Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Moalboal, Filippinerne 6032 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Quo Vadis Beach Resort
Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Gæsteværelse Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport og aktiviteter Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Badeværelse Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Gæsteværelse Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Omgivelser Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Butikker Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Omgivelser Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/Lounge Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Reception Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Butikker Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Omgivelser Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Butikker Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Restaurant Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport og aktiviteter Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Attraktioner i nærheden Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Restaurant
Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Attraktioner i nærheden Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport og aktiviteter Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Faciliteter Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport og aktiviteter Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotellet udefra Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Gæsteværelse Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotellet udefra Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotellet udefra Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Omgivelser Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport og aktiviteter Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Rekreative Faciliteter Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Reception
Område: Moalboal Antal værelser: 25

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

fra 488
anmeldelser

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
7,9
Personalet
7,5
Hotellets stand/rengøring
7,6
Værelsets komfort/standard
7,5
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (488)
Sorter efter:
Mogens B. Rejsende alene Denmark, 21. februar 2013
God ressort og beliggenhed

Pænt rent
6,7
Personalet virkede på tider dårligt serviceminded. Pæn og god restaurant til gode priser. Ventetiden kan være urimelig lang hvis der er mange gæster. Bungalowen fungerede efter hensigten. Save box og godt baderum.
Tip om Natteliv: Taxi er dobbelt så dyr på stedet end registreret taxi fra Molabola. Pris her 60 P. Mod 150 fra stedet. Få et telefonnummer fra taxi driver fra Molabala og de kommer straks. Også motorboks taxi er bedre og billigere derfra. Corner bar er god aften.
Indberet denne anmeldelse
Evy J. Par Denmark, 26. december 2011
Hotellet er fortrinsvist til dykkere

Det ligger paa stranden
3
Paa grund af 15 timers forsinkelse tog et familiemedlem til hotellet for at advisere dem om vores sene ankomst, vi var et doegn forsinket. Da vi kom blev vi henvist til et rum, Hotellet er en masse smaa rum ved siden af hinanden. Vores doer var ikke pyntet som alle andre doere var skoent vi havde bugget 9. okt. vi kom for at holde jul, vaerelset stankt af fugt og var ikke gjort ordentligt rent, jeg tror ikke det havde vaeret i brug laenge. der var ikke andre vaerelser ledige her og paa de naermeste hoteller var der heller ingen, saa vi maate tage tl takke. hvores 4 dage blev til 3 dage og vi afregnede fuld pris.
Tip om Hoteldetaljer: Dette hotel er for unge mennesker der kommer for at dykke, det burde der vaere skrevet da vi bestildte hotellet. Der er toeresnor forand hvert rum, saa udsigten er lidt spoleret af div. beklaednings genstande.Toilettet var i boernehoejde, og alt var meget nedslit, der fimdes ikke tv eller internet paa rumne ej heller saftyboks.
Indberet denne anmeldelse
Sigrid S. Rejsende alene Netherlands, 14. juli 2015
Perfect stay if you want to dive!

The staff is super friendly And helpfull, you can choose from a large amount of European food if you would like. The gardenview room are big. And good price
8
I had a wonderfull stay! I did divingclass instructor is the best! Everything is well organized. And the gear is good! The house reef is wonderful. Even though the visibility was not good. I would definitely go there again!!
Indberet denne anmeldelse
Mohamed R. Rejsende alene United States of America, 11. juli 2015
Fair

Location - cleanliness - security
5,7
Indberet denne anmeldelse
Mary G. Par Philippines, 9. juli 2015
Great Place for those who love To DIVE

Clean, nice staff and a relaxing place
8,7
We thank the receptionist 'coz they upgraded us to a superior room... It was our last stay in Moalboal and we really enjoyed it..thanks a lot!!!
Indberet denne anmeldelse
Kwan Y. Rejsende alene Australia, 29. juni 2015
good for vacation

the service is quite good, and the environment is suited for vacation, and the service of diving is good
7,7
Indberet denne anmeldelse
Ann J. Par Philippines, 14. juni 2015
We love it

Clean, quiet and location
9,3
We love the place. We enjoy staying here. Good thing is not near on the bar/party area. My husband and I like relaxing place. we like the food.
Indberet denne anmeldelse
Vanessa S. Par Philippines, 12. juni 2015
Both good and bad

Very near the coastline, beach is accessible, they let us borrow life vests for free while some of the snorkeling gears cam be rented for very cheap price
8,3
Enjoyed it as it is very close to the sea. Room was okay, however at night insects can come inside though doors and windows were already shut. Bad experience was with the comfort room. It has an awful smell all throughout our stay, plus the water supply was not really good thag we opted to take a shower outside by the poolside.
Indberet denne anmeldelse
Matthew F. Rejsende alene United States of America, 21. maj 2015
Good for diving. That's the only reason to stay.

Diving, location, decent service
6,7
Meh
Indberet denne anmeldelse
Wong M. Par Malaysia, 19. maj 2015
Value for money

Clean,
6,3
We book a room with fan. It is very hot at night,change to air cond room in the end, just for sleeping. Maybe due to the hot weather. The room is clean n valuable. Worth for it.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Quo Vadis Dive Resort MoalboalQuo Vadis Dive Resort Moalboal - GæsteværelseQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport og aktiviteterQuo Vadis Dive Resort Moalboal - BadeværelseQuo Vadis Dive Resort Moalboal - GæsteværelseQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ButikkerQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/LoungeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ReceptionQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ButikkerQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ButikkerQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport og aktiviteterQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Attraktioner i nærhedenQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Attraktioner i nærhedenQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport og aktiviteterQuo Vadis Dive Resort Moalboal - FaciliteterQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport og aktiviteterQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Moalboal - GæsteværelseQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport og aktiviteterQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Rekreative FaciliteterQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ReceptionQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Rekreative FaciliteterQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport og aktiviteterQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Moalboal - UdsigtQuo Vadis Dive Resort Moalboal - SwimmingpoolQuo Vadis Dive Resort Moalboal - SwimmingpoolQuo Vadis Dive Resort Moalboal - SwimmingpoolQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/LoungeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - LobbyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - UdsigtQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Moalboal - LobbyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Rekreative FaciliteterQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/Lounge


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C07