eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Cebu, Filippinerne 6032 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Quo Vadis Beach Resort
Quo Vadis Dive Resort Cebu - Swimmingpool Quo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellet udefra Quo Vadis Dive Resort Cebu - Swimmingpool Quo Vadis Dive Resort Cebu - Omgivelser Quo Vadis Dive Resort Cebu - Swimmingpool Quo Vadis Dive Resort Cebu - Swimmingpool Quo Vadis Dive Resort Cebu - Reception Quo Vadis Dive Resort Cebu - Omgivelser Quo Vadis Dive Resort Cebu - Gæsteværelse Quo Vadis Dive Resort Cebu - Gæsteværelse Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurant Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurant Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurant Quo Vadis Dive Resort Cebu - Reception Quo Vadis Dive Resort Cebu - Omgivelser Quo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellet indefra
Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurant Quo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreative Faciliteter Quo Vadis Dive Resort Cebu - Swimmingpool Quo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreative Faciliteter Quo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellet udefra Quo Vadis Dive Resort Cebu - Strand Quo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellet udefra Quo Vadis Dive Resort Cebu - Swimmingpool Quo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreative Faciliteter Quo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellet udefra Quo Vadis Dive Resort Cebu - Have Quo Vadis Dive Resort Cebu - Strand
Område: Moalboal Antal værelser: 25
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 387 anmeldelser

Værdi for pengene
7,5
Beliggenhed
7,8
Personalet
7,5
Hotellets stand/rengøring
7,6
Værelsets komfort/standard
7,5
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (387)
Sorter efter:
Mogens B. Rejsende alene Denmark, 21. februar 2013
God ressort og beliggenhed

Pænt rent
6,7
Personalet virkede på tider dårligt serviceminded. Pæn og god restaurant til gode priser. Ventetiden kan være urimelig lang hvis der er mange gæster. Bungalowen fungerede efter hensigten. Save box og godt baderum.
Tip om Natteliv: Taxi er dobbelt så dyr på stedet end registreret taxi fra Molabola. Pris her 60 P. Mod 150 fra stedet. Få et telefonnummer fra taxi driver fra Molabala og de kommer straks. Også motorboks taxi er bedre og billigere derfra. Corner bar er god aften.
Evy J. Par Denmark, 26. december 2011
Hotellet er fortrinsvist til dykkere

Det ligger paa stranden
3
Paa grund af 15 timers forsinkelse tog et familiemedlem til hotellet for at advisere dem om vores sene ankomst, vi var et doegn forsinket. Da vi kom blev vi henvist til et rum, Hotellet er en masse smaa rum ved siden af hinanden. Vores doer var ikke pyntet som alle andre doere var skoent vi havde bugget 9. okt. vi kom for at holde jul, vaerelset stankt af fugt og var ikke gjort ordentligt rent, jeg tror ikke det havde vaeret i brug laenge. der var ikke andre vaerelser ledige her og paa de naermeste hoteller var der heller ingen, saa vi maate tage tl takke. hvores 4 dage blev til 3 dage og vi afregnede fuld pris.
Tip om Hoteldetaljer: Dette hotel er for unge mennesker der kommer for at dykke, det burde der vaere skrevet da vi bestildte hotellet. Der er toeresnor forand hvert rum, saa udsigten er lidt spoleret af div. beklaednings genstande.Toilettet var i boernehoejde, og alt var meget nedslit, der fimdes ikke tv eller internet paa rumne ej heller saftyboks.
Mario A. Par United States of America, 14. oktober 2014
Good but under construction.

Location and room.
5,7
The room was spacious, comfortable and clean with a little terrace. The WiFi was spotty, sometimes good sometimes bad. The breakfast was good. They had the restaurant under construction which is next to the pool we could see the workers watching the girls in swimming suit and behind the bungalows you could hear the noise of the machines cutting the wood. They should trim the trees so we can see the sunset.
Fadilah M. Gruppe Malaysia, 13. oktober 2014
nice view. near beach

snorkelling at house reef, very nice view, and value for money
7,7
we travel in group of 9. we really enjoy staying here. very near to thr beach. Can go snorkelling at house reef and kudos to our Dive Master Dho Dho for being an awesome DM. thanks!
David U. Rejsende alene United States of America, 12. oktober 2014
On the beach, literally

