eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

R Mar Resort and Spa

33 Soi Rat U Thid 200 Pee 1, Rat U thid 200 Pee Road, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Jintana Patong
R Mar Resort and Spa Phuket - Restaurant R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/Lounge R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/Lounge R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/Lounge R Mar Resort and Spa Phuket - Restaurant R Mar Resort and Spa Phuket - Hotellet udefra R Mar Resort and Spa Phuket - Hotellet udefra R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Spa R Mar Resort and Spa Phuket - Spa R Mar Resort and Spa Phuket - Swimmingpool R Mar Resort and Spa Phuket - Swimmingpool R Mar Resort and Spa Phuket - Spa R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse
R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse
Område: Patong Antal værelser: 78
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 2437 anmeldelser

Værdi for pengene
8,3
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,5
Mad/spisning
7,7
Alle anmeldelser (2437)
Sorter efter:
Laila H. Par Denmark, 31. marts 2012
Dejligt hotel ,men lidt lydt .God beliggenhed

Gå afstand til alt og roligt omkring hotellet
7,3
Personale i resturanten virkede til tider lidt sure og kokken var over hovedet ikke smilende.Ellers var alt i orden. Laila
Mikkel H. Par Denmark, 23. marts 2012
Godt hotel med venlig personale

God morgenmadsbufee, central placering
8,3
hotellen ligger godt placeret i gå afstand til alt i patong. værelserne er af en god standard, dog kunne balconen godt være lidt større. der er desværre en del larm fra de andre værelse og fra gangen og nogle folkeslag har svært ved at tage hensyn kl 5 am. hvilket gør at hele hotellet kan blive vækket når der råbes på gangen. der er ikke fri internet på hotellet hvilket er en stor fejl
Rene A. Familie med ældre børn Denmark, 9. juni 2010
R Mar Resort and Spa

Flotte værelser
7
Der var en del støj fra nærliggende byggeri som ikke var nævnt nogle steder, dog blev vi flyttet og opgraderet men ikke uden diskution om merpris
Line D. Par Denmark, 27. januar 2010
R Mar Resort & Spa, Patong

Lå i stille og rolige omgivelser selvom det var tæt på alt. Strand, Bangla Road, Indkøbscenter.
9
Vi boede på R Mar Resort & Spa fra 24/1 til 4/2 og havde et rigtig godt ophold. Hotellet ligger lidt isoleret, hvilket er dejligt da det giver rolige og stille omgivelser. På trods af de rolige omgivelser ligger hoteller tæt på stranden, Bangla Road og Patongs store indkøbscenter. De ansatte er venlige, snakker godt engelsk og er behjælpelige med selv de mindste problemer. Morgensmaden er rigtig god og der er et stort udvalg så selv den mest kræsne bliver tilfredsstillet. Alt i alt en positiv oplevelse og jeg vil til enhver tid anbefale hotellet til andre og vil også selv besøge det igen, såfremt jeg kommer til Phuket/Patong igen.
Michael B. Rejsende alene United Kingdom, 27. oktober 2014
R Mar Resort and Spa

Friendly staff, good location and value for money
8,7
I have stayed here many times before and the standard as always was very good
Jason D. Gruppe Australia, 19. oktober 2014
nice central location

Location, quiet, breakfast omelettes
8
Great location, not right on the beach but probably more secure, not that we had any issues. The pool is nice although quiet but we were out of season. Breakfast was pretty good, omelletes and chicken currie with fried rice plus all the usual suspects. WIFI a bit slow in the rooms but elsewhetre was pretty good.
Lee L. Par Malaysia, 12. oktober 2014
Second times book at R-mar hotel.

clean room,good service,big swiming pool
9,7
this time i book for my friend and her girlfriend,they love so much R-mar. good service,clean room,big swiming pool,friendly staff.
Marie W. Familie med små børn Australia, 12. oktober 2014
4 days at the R Mar

Great and convienient position, Great pool, Great rooms
8,7
We were a family of 6 adults and 6 kids. The hotel was great and the staff looked after us. Its in such a great position that everyone was overjoyed that what ever they wanted to do it was all in close proximity. The pool is also very good.
Michael H. Par Singapore, 8. oktober 2014
It's worth the buck

Location, Quietness, Comfort
9,7
Not bad honestly. i rent a vios for 4 days for only 3000baht. park the car at the resort easily, but entering the resort needs skills. The alley is small and if you not a good driver dont bother at all but for me....its worth it! I love the security at this resort too..felt saved staying there
Sugianto S. Par Indonesia, 7. oktober 2014
Great hotel in pa ng

location, breakfast, and the hotel staff
9
this is my 2nd stay in R Mar resort, this time for our honeymoon trip. the place is still the same. What i meant the same, is the service is still very good, staffs are very friendly, hotel is good and clean, the breakfast almost as good as few years back, and the environment does not change a bit. I like this hotel, very near jungceylon and bangla road. Best location, and friendly hotel staff.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

R Mar Resort and Spa PhuketR Mar Resort and Spa Phuket - RestaurantR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - RestaurantR Mar Resort and Spa Phuket - Hotellet udefraR Mar Resort and Spa Phuket - Hotellet udefraR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - OmgivelserR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - LobbyR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3B06