Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

R Mar Resort and Spa

33 Soi Rat U Thid 200 Pee 1, Rat U thid 200 Pee Road, Patong, Phuket, Thailand 83150

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 2670 anmeldelser

4 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,3
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,4
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,5
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (2670)
Sortér efter:
Laila H. Par Denmark, 31. marts 2012
Dejligt hotel ,men lidt lydt .God beliggenhed

Gå afstand til alt og roligt omkring hotellet
7,3
Personale i resturanten virkede til tider lidt sure og kokken var over hovedet ikke smilende.Ellers var alt i orden. Laila
Indberet denne anmeldelse
Mikkel H. Par Denmark, 23. marts 2012
Godt hotel med venlig personale

God morgenmadsbufee, central placering
8,3
hotellen ligger godt placeret i gå afstand til alt i patong. værelserne er af en god standard, dog kunne balconen godt være lidt større. der er desværre en del larm fra de andre værelse og fra gangen og nogle folkeslag har svært ved at tage hensyn kl 5 am. hvilket gør at hele hotellet kan blive vækket når der råbes på gangen. der er ikke fri internet på hotellet hvilket er en stor fejl
Indberet denne anmeldelse
Rene A. Familie med ældre børn Denmark, 9. juni 2010
R Mar Resort and Spa

Flotte værelser
7
Der var en del støj fra nærliggende byggeri som ikke var nævnt nogle steder, dog blev vi flyttet og opgraderet men ikke uden diskution om merpris
Indberet denne anmeldelse
Line D. Par Denmark, 27. januar 2010
R Mar Resort & Spa, Patong

Lå i stille og rolige omgivelser selvom det var tæt på alt. Strand, Bangla Road, Indkøbscenter.
9
Vi boede på R Mar Resort & Spa fra 24/1 til 4/2 og havde et rigtig godt ophold. Hotellet ligger lidt isoleret, hvilket er dejligt da det giver rolige og stille omgivelser. På trods af de rolige omgivelser ligger hoteller tæt på stranden, Bangla Road og Patongs store indkøbscenter. De ansatte er venlige, snakker godt engelsk og er behjælpelige med selv de mindste problemer. Morgensmaden er rigtig god og der er et stort udvalg så selv den mest kræsne bliver tilfredsstillet. Alt i alt en positiv oplevelse og jeg vil til enhver tid anbefale hotellet til andre og vil også selv besøge det igen, såfremt jeg kommer til Phuket/Patong igen.
Indberet denne anmeldelse
Maryse O. Par Australia, 25. april 2016
Excellent
6,7
Excellent
Indberet denne anmeldelse
Sion H. Rejsende alene United Kingdom, 25. april 2016
Very noisy hotel!
5
The only thing I would say about this hotel is that it is one of the noisiest hotels I have ever stayed in. The rooms have no sound insulation and it seems to attract a clientele who find joy in coming in at 3.00 am and starting a party. Very difficult to sleep therefore. Breakfast is minimal but everything else fine. Nice pool.
Indberet denne anmeldelse
Syed N. Par Pakistan, 25. april 2016
Over all good
5
It was dark in the room, lights are not enough. They should work on it.
Indberet denne anmeldelse
Gianluca I. Gruppe Italy, 24. april 2016
Good hotel
5,3
Nice room for the price, location not very convenient but ok.
Indberet denne anmeldelse
Sunil K. Rejsende alene India, 21. april 2016
Value for money
6,3
Great value. Enjoyed the stay
Indberet denne anmeldelse
Bernd R. Par Germany, 14. april 2016
nice spacy rooms at great location
6
we went for Songkran :-) Hotel is close to Bangla rd but still at a quiet backroad. we booked the better rooms and were very satisfied.
Indberet denne anmeldelse
1 - 4 af 4 anmeldelser
R Mar Resort and Spa PhuketR Mar Resort and Spa Phuket - RestaurantR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Hotellet udefraR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - RestaurantR Mar Resort and Spa Phuket - Hotellet udefraR Mar Resort and Spa Phuket - Hotellet udefraR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - OmgivelserR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - LobbyR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B05