Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Radisson Blu Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Cebu City, Cebu, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Radisson Blu Cebu Cebu - Hotellet udefra Radisson Blu Cebu Cebu - Gæsteværelse Radisson Blu Cebu Cebu - Badeværelse Radisson Blu Cebu Cebu - Restaurant Radisson Blu Cebu Cebu - Møderum Radisson Blu Cebu Cebu - Lobby Radisson Blu Cebu Cebu - Swimmingpool Radisson Blu Cebu Cebu - Gæsteværelse Radisson Blu Cebu Cebu - Hotellet udefra Radisson Blu Cebu Cebu - Hotellet udefra Radisson Blu Cebu Cebu - Restaurant Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuslounge Radisson Blu Cebu Cebu - Spa Radisson Blu Cebu Cebu - Dansesal Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuslounge Radisson Blu Cebu Cebu - Mad og drikke
Radisson Blu Cebu Cebu - Mad og drikke Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuslounge Radisson Blu Cebu Cebu - Hotellet indefra Radisson Blu