eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Quip Bed & Breakfast

54 Phuket Rd., Taladyai ,, Phuket By, Phuket, Thailand 83000 (Se kort)

Book nu!

Quip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet udefra Quip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet udefra Quip Bed & Breakfast Phuket - Reception Quip Bed & Breakfast Phuket - Reception Quip Bed & Breakfast Phuket - Pub/Lounge Quip Bed & Breakfast Phuket - Omgivelser Quip Bed & Breakfast Phuket - Kaffebar/Café Quip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet udefra Quip Bed & Breakfast Phuket - Have Quip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet udefra Quip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet udefra Quip Bed & Breakfast Phuket - Restaurant Quip Bed & Breakfast Phuket - Omgivelser Quip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefra Quip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefra Quip Bed & Breakfast Phuket - Kaffebar/Café
Quip Bed & Breakfast Phuket - Restaurant Quip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet udefra Quip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefra Quip Bed & Breakfast Phuket - Restaurant Quip Bed & Breakfast Phuket - Attraktioner i nærheden Quip Bed & Breakfast Phuket - Restaurant Quip Bed & Breakfast Phuket - Restaurant Quip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefra Quip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefra Quip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefra Quip Bed & Breakfast Phuket - Gæsteværelse Quip Bed & Breakfast Phuket - Gæsteværelse
Område: Phuket By Antal værelser: 33
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

8,0

baseret på 533 anmeldelser

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
8,3
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,0
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (533)
Sorter efter:
Ninna E. Gruppe Denmark, 14. august 2014
Håber at de husker at vedligeholde fremover

Beliggenhed, indretningen,
6,3
Ret dårlig udluftning/aircondition på værelserne. Et af værelserne vi havde var helt umuligt at bo i pga. skimmelsvamp. Det kunne være rart med en elevator eller hjælp til at bære bagagen op og ned. Morgemaden er meget simpel men ok i forhold til prisen.
Bodil S. Par Denmark, 13. marts 2014
Spændende og godt hotel til billige penge.

Anderledes, spændende og billigt.
8,3
Remi P. Rejsende alene Denmark, 20. oktober 2013
Acceptabelt for en overnatning

Beliggenhed, personale
7,3
Værelset jeg boede på var en mindre morsom oplevelse. Sengen var direkte elendig, sank dybt ned i den så man kunne mærke alle fjedrene. Kunne kikke direkte op på en rå betonvæg og loft, der kun var sparsomt malet/pudset. Aircondition larmede frygteligt, så det var pest eller kolera, da vinduet kun kunne åbnes lidt, og der var alligevel en del støj fra gaden natten igennem. "Morgenmaden" var billig, 50 bath, men også derefter, nudler færdigret kog selv, og trist hvidt toastbrød.
Prinya S. Rejsende alene Thailand, 31. august 2014
Good location, good service, nice hotel

good service, nice hotel, good location
8,3
Sakkosol S. Par Thailand, 24. august 2014
Nice and modern hotel

Room, Lobby and Bar
7,7
Mirko L. Rejsende alene Italy, 24. august 2014
LOVELY DESIGN, SERVICE COULDBE BETTER...

LOCATION, DESIGN, AMENITIES
7,7
IT DID NOT TART VERY WELL, AS I WHEN I ARRIVED AT THE HOTEL ON 21ST I REALIZED MY RESERVATION WAS WRONG: APPARENTLY I HAD BOOKED FOR THE DAYS 22ND AND 24RD, INSTEAD OF 21ST AND 22ND. sO i WAS THERE ONE DAY EARLIER. AS ANYWAY I HAD PAY FOR TWO NIGHT AND THERE WERE ROOM AVAILABLE FOR THE DATES I NEEDED, I KINDLY ASKED TO JUST ANTICIPATE MY CHECK IN AD CHECK OUT OF ONE DAY. THE RECEPTIONIST, HOWEVER DID NOT WANT TO HELP AT ALL IN THAT MATTER AND TOLD ME THAT I HAD TO PAY AN EXTRA 900 THB IF I WANTED TO CHECK IN ON 21ST. I HAD TO ASK TO CALL THE MANAGER TO GET THE PROBLEM SORTED: ONLY WHEN I SPOKE TO THE HOTEL MANAGER ON THE PHONE (SHE WAS VERY NICE AND UNDERSTANDING BY THE WAY) WAS I ALLOWED TO SWAP MY DATES WITH NO EXTRA CHARGE. THE RECEPTIONIST IS WHAT REALLY RUINED MY STAY, AS ALSO DURING THE 2 DAYS I SPENT THERE HE MADE ME FEEL UNWECOME, NEVER SAYING HI OR GOODBY WHEN I WAS COMING IN OUR OUT OF THE HOTEL. ASIDE FROM THIS, I LOVED THE HOTEL AND I WOULD RECOMMEND IT ANYWAY FOR ITS GREAT LOCATION NEAR TO ANY NICE TRNDY BARS AND FOR ITS VERY NICE AND ORIGINAL DECORATION
Catherine V. Par Philippines, 23. august 2014
Funky Hotel with Lots of Hip & Quirky Stuff

