eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

R Mar Resort and Spa

33 Soi Rat U Thid 200 Pee 1, Rat U thid 200 Pee Road, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Jintana Patong
R Mar Resort and Spa Phuket - Restaurant R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/Lounge R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/Lounge R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/Lounge R Mar Resort and Spa Phuket - Restaurant R Mar Resort and Spa Phuket - Hotellet udefra R Mar Resort and Spa Phuket - Hotellet udefra R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Spa R Mar Resort and Spa Phuket - Spa R Mar Resort and Spa Phuket - Swimmingpool R Mar Resort and Spa Phuket - Swimmingpool R Mar Resort and Spa Phuket - Spa R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse
R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse R Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse
Område: Patong Antal værelser: 78
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 2373 anmeldelser

Værdi for pengene
8,3
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (2373)
Sorter efter:
Laila H. Par Denmark, 31. marts 2012
Dejligt hotel ,men lidt lydt .God beliggenhed

Gå afstand til alt og roligt omkring hotellet
7,3
Personale i resturanten virkede til tider lidt sure og kokken var over hovedet ikke smilende.Ellers var alt i orden. Laila
Mikkel H. Par Denmark, 23. marts 2012
Godt hotel med venlig personale

God morgenmadsbufee, central placering
8,3
hotellen ligger godt placeret i gå afstand til alt i patong. værelserne er af en god standard, dog kunne balconen godt være lidt større. der er desværre en del larm fra de andre værelse og fra gangen og nogle folkeslag har svært ved at tage hensyn kl 5 am. hvilket gør at hele hotellet kan blive vækket når der råbes på gangen. der er ikke fri internet på hotellet hvilket er en stor fejl
Rene A. Familie med ældre børn Denmark, 9. juni 2010
R Mar Resort and Spa

Flotte værelser
7
Der var en del støj fra nærliggende byggeri som ikke var nævnt nogle steder, dog blev vi flyttet og opgraderet men ikke uden diskution om merpris
Line D. Par Denmark, 27. januar 2010
R Mar Resort & Spa, Patong

Lå i stille og rolige omgivelser selvom det var tæt på alt. Strand, Bangla Road, Indkøbscenter.
9
Vi boede på R Mar Resort & Spa fra 24/1 til 4/2 og havde et rigtig godt ophold. Hotellet ligger lidt isoleret, hvilket er dejligt da det giver rolige og stille omgivelser. På trods af de rolige omgivelser ligger hoteller tæt på stranden, Bangla Road og Patongs store indkøbscenter. De ansatte er venlige, snakker godt engelsk og er behjælpelige med selv de mindste problemer. Morgensmaden er rigtig god og der er et stort udvalg så selv den mest kræsne bliver tilfredsstillet. Alt i alt en positiv oplevelse og jeg vil til enhver tid anbefale hotellet til andre og vil også selv besøge det igen, såfremt jeg kommer til Phuket/Patong igen.
Ruzita M. Familie med små børn Malaysia, 25. august 2014
Friendly staff and comfort room

Staff performance, location and spacious room
6,3
I chose this hotel because of the location is near to the Jungceylon shopping mall and the beach. The room is spacious and comfortable, ideal for a couple with one 1 child.
Wai L. Par Singapore, 23. august 2014
Awesome Stay

Superb room condition, courteous staff and peaceful location
8,3
I spent 4 days 3 nights there. The room condition was great. Staff were very courteous. Close proximity to Patong beach and main areas. Dining places outside the hotel entrance. "Clean" massage parlours outside the hotel. The swimming pool was clean and spacious. Overall. it was a pleasant stay. I will seriously consider to stay at this hotel if i return to Phuket.
Andrew M. Rejsende alene Australia, 1. august 2014
Location A+. Walking distance to all attractions

location, swimming pool, friendly staff
8,3
Really enjoyed my recent stay at R Mar. Walking distance to all the main attractions of Patong Beach. Really great swimming pool for chilling out during the day. Friendly staff were super responsive for all requests.
Rimoun J. Familie med ældre børn Jordan, 25. juli 2014
Rimoun Jouzi Jordan

Location , staff performance , clean
8
It was great and safe to stay there , nice swimming pool and near to many things you want , beach working 5 mnt . Shopping mall 7 mnt , night life 5 mnt , msg one mnt
Teh S. Par Malaysia, 14. juli 2014
relax and enjoy

friendly staff, nice enviroment and close to patong beach
9
excellent. will come back again
Kevin Y. Par Singapore, 12. juli 2014
Feeling High During Low Season

The very approachable staff, the breakfast spread worth waking up for, and the quietness of the place.
9,7
This time round, we stayed during non-peak low season, which is a boon considering that there are more space on the streets to move around. We toured the local vicinity, and found Jungceylon Shopping Mall to be as accommodating as ever. Given that it is World Cup season, many establishments are themed accordingly. Plus, our hotel room TV offers the viewing of matches (live & replays), so it made for a special memorable occasion for us!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

R Mar Resort and Spa PhuketR Mar Resort and Spa Phuket - RestaurantR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - RestaurantR Mar Resort and Spa Phuket - Hotellet udefraR Mar Resort and Spa Phuket - Hotellet udefraR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - OmgivelserR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - SwimmingpoolR Mar Resort and Spa Phuket - LobbyR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - GæsteværelseR Mar Resort and Spa Phuket - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3B05