Location service and value
8,7
Quo Vadis is an exceptional value for the money. One caution: don't book the Premium Suite during high winds. Those waves at high tide will be crashing on your bedroom walls! However, the rooms are big and clean. The staff is great and diving is amazing. I prefer Quo Vadis to the higher priced options of Magic Island or Turtle Bay. They all dive the same spots but Quo Vadis is a short walk to the restaurants of Panagsama Beach whereas those other "resorts" are a motorbike away.
Miron M. Rejsende alene United States of America, 24. september 2014
Quo Vadis

location, affordability, staff
6,7
It was good. This is my 2nd time there. It is an ok place to stay.
Hiu C. Rejsende alene Hong Kong, 11. september 2014
Nice diving resort at MoalBoal

DM performance, Room cleanness, Resort facilities
7
The staff in Quo Vadis are very nice, especially the DM inside. All diving equipments are good condition. The resort is very close to the beach (i.e. near the diving site). Sardine storm is very attactive. Will choose Quo Vidas again next time.
Yukimasa U. Rejsende alene Japan, 9. september 2014
Good enough for budget travelers

Swimming pool, location, restaurant
6
Mihail S. Par Bulgaria, 8. september 2014
Nice place to stay

Nice garden, clean rooms, wifi everywhere
7,7
Nice garden, clean rooms, wifi everywhere. Food at the restaurant is expensive. Water in the room is 4 times more expensive than the mini market located 50m from the resort.
Hyeongjin J. Gruppe South Korea, 8. september 2014
Peaceful resort

Calm, Independent, easy access to the beach
7
We've stayed for three nights at Seaview Delux. Generally, I liked the resort. From the several comments about the staff, I was little bit difensive against the staff. However, i found out that I didn't have to concern about the staff, they were kind enough to stay. I might go there again, if I visit Moalboal again. You should know onething that you should walk more than 5minutes to find other pubs or bars.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Quo Vadis Dive Resort CebuQuo Vadis Dive Resort Cebu - SwimmingpoolQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Cebu - SwimmingpoolQuo Vadis Dive Resort Cebu - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Cebu - SwimmingpoolQuo Vadis Dive Resort Cebu - SwimmingpoolQuo Vadis Dive Resort Cebu - ReceptionQuo Vadis Dive Resort Cebu - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Cebu - GæsteværelseQuo Vadis Dive Resort Cebu - GæsteværelseQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu - ReceptionQuo Vadis Dive Resort Cebu - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellet indefraQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreative FaciliteterQuo Vadis Dive Resort Cebu - SwimmingpoolQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreative FaciliteterQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Cebu - StrandQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Cebu - SwimmingpoolQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreative FaciliteterQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Cebu - HaveQuo Vadis Dive Resort Cebu - StrandQuo Vadis Dive Resort Cebu - Altan/TerrasseQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Cebu - SwimmingpoolQuo Vadis Dive Resort Cebu - ReceptionQuo Vadis Dive Resort Cebu - ReceptionQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport og aktiviteterQuo Vadis Dive Resort Cebu - GæsteværelseQuo Vadis Dive Resort Cebu - BadeværelseQuo Vadis Dive Resort Cebu - GæsteværelseQuo Vadis Dive Resort Cebu - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Cebu - ButikkerQuo Vadis Dive Resort Cebu - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - ReceptionQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Cebu - ButikkerQuo Vadis Dive Resort Cebu - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Cebu - ButikkerQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - SwimmingpoolQuo Vadis Dive Resort Cebu - ReceptionQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport og aktiviteterQuo Vadis Dive Resort Cebu - Attraktioner i nærhedenQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreative FaciliteterQuo Vadis Dive Resort Cebu - Attraktioner i nærhedenQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport og aktiviteterQuo Vadis Dive Resort Cebu - FaciliteterQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport og aktiviteterQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Cebu - Altan/TerrasseQuo Vadis Dive Resort Cebu - GæsteværelseQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Cebu - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport og aktiviteterQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreative Faciliteter


AS-AGWEB-3C04