Hip Trinkets, Nostalgic Junk, Clean, Comfy & Modern Room
6,7
Kudos to the owner for having the creativity to convert junk into an intriguing, hip, boutique-like hotel. All in good taste. We didn't really have any complaints as you really get your value for money. One downside is the breakfast in which they only serve bread, fruits and cereals which does not provide you with any good options.
Noppadon N. Rejsende alene Thailand, 12. august 2014
good value

good price
6,3
Feng W. Par China, 8. august 2014
good place

location, clean, price ok
9
near the port, good place to transfer to PhiPhi for one night.
Banthita N. Forretningsrejsende Thailand, 30. juli 2014
good for city tour, night life

city tour, night life, backpack
5,7

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Quip Bed & Breakfast PhuketQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet udefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet udefraQuip Bed & Breakfast Phuket - ReceptionQuip Bed & Breakfast Phuket - ReceptionQuip Bed & Breakfast Phuket - Pub/LoungeQuip Bed & Breakfast Phuket - OmgivelserQuip Bed & Breakfast Phuket - Kaffebar/CaféQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet udefraQuip Bed & Breakfast Phuket - HaveQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet udefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet udefraQuip Bed & Breakfast Phuket - RestaurantQuip Bed & Breakfast Phuket - OmgivelserQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Kaffebar/CaféQuip Bed & Breakfast Phuket - RestaurantQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet udefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - RestaurantQuip Bed & Breakfast Phuket - Attraktioner i nærhedenQuip Bed & Breakfast Phuket - RestaurantQuip Bed & Breakfast Phuket - RestaurantQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - GæsteværelseQuip Bed & Breakfast Phuket - GæsteværelseQuip Bed & Breakfast Phuket - GæsteværelseQuip Bed & Breakfast Phuket - GæsteværelseQuip Bed & Breakfast Phuket - GæsteværelseQuip Bed & Breakfast Phuket - GæsteværelseQuip Bed & Breakfast Phuket - GæsteværelseQuip Bed & Breakfast Phuket - GæsteværelseQuip Bed & Breakfast Phuket - GæsteværelseQuip Bed & Breakfast Phuket - GæsteværelseQuip Bed & Breakfast Phuket - GæsteværelseQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - LobbyQuip Bed & Breakfast Phuket - Mad og drikkeQuip Bed & Breakfast Phuket - Mad og drikkeQuip Bed & Breakfast Phuket - Kaffebar/CaféQuip Bed & Breakfast Phuket - Kaffebar/CaféQuip Bed & Breakfast Phuket - GæsteværelseQuip Bed & Breakfast Phuket - Kaffebar/CaféQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Kaffebar/CaféQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Kaffebar/CaféQuip Bed & Breakfast Phuket - Mad og drikkeQuip Bed & Breakfast Phuket - Mad og drikkeQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Kaffebar/CaféQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - LobbyQuip Bed & Breakfast Phuket - LobbyQuip Bed & Breakfast Phuket - LobbyQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet udefraQuip Bed & Breakfast Phuket - IndgangQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Kaffebar/CaféQuip Bed & Breakfast Phuket - Hotellet indefraQuip Bed & Breakfast Phuket - Kaffebar/CaféQuip Bed & Breakfast Phuket - Kaffebar/CaféQuip Bed & Breakfast Phuket - Kaffebar/Café


AS-AGWEB-3B01