Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

R Mar Resort and Spa

33 Soi Rat U Thid 200 Pee 1, Rat U thid 200 Pee Road, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Jintana Patong
R Mar Resort and Spa Phuket - Restaurant R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/Lounge R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/Lounge R Mar Resort and Spa Phuket - Hotellet udefra R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/Lounge R Mar Resort and Spa Phuket - Restaurant R Mar Resort and Spa Phuket - Hotellet udefra R Mar Resort and Spa Phuket - Hotellet udefra R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Spa R Mar Resort and Spa Phuket - Spa R Mar Resort and Spa Phuket - Swimmingpool R Mar Resort and Spa Phuket - Spa R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse
R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse
Område: Patong Antal værelser: 78
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

fra 2579
anmeldelser

Værdi for pengene
8,3
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,4
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,5
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (2579)
Sorter efter:
Laila H. Par Denmark, 31. marts 2012
Dejligt hotel ,men lidt lydt .God beliggenhed

Gå afstand til alt og roligt omkring hotellet
7,3
Personale i resturanten virkede til tider lidt sure og kokken var over hovedet ikke smilende.Ellers var alt i orden. Laila
Indberet denne anmeldelse
Mikkel H. Par Denmark, 23. marts 2012
Godt hotel med venlig personale

God morgenmadsbufee, central placering
8,3
hotellen ligger godt placeret i gå afstand til alt i patong. værelserne er af en god standard, dog kunne balconen godt være lidt større. der er desværre en del larm fra de andre værelse og fra gangen og nogle folkeslag har svært ved at tage hensyn kl 5 am. hvilket gør at hele hotellet kan blive vækket når der råbes på gangen. der er ikke fri internet på hotellet hvilket er en stor fejl
Indberet denne anmeldelse
Rene A. Familie med ældre børn Denmark, 9. juni 2010
R Mar Resort and Spa

Flotte værelser
7
Der var en del støj fra nærliggende byggeri som ikke var nævnt nogle steder, dog blev vi flyttet og opgraderet men ikke uden diskution om merpris
Indberet denne anmeldelse
Line D. Par Denmark, 27. januar 2010
R Mar Resort & Spa, Patong

Lå i stille og rolige omgivelser selvom det var tæt på alt. Strand, Bangla Road, Indkøbscenter.
9
Vi boede på R Mar Resort & Spa fra 24/1 til 4/2 og havde et rigtig godt ophold. Hotellet ligger lidt isoleret, hvilket er dejligt da det giver rolige og stille omgivelser. På trods af de rolige omgivelser ligger hoteller tæt på stranden, Bangla Road og Patongs store indkøbscenter. De ansatte er venlige, snakker godt engelsk og er behjælpelige med selv de mindste problemer. Morgensmaden er rigtig god og der er et stort udvalg så selv den mest kræsne bliver tilfredsstillet. Alt i alt en positiv oplevelse og jeg vil til enhver tid anbefale hotellet til andre og vil også selv besøge det igen, såfremt jeg kommer til Phuket/Patong igen.
Indberet denne anmeldelse
Sharavana S. Par Singapore, 1. september 2015
Smiles

Quiet, nice location, near by all hotspots.
8
Awesome, its was near by blangla street and patong beach i nvr spend much on the taxi alot.. even going to tiger kingdom and elephant trekking the hotel taxi only charge me 200 batt two ways its was so cheap, cheaper than tutuk... and the hotel taxi was toyota camry... i really at a memorable stay at r mar... will definately book the same resort again....
Indberet denne anmeldelse
Jacek G. Rejsende alene Poland, 30. august 2015
Improper hotel proceeding with the late guest

Nice surrounding, nice room, friendly staff
8
One big objection and complaint. The hotel does not charge additional fee for so called UNREGISTERED GUEST but it requires the additional fee of 350 baht for breakfast of such a guest and does not allow such a guest to go to the swimming pool. These two requirements are not justified by law. On the contrary they mean violation of my customers laws for which I have paid with Agoda.
Indberet denne anmeldelse
Junyi G. Par Singapore, 30. august 2015
Short stay in R Mar resort

Room is clean, staffs are friendly and good location
7,3
Pros Friendly staffs Good location Room is clean Cons Breakfast very limited and little choices Air con is not cold even at 18degree Construction nearby every morning can feel the whole room vibrating
Indberet denne anmeldelse
Edward G. Par United Kingdom, 24. august 2015
good hotel in good location in noisy Patong Beach

Location and service of staff
7,7
very pleasant stay in this hotel that's in the middle of everything but is a quite refuge from the craziness of Patong Beach. The only issue is the major construction going on next door to the Hotel, not their fault but nonetheless annoying and loud if your in the adjoining wings that back onto the construction site. we were happy that the staff managed to put us in the far wing so the noise issue inside the room was minimal but sitting by the pool was a problem with the noise all day. I would say the hotel is a good standard 3* Hotel but with the noise issues struggles to be 4* and there are other Hotels in Patong with a 4* rating that are superior but again where this hotel wins is location and the helpful staff
Indberet denne anmeldelse
Damir B. Par Macedonia, 23. august 2015
Short stop for honeymoon

Staff, location and spa
8,7
We came with my wife on a short trip for our honeymoon and must say location is amazing if you want to be in the heart of the city, Patong beach is a 5 minutes walk as well. The staff are all friendly and accommodating. The spa is a must,amazing massage and very professional staff. Room was clean and had all the standard amenities you would expect. Breakfast is ok,could be better. Only point of improvement would be the fact that even though we mentioned on the reservation and upon check-in that we are here on our honeymoon no one acted upon it or even congratulated. Didn't change our stay, just saying...
Indberet denne anmeldelse
Humberto B. Rejsende alene United States of America, 22. august 2015
Awesome hotel!Great location,good staff and reall!

Location,Good Staff and great room!
9,3
I had a amazing experience in this hotel!I'm planning to come back again!
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

R Mar Resort and Spa PhuketR Mar Resort and Spa Phuket - RestaurantR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Hotellet udefraR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - RestaurantR Mar Resort and Spa Phuket - Hotellet udefraR Mar Resort and Spa Phuket - Hotellet udefraR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - OmgivelserR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - LobbyR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C05