eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Cebu, Filippinerne 6032 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Quo Vadis Beach Resort
Quo Vadis Dive Resort Cebu - Gæsteværelse Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sport og aktiviteter Quo Vadis Dive Resort Cebu - Gæsteværelse Quo Vadis Dive Resort Cebu - Badeværelse Quo Vadis Dive Resort Cebu - Gæsteværelse Quo Vadis Dive Resort Cebu - Omgivelser Quo Vadis Dive Resort Cebu - Butikker Quo Vadis Dive Resort Cebu - Omgivelser Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurant Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/Lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/Lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Reception Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/Lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Omgivelser Quo Vadis Dive Resort Cebu - Butikker Quo Vadis Dive Resort Cebu - Omgivelser
Quo Vadis Dive Resort Cebu - Butikker Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/Lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Swimmingpool Quo Vadis Dive Resort Cebu - Reception Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/Lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/Lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurant Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurant Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sport og aktiviteter Quo Vadis Dive Resort Cebu - Attraktioner i nærheden Quo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreative Faciliteter Quo Vadis Dive Resort Cebu - Attraktioner i nærheden
Område: Moalboal Antal værelser: 25
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 454 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
7,9
Personalet
7,5
Hotellets stand/rengøring
7,6
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (454)
Sorter efter:
Mogens B. Rejsende alene Denmark, 21. februar 2013
God ressort og beliggenhed

Pænt rent
6,7
Personalet virkede på tider dårligt serviceminded. Pæn og god restaurant til gode priser. Ventetiden kan være urimelig lang hvis der er mange gæster. Bungalowen fungerede efter hensigten. Save box og godt baderum.
Tip om Natteliv: Taxi er dobbelt så dyr på stedet end registreret taxi fra Molabola. Pris her 60 P. Mod 150 fra stedet. Få et telefonnummer fra taxi driver fra Molabala og de kommer straks. Også motorboks taxi er bedre og billigere derfra. Corner bar er god aften.
Evy J. Par Denmark, 26. december 2011
Hotellet er fortrinsvist til dykkere

Det ligger paa stranden
3
Paa grund af 15 timers forsinkelse tog et familiemedlem til hotellet for at advisere dem om vores sene ankomst, vi var et doegn forsinket. Da vi kom blev vi henvist til et rum, Hotellet er en masse smaa rum ved siden af hinanden. Vores doer var ikke pyntet som alle andre doere var skoent vi havde bugget 9. okt. vi kom for at holde jul, vaerelset stankt af fugt og var ikke gjort ordentligt rent, jeg tror ikke det havde vaeret i brug laenge. der var ikke andre vaerelser ledige her og paa de naermeste hoteller var der heller ingen, saa vi maate tage tl takke. hvores 4 dage blev til 3 dage og vi afregnede fuld pris.
Tip om Hoteldetaljer: Dette hotel er for unge mennesker der kommer for at dykke, det burde der vaere skrevet da vi bestildte hotellet. Der er toeresnor forand hvert rum, saa udsigten er lidt spoleret af div. beklaednings genstande.Toilettet var i boernehoejde, og alt var meget nedslit, der fimdes ikke tv eller internet paa rumne ej heller saftyboks.
Deborah H. Par United States of America, 12. april 2015
They never seem to disappoint

Location, Staff and price
9
Always a great time when staying here. Walk inning distance to many restaurants, bars and mini stores. Relax by the pool, dive and wind down. Doesn't have a sandy beach but the view is wonderful
Teodosio A. Gruppe Philippines, 11. april 2015
Overnight dive trip

Location, affordAble, dive shop in front of bungalow
7,3
Room was big and spacious with one double and one single bed. A thicker more comfortable matress would be mire appropriate. The soap provided qas so thin it can only last for one bath.
Wanda W. Familie med ældre børn Indonesia, 10. april 2015
Best location local resort in Moalboal

By the water, many food choices around, close to their local town
8,3
Good as usual..
Wanda W. Rejsende alene Hong Kong, 7. april 2015
great holiday

location, dive instructor, price
8
Great stay!
Wanda W. Rejsende alene Hong Kong, 6. april 2015
excellent for diver

location, dive instructor Barbara, price
7,7
I have a fantastic time diving and making new friends at Quo Vidas. I took my AOW with instructor Barbara and she is a very very fun and energetic person which makes the whole thing really enjoyable. I saw lots of mandarin fishes mating in the night dive and she knows exactly the time and location to find them. I come for the sardines and was not disappointed. Saw tons of them. It's a very good stay over but the bungalows are a bit noisy since all the cars parked right outside bungalow 2 which is where I stay. If u want more quiet time stay at the sea view deluxe. It's cheaper and smaller but more secluded.
Senol G. Rejsende alene Turkey, 28. marts 2015
no good diving in moalboal

location, room cleanliness, food
6,3
I think quo vadis not worth the money... rooms are clean but common areas not... diving boat is very very small and there were over than 20 people on the boat... you cannot move anywhere, you just have sit on your place all the time... the famous pescador island, there is nothing to see in there... no visibility, no corals, no marine life, nothing... I dived in a lot of spots in philippines including malapascua and apo island... there is nothing in moalboal to compare it to other places...
Tanja M. Familie med små børn Slovenia, 22. marts 2015
nice bungalow

staff
8
Nice place but wifi is really bad
Tyler E. Rejsende alene Canada, 21. marts 2015
very good option

Ocean front, breakfast, bungalows
8
i was very happy there

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Quo Vadis Dive Resort CebuQuo Vadis Dive Resort Cebu - GæsteværelseQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport og aktiviteterQuo Vadis Dive Resort Cebu - GæsteværelseQuo Vadis Dive Resort Cebu - BadeværelseQuo Vadis Dive Resort Cebu - GæsteværelseQuo Vadis Dive Resort Cebu - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Cebu - ButikkerQuo Vadis Dive Resort Cebu - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - ReceptionQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Cebu - ButikkerQuo Vadis Dive Resort Cebu - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Cebu - ButikkerQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - SwimmingpoolQuo Vadis Dive Resort Cebu - ReceptionQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport og aktiviteterQuo Vadis Dive Resort Cebu - Attraktioner i nærhedenQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreative FaciliteterQuo Vadis Dive Resort Cebu - Attraktioner i nærhedenQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport og aktiviteterQuo Vadis Dive Resort Cebu - FaciliteterQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport og aktiviteterQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Cebu - Altan/TerrasseQuo Vadis Dive Resort Cebu - GæsteværelseQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Cebu - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport og aktiviteterQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreative FaciliteterQuo Vadis Dive Resort Cebu - ReceptionQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreative FaciliteterQuo Vadis Dive Resort Cebu - IndgangQuo Vadis Dive Resort Cebu - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport og aktiviteterQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport og aktiviteter


AS-AGWEB-3C06