Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

R Mar Resort and Spa

33 Soi Rat U Thid 200 Pee 1, Rat U thid 200 Pee Road, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Jintana Patong
R Mar Resort and Spa Phuket - Restaurant R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/Lounge R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/Lounge R Mar Resort and Spa Phuket - Hotellet udefra R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/Lounge R Mar Resort and Spa Phuket - Restaurant R Mar Resort and Spa Phuket - Hotellet udefra R Mar Resort and Spa Phuket - Hotellet udefra R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Spa R Mar Resort and Spa Phuket - Spa R Mar Resort and Spa Phuket - Swimmingpool R Mar Resort and Spa Phuket - Spa R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse
R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse
Område: Patong Antal værelser: 78
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

fra 2572
anmeldelser

Værdi for pengene
8,3
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,4
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,5
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (2572)
Sorter efter:
Laila H. Par Denmark, 31. marts 2012
Dejligt hotel ,men lidt lydt .God beliggenhed

Gå afstand til alt og roligt omkring hotellet
7,3
Personale i resturanten virkede til tider lidt sure og kokken var over hovedet ikke smilende.Ellers var alt i orden. Laila
Indberet denne anmeldelse
Mikkel H. Par Denmark, 23. marts 2012
Godt hotel med venlig personale

God morgenmadsbufee, central placering
8,3
hotellen ligger godt placeret i gå afstand til alt i patong. værelserne er af en god standard, dog kunne balconen godt være lidt større. der er desværre en del larm fra de andre værelse og fra gangen og nogle folkeslag har svært ved at tage hensyn kl 5 am. hvilket gør at hele hotellet kan blive vækket når der råbes på gangen. der er ikke fri internet på hotellet hvilket er en stor fejl
Indberet denne anmeldelse
Rene A. Familie med ældre børn Denmark, 9. juni 2010
R Mar Resort and Spa

Flotte værelser
7
Der var en del støj fra nærliggende byggeri som ikke var nævnt nogle steder, dog blev vi flyttet og opgraderet men ikke uden diskution om merpris
Indberet denne anmeldelse
Line D. Par Denmark, 27. januar 2010
R Mar Resort & Spa, Patong

Lå i stille og rolige omgivelser selvom det var tæt på alt. Strand, Bangla Road, Indkøbscenter.
9
Vi boede på R Mar Resort & Spa fra 24/1 til 4/2 og havde et rigtig godt ophold. Hotellet ligger lidt isoleret, hvilket er dejligt da det giver rolige og stille omgivelser. På trods af de rolige omgivelser ligger hoteller tæt på stranden, Bangla Road og Patongs store indkøbscenter. De ansatte er venlige, snakker godt engelsk og er behjælpelige med selv de mindste problemer. Morgensmaden er rigtig god og der er et stort udvalg så selv den mest kræsne bliver tilfredsstillet. Alt i alt en positiv oplevelse og jeg vil til enhver tid anbefale hotellet til andre og vil også selv besøge det igen, såfremt jeg kommer til Phuket/Patong igen.
Indberet denne anmeldelse
Damir B. Par Macedonia, 23. august 2015
Short stop for honeymoon

Staff, location and spa
8,7
We came with my wife on a short trip for our honeymoon and must say location is amazing if you want to be in the heart of the city, Patong beach is a 5 minutes walk as well. The staff are all friendly and accommodating. The spa is a must,amazing massage and very professional staff. Room was clean and had all the standard amenities you would expect. Breakfast is ok,could be better. Only point of improvement would be the fact that even though we mentioned on the reservation and upon check-in that we are here on our honeymoon no one acted upon it or even congratulated. Didn't change our stay, just saying...
Indberet denne anmeldelse
Humberto B. Rejsende alene United States of America, 22. august 2015
Awesome hotel!Great location,good staff and reall!

Location,Good Staff and great room!
9,3
I had a amazing experience in this hotel!I'm planning to come back again!
Indberet denne anmeldelse
Craig P. Rejsende alene Australia, 21. august 2015
Gorgeous rooms, wonderfull staff, convenient!

location, rooms, staff
8,7
The staff here are truly wonderful. There seems to be a nice, hard working yet friendly and jovial culture here. Rooms are really lovely with wonderful touches and quiet! Easy walk to the beach and Bangla, etc - tucked away in a quiet Soi. The only minor point would be that the curtains are thin do the morning sun may wake up night owls too soon. No joiner fee was an added bonus.
Indberet denne anmeldelse
Aziah H. Par Malaysia, 19. august 2015
Fantastic

The location is good, very helpful staff and peaceful environment
9,3
Fantastic. Will definitely come again to this resort
Indberet denne anmeldelse
Syed A. Rejsende alene Malaysia, 18. august 2015
Just try to get good stuff . More to have English

Clean and well organized .
8,3
Loved it
Indberet denne anmeldelse
Chia L. Gruppe Malaysia, 12. august 2015
Value of money

Clean, staff polite and fast responce
9,7
Overall good. Value of money... Near by night life.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

R Mar Resort and Spa PhuketR Mar Resort and Spa Phuket - RestaurantR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Hotellet udefraR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - RestaurantR Mar Resort and Spa Phuket - Hotellet udefraR Mar Resort and Spa Phuket - Hotellet udefraR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - OmgivelserR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - LobbyR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B01