Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Moalboal, Filippinerne 6032 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Quo Vadis Beach Resort
Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Gæsteværelse Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport og aktiviteter Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Badeværelse Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Gæsteværelse Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Omgivelser Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Butikker Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Omgivelser Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/Lounge Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Reception Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Butikker Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Omgivelser Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Butikker Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Restaurant Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport og aktiviteter Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Attraktioner i nærheden Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Restaurant
Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Attraktioner i nærheden Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport og aktiviteter Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Faciliteter Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport og aktiviteter Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotellet udefra Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Gæsteværelse Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotellet udefra Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotellet udefra Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Omgivelser Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport og aktiviteter Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Rekreative Faciliteter Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Reception
Område: Moalboal Antal værelser: 25

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

fra 496
anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
7,9
Personalet
7,5
Hotellets stand/rengøring
7,6
Værelsets komfort/standard
7,5
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (496)
Sorter efter:
Mogens B. Rejsende alene Denmark, 21. februar 2013
God ressort og beliggenhed

Pænt rent
6,7
Personalet virkede på tider dårligt serviceminded. Pæn og god restaurant til gode priser. Ventetiden kan være urimelig lang hvis der er mange gæster. Bungalowen fungerede efter hensigten. Save box og godt baderum.
Tip om Natteliv: Taxi er dobbelt så dyr på stedet end registreret taxi fra Molabola. Pris her 60 P. Mod 150 fra stedet. Få et telefonnummer fra taxi driver fra Molabala og de kommer straks. Også motorboks taxi er bedre og billigere derfra. Corner bar er god aften.
Indberet denne anmeldelse
Evy J. Par Denmark, 26. december 2011
Hotellet er fortrinsvist til dykkere

Det ligger paa stranden
3
Paa grund af 15 timers forsinkelse tog et familiemedlem til hotellet for at advisere dem om vores sene ankomst, vi var et doegn forsinket. Da vi kom blev vi henvist til et rum, Hotellet er en masse smaa rum ved siden af hinanden. Vores doer var ikke pyntet som alle andre doere var skoent vi havde bugget 9. okt. vi kom for at holde jul, vaerelset stankt af fugt og var ikke gjort ordentligt rent, jeg tror ikke det havde vaeret i brug laenge. der var ikke andre vaerelser ledige her og paa de naermeste hoteller var der heller ingen, saa vi maate tage tl takke. hvores 4 dage blev til 3 dage og vi afregnede fuld pris.
Tip om Hoteldetaljer: Dette hotel er for unge mennesker der kommer for at dykke, det burde der vaere skrevet da vi bestildte hotellet. Der er toeresnor forand hvert rum, saa udsigten er lidt spoleret af div. beklaednings genstande.Toilettet var i boernehoejde, og alt var meget nedslit, der fimdes ikke tv eller internet paa rumne ej heller saftyboks.
Indberet denne anmeldelse
Mohamed R. Rejsende alene United States of America, 24. august 2015
Bed sheets are polyester...very unconfotable

location
6,3
Bed sheets are polyester...very uncomfortable...Very cheap uncomfortable mattress and pillows...both resulted into lousy sleep
Indberet denne anmeldelse
Jett R. Gruppe Philippines, 8. august 2015
Good place to stay!

Staffs were accomodating, comfortable and spacious, location
7,7
We stayed for a limited time but the overall experience was satisfying.
Indberet denne anmeldelse
Kristell R. Par Philippines, 3. august 2015
Overnight stay

Room, location, cleanliness
8
Clean and big room. Beach front. Nice stay to unwind. Very peaceful but limited choice of foods.
Indberet denne anmeldelse
Nicholas B. Familie med små børn United Kingdom, 3. august 2015
Overnight stay only

Efficient check in service. Good location and facilities appeared clean.
7
Only stayed one night and the check in check out process was great. Nothing to say bad about this place other than the rooms shown in the pictures for this resort on agoda were nothing like the one we stayed in. The rooms we were given were basic fan rooms so don't expect the semi modern ones I saw in the agoda pics.
Indberet denne anmeldelse
Kawahara K. Familie med ældre børn Japan, 29. juli 2015
Enjoyed No complaints

Good house reef Friendly staff Good location
9,7
Staff were all very friendly and kind Hotel was at the end of Panagsama Beach, which was away from the noise Quiet and peaceful, good for relaxing Water in the swimming pool was not very clear but clean, which maybe because they do not use chemicals such as Chlorine We were happy with their pool Their house reef was so beautiful as Pescador Isaland We had seen many kind of fish and turtle with snorkelling We cannot think of bad things except bathroom smelled badly...That's all,not big matter at all Overall very nice staying there!
Indberet denne anmeldelse
Sigrid S. Rejsende alene Netherlands, 14. juli 2015
Perfect stay if you want to dive!

The staff is super friendly And helpfull, you can choose from a large amount of European food if you would like. The gardenview room are big. And good price
8
I had a wonderfull stay! I did divingclass instructor is the best! Everything is well organized. And the gear is good! The house reef is wonderful. Even though the visibility was not good. I would definitely go there again!!
Indberet denne anmeldelse
Mohamed R. Rejsende alene United States of America, 11. juli 2015
Fair

Location - cleanliness - security
5,7
Indberet denne anmeldelse
Mary G. Par Philippines, 9. juli 2015
Great Place for those who love To DIVE

Clean, nice staff and a relaxing place
8,7
We thank the receptionist 'coz they upgraded us to a superior room... It was our last stay in Moalboal and we really enjoyed it..thanks a lot!!!
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Quo Vadis Dive Resort MoalboalQuo Vadis Dive Resort Moalboal - GæsteværelseQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport og aktiviteterQuo Vadis Dive Resort Moalboal - BadeværelseQuo Vadis Dive Resort Moalboal - GæsteværelseQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ButikkerQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/LoungeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ReceptionQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ButikkerQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ButikkerQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport og aktiviteterQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Attraktioner i nærhedenQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Attraktioner i nærhedenQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport og aktiviteterQuo Vadis Dive Resort Moalboal - FaciliteterQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport og aktiviteterQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Moalboal - GæsteværelseQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport og aktiviteterQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Rekreative FaciliteterQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ReceptionQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Rekreative FaciliteterQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport og aktiviteterQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotellet udefraQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Moalboal - UdsigtQuo Vadis Dive Resort Moalboal - SwimmingpoolQuo Vadis Dive Resort Moalboal - SwimmingpoolQuo Vadis Dive Resort Moalboal - SwimmingpoolQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/LoungeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - LobbyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - UdsigtQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivelserQuo Vadis Dive Resort Moalboal - LobbyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Rekreative FaciliteterQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/Lounge


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C05