eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

R Mar Resort and Spa

33 Soi Rat U Thid 200 Pee 1, Rat U thid 200 Pee Road, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Jintana Patong
R Mar Resort and Spa Phuket - Restaurant R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/Lounge R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/Lounge R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/Lounge R Mar Resort and Spa Phuket - Restaurant R Mar Resort and Spa Phuket - Hotellet udefra R Mar Resort and Spa Phuket - Hotellet udefra R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Spa R Mar Resort and Spa Phuket - Spa R Mar Resort and Spa Phuket - Swimmingpool R Mar Resort and Spa Phuket - Swimmingpool R Mar Resort and Spa Phuket - Spa R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse
R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse
Område: Patong Antal værelser: 78
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 2506 anmeldelser

Værdi for pengene
8,3
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,5
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (2506)
Sorter efter:
Laila H. Par Denmark, 31. marts 2012
Dejligt hotel ,men lidt lydt .God beliggenhed

Gå afstand til alt og roligt omkring hotellet
7,3
Personale i resturanten virkede til tider lidt sure og kokken var over hovedet ikke smilende.Ellers var alt i orden. Laila
Mikkel H. Par Denmark, 23. marts 2012
Godt hotel med venlig personale

God morgenmadsbufee, central placering
8,3
hotellen ligger godt placeret i gå afstand til alt i patong. værelserne er af en god standard, dog kunne balconen godt være lidt større. der er desværre en del larm fra de andre værelse og fra gangen og nogle folkeslag har svært ved at tage hensyn kl 5 am. hvilket gør at hele hotellet kan blive vækket når der råbes på gangen. der er ikke fri internet på hotellet hvilket er en stor fejl
Rene A. Familie med ældre børn Denmark, 9. juni 2010
R Mar Resort and Spa

Flotte værelser
7
Der var en del støj fra nærliggende byggeri som ikke var nævnt nogle steder, dog blev vi flyttet og opgraderet men ikke uden diskution om merpris
Line D. Par Denmark, 27. januar 2010
R Mar Resort & Spa, Patong

Lå i stille og rolige omgivelser selvom det var tæt på alt. Strand, Bangla Road, Indkøbscenter.
9
Vi boede på R Mar Resort & Spa fra 24/1 til 4/2 og havde et rigtig godt ophold. Hotellet ligger lidt isoleret, hvilket er dejligt da det giver rolige og stille omgivelser. På trods af de rolige omgivelser ligger hoteller tæt på stranden, Bangla Road og Patongs store indkøbscenter. De ansatte er venlige, snakker godt engelsk og er behjælpelige med selv de mindste problemer. Morgensmaden er rigtig god og der er et stort udvalg så selv den mest kræsne bliver tilfredsstillet. Alt i alt en positiv oplevelse og jeg vil til enhver tid anbefale hotellet til andre og vil også selv besøge det igen, såfremt jeg kommer til Phuket/Patong igen.
Ahmad R. Gruppe Singapore, 14. april 2015
Location is abit far from bangla road.

Swimming pool, breakfast and nice rooms.
8,7
The hotel staff is friendly and nice to chat with, especially Wittawat from f&b team.
Peter C. Rejsende alene United Kingdom, 13. april 2015
Excellent location, excellent hotel

Location, room & pool area
8,3
This was my first time in Phuket & I will definitely be returning to the R Mar Resort & Spa. Location is perfect, sinuated in a cul-de-sac, but 2 minutes walk to the main road & 5 minutes to the beach, Deluxe rooms excellent size & very comfortable, yes there is a design flaw, when taking a shower the water goes all over the bathroom floor (but it isn't a problem).When checking in you get the choice of free WiFi or free mini-bar, breakfast selection is ample & tasty, pool are is excellent, huge pool, set in nice grounds (there is building work taking place close by) but the noise wasn't a problem for me. Staff are excellent & very friendly & attentive (added bonus was watching the English Premiership Football in your own room) excellent
Nikolaus H. Rejsende alene Germany, 12. april 2015
Nice hotel but construction sites all around

Pool, Location
7,7
I enjoyed the stay but was quite disturbed due to the 2 major construction sites in front (beach) and in the back ( pool area). Even the Short cut to walk to the beach in 5 minutes is closed as they build a new hotel. RMar offers beach transfers by car now which is very convenient. Beach lovers should know that no more sunchairs are available given new government rules. At some point Even umbrellas were banned.
Mohamad R. Rejsende alene Australia, 23. februar 2015
Awesome Hotel

Service, location, facilities
10
Awesome
Lefaye L. Par Singapore, 8. februar 2015
nil
5,3
need a massive renovation, especially bathroom.
Ms Z. Gruppe Pakistan, 28. januar 2015
we all enjoy our 6 nights stay. will stayagain

room comfort" swimming pool and locatio
8,3
Very good.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

R Mar Resort and Spa PhuketR Mar Resort and Spa Phuket - RestaurantR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - RestaurantR Mar Resort and Spa Phuket - Hotellet udefraR Mar Resort and Spa Phuket - Hotellet udefraR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - OmgivelserR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - LobbyR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3B07