækker nyt hotel

god morgenmad, nyt hotel, god sammenhæng mellem pris og kvalitet.
8
Lerma C. Familie med ældre børn Philippines, 27. april 2015
clean & comfy

rooms are clean & comfy. staff are courteous. the wifi connection is excellent
9,3
It was great. I will surely book on Quest hotel the next time we're in Cebu
Jason A. Familie med små børn Philippines, 27. april 2015
Awesome staff 👍

Nice location. Close to shopping center. Staff were the best.
8,7
I feel so welcome :)
Robert A. Par United States of America, 27. april 2015
Decent Hotel

Buffet
7,7
Extremely unprofessional at the buffet. The staff moved several large orange sofas in the buffet area while customers were eating. I was shocked. They could not wait until the buffet was closed? Front desk demanded the IDs of my family members (we booked 3 rooms). I was livid. They did not require their IDs when we stayed on April 11, 2015. I booked and paid so I could not believe they demanded my family members' IDs, including my daughter. Staff said it was policy but wasn't policy on April 11. Plus, the staff failed to explain the reason why they needed the IDs of my family members. We had a great experience on April 11. We had a not so good experience on April 26.
Maria M. Par Philippines, 24. april 2015
Non smoking room but smells like smoke

location, staff, food
7
stayed for three nights and transferred room every time for three nights. First room to noisy, Second round room smells like smoke. Third room was the best room
Jaime R. Rejsende alene Australia, 23. april 2015
Great place

Location, rooms, friendly staff
9,3
Wifi is fast and in the rooms. Staff very friendly and helpful. Very clean. Looks appealing.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu CebuQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - SwimmingpoolQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - SwimmingpoolQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - ReceptionQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - SwimmingpoolQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - UdsigtQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - MøderumQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - IndgangQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Business CenterQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BadeværelseQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Hotellet indefraQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - DansesalQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - DansesalQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestaurantQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestaurantQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestaurantQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - LobbyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestaurantQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - MøderumQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - MøderumQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - LobbyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestaurantQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - LobbyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Hotellet udefraQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Hotellet udefraQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Business CenterQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BadeværelseQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestaurantQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - SwimmingpoolQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - LobbyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - LobbyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - SuiteQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestaurantQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Business CenterQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Swimmingpool


AS-AGWEB-3B03