Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

R Mar Resort and Spa

33 Soi Rat U Thid 200 Pee 1, Rat U thid 200 Pee Road, Patong, Phuket, Thailand 83150

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 2629 anmeldelser

4 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,3
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,4
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,5
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (2629)
Sortér efter:
Laila H. Par Denmark, 31. marts 2012
Dejligt hotel ,men lidt lydt .God beliggenhed

Gå afstand til alt og roligt omkring hotellet
7,3
Personale i resturanten virkede til tider lidt sure og kokken var over hovedet ikke smilende.Ellers var alt i orden. Laila
Indberet denne anmeldelse
Mikkel H. Par Denmark, 23. marts 2012
Godt hotel med venlig personale

God morgenmadsbufee, central placering
8,3
hotellen ligger godt placeret i gå afstand til alt i patong. værelserne er af en god standard, dog kunne balconen godt være lidt større. der er desværre en del larm fra de andre værelse og fra gangen og nogle folkeslag har svært ved at tage hensyn kl 5 am. hvilket gør at hele hotellet kan blive vækket når der råbes på gangen. der er ikke fri internet på hotellet hvilket er en stor fejl
Indberet denne anmeldelse
Rene A. Familie med ældre børn Denmark, 9. juni 2010
R Mar Resort and Spa

Flotte værelser
7
Der var en del støj fra nærliggende byggeri som ikke var nævnt nogle steder, dog blev vi flyttet og opgraderet men ikke uden diskution om merpris
Indberet denne anmeldelse
Line D. Par Denmark, 27. januar 2010
R Mar Resort & Spa, Patong

Lå i stille og rolige omgivelser selvom det var tæt på alt. Strand, Bangla Road, Indkøbscenter.
9
Vi boede på R Mar Resort & Spa fra 24/1 til 4/2 og havde et rigtig godt ophold. Hotellet ligger lidt isoleret, hvilket er dejligt da det giver rolige og stille omgivelser. På trods af de rolige omgivelser ligger hoteller tæt på stranden, Bangla Road og Patongs store indkøbscenter. De ansatte er venlige, snakker godt engelsk og er behjælpelige med selv de mindste problemer. Morgensmaden er rigtig god og der er et stort udvalg så selv den mest kræsne bliver tilfredsstillet. Alt i alt en positiv oplevelse og jeg vil til enhver tid anbefale hotellet til andre og vil også selv besøge det igen, såfremt jeg kommer til Phuket/Patong igen.
Indberet denne anmeldelse
David T. Par United Kingdom, 31. januar 2016
relaxing

very close to all you want, excellent service, room overlooking pool fantastic,
9,7
Excellent value, we stayed here at the start of our holiday for 3nights staff are very helpful and look after you , on our 2nd night we had to eat in for our evening meal due to a heavy rainfall which went on for 2 hours but what a pleasure it was food fantastic and the staff in dining room really nice, would recommend this hotel if you want to relax in your hotel but everything within 5 min walk, the beach a bit longer say 15min but hotel do supply drop of bus.
Indberet denne anmeldelse
Susan F. Par United States of America, 7. januar 2016
R-Mar perfect location near Patong Beach, but...

The location was a quiet dead end little oasis. Nice and quiet and friendly staff.
7,3
Stay was great, water coming out of shower on floor I can handle and so can R-Mar there was a drain in floor to help. I can't however give them a higher stars than 3 because of their bed. It was really uncomfortable, very hard. We always judge on this answer to the following question: Would we stay again? It's a no because of the bed.
Indberet denne anmeldelse
Philipp B. Rejsende alene China, 3. januar 2016
All good, but expensive at this time of year

Room size and and interior very good, friendliness of staff, location
8,3
Indberet denne anmeldelse
Joel P. Par United States of America, 1. januar 2016
We must have gotten the staff quarters!!

the rate, location and staff were adequate.
6
I was disappointed with the room we received. Instead of the king bed I requested we got two doubles pushed together. The lights came on in the middle of the night( they said they've had that happen in our room before ). The shower leaked everywhere and seemed rather unkept. I feel that given the look of the exterior that the interior was just a shame. I was excited when we showed up and less that happy when we saw our room. Maybe we were just unlucky.
Indberet denne anmeldelse
Aaron L. Rejsende alene Australia, 30. december 2015
Good but overpriced

Comfortable, location, breakfast
7
Poor wifi.
Indberet denne anmeldelse
Elroy Z. Par Malaysia, 28. december 2015
Great hotel

Friendly staff, good breakfast, good location
8,3
Indberet denne anmeldelse
1 - 4 af 4 anmeldelser
R Mar Resort and Spa PhuketR Mar Resort and Spa Phuket - RestaurantR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Hotellet udefraR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - RestaurantR Mar Resort and Spa Phuket - Hotellet udefraR Mar Resort and Spa Phuket - Hotellet udefraR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - OmgivelserR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - LobbyR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B07