eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Cebu, Filippinerne 6032 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Quo Vadis Beach Resort
Quo Vadis Dive Resort Cebu - Gæsteværelse Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sport og aktiviteter Quo Vadis Dive Resort Cebu - Gæsteværelse Quo Vadis Dive Resort Cebu - Badeværelse Quo Vadis Dive Resort Cebu - Gæsteværelse Quo Vadis Dive Resort Cebu - Omgivelser Quo Vadis Dive Resort Cebu - Butikker Quo Vadis Dive Resort Cebu - Omgivelser Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurant Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/Lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/Lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Reception Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/Lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Omgivelser Quo Vadis Dive Resort Cebu - Butikker Quo Vadis Dive Resort Cebu - Omgivelser
Quo Vadis Dive Resort Cebu - Butikker Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/Lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Swimmingpool Quo Vadis Dive Resort Cebu - Reception Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/Lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/Lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurant Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurant Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sport og aktiviteter Quo Vadis Dive Resort Cebu - Attraktioner i nærheden Quo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreative Faciliteter Quo Vadis Dive Resort Cebu - Attraktioner i nærheden
Område: Moalboal Antal værelser: 25
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,5

baseret på 443 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
7,9
Personalet
7,5
Hotellets stand/rengøring
7,6
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (443)
Sorter efter:
Mogens B. Rejsende alene Denmark, 21. februar 2013
God ressort og beliggenhed

Pænt rent
6,7
Personalet virkede på tider dårligt serviceminded. Pæn og god restaurant til gode priser. Ventetiden kan være urimelig lang hvis der er mange gæster. Bungalowen fungerede efter hensigten. Save box og godt baderum.
Tip om Natteliv: Taxi er dobbelt så dyr på stedet end registreret taxi fra Molabola. Pris her 60 P. Mod 150 fra stedet. Få et telefonnummer fra taxi driver fra Molabala og de kommer straks. Også motorboks taxi er bedre og billigere derfra. Corner bar er god aften.
Evy J. Par Denmark, 26. december 2011
Hotellet er fortrinsvist til dykkere

Det ligger paa stranden
3
Paa grund af 15 timers forsinkelse tog et familiemedlem til hotellet for at advisere dem om vores sene ankomst, vi var et doegn forsinket. Da vi kom blev vi henvist til et rum, Hotellet er en masse smaa rum ved siden af hinanden. Vores doer var ikke pyntet som alle andre doere var skoent vi havde bugget 9. okt. vi kom for at holde jul, vaerelset stankt af fugt og var ikke gjort ordentligt rent, jeg tror ikke det havde vaeret i brug laenge. der var ikke andre vaerelser ledige her og paa de naermeste hoteller var der heller ingen, saa vi maate tage tl takke. hvores 4 dage blev til 3 dage og vi afregnede fuld pris.
Tip om Hoteldetaljer: Dette hotel er for unge mennesker der kommer for at dykke, det burde der vaere skrevet da vi bestildte hotellet. Der er toeresnor forand hvert rum, saa udsigten er lidt spoleret af div. beklaednings genstande.Toilettet var i boernehoejde, og alt var meget nedslit, der fimdes ikke tv eller internet paa rumne ej heller saftyboks.
Tanja M. Familie med små børn Slovenia, 22. marts 2015
nice bungalow

staff
8
Nice place but wifi is really bad
Abigail H. Par Australia, 11. marts 2015
Great location, lovely sunset

Sunsets, pool
6,7
Generally a great time. Resort could do with a bit of renovation as it is old and tired. Pool area was not kept clean by staff, overflowing ashtrays and drink glasses left. But would say we had a great time, slept well, room clean and location by ocean was excellent.
Shui M. Par Hong Kong, 25. februar 2015
Recommended

good dive center, helpful staff, comfortable environment
8
clean room, hot shower, safety box, walk some minutes have a restaurant and store
Richard N. Par Thailand, 21. februar 2015
Great stay, comfortable, clean and well serviced

Best place to stay in moalboal, pool and dive shop
9,3
Larry T. Gruppe Singapore, 9. februar 2015
Good beach location, not so perfect staff

Location, view, ambience
8
Nice location which is really far away from the city. A great getaway directly at the beach with a PADI dive center within. Resort staff is able to arrange for transport to and from Mactan airport for PHP2900. However, we requested to make slight detours to visit a few places which were on the way while making the transport reservation a night before. The next day when we were departing, we were shocked to have to add in extra PHP500 for the detour as it "deviates a lot" from the route to airport. Communication from their night to day shift staff could have been better as we were told there will be no extra charges.
Larry R. Par United States of America, 25. januar 2015
Great place for snorleling

The location on the beach. The snorkeling from the beach. The tranportation from the airport in Cebu City.We
6,7
We enjoyed our stay. The only problem was that the extended range wifi (pool) did not work. You had to stand near reception to connect.
Anthony P. Gruppe Canada, 20. januar 2015
Enjoyable 7 days

This is a well run dive resort where everything seemed to work. If course the staff were great, rooms cleaned everyday. The price was good value. We were a group of three with three bungalows.
9
Marco L. Par Switzerland, 20. januar 2015
good for scuba diving

good price, rooms are ok, diveshop
8
the rooms are ok, big enough, comfortable and clean: good value for money! Friendly stuff, the restaurant is ok, and the dive shop is within the resort.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Quo Vadis Dive Resort CebuQuo Vadis Dive Resort Cebu - GæsteværelseQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport og aktiviteterQuo Vadis Dive Resort Cebu - GæsteværelseQuo Vadis Dive Resort Cebu - BadeværelseQuo Vadis Dive Resort Cebu - GæsteværelseQuo Vadis Dive Resort Cebu - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Cebu - ButikkerQuo Vadis Dive Resort Cebu - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - ReceptionQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Cebu - ButikkerQuo Vadis Dive Resort Cebu - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Cebu - ButikkerQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - SwimmingpoolQuo Vadis Dive Resort Cebu - ReceptionQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport og aktiviteterQuo Vadis Dive Resort Cebu - Attraktioner i nærhedenQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreative FaciliteterQuo Vadis Dive Resort Cebu - Attraktioner i nærhedenQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport og aktiviteterQuo Vadis Dive Resort Cebu - FaciliteterQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport og aktiviteterQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Cebu - Altan/TerrasseQuo Vadis Dive Resort Cebu - GæsteværelseQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Cebu - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport og aktiviteterQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreative FaciliteterQuo Vadis Dive Resort Cebu - ReceptionQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreative FaciliteterQuo Vadis Dive Resort Cebu - IndgangQuo Vadis Dive Resort Cebu - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport og aktiviteterQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport og aktiviteter


AS-AGWEB-3C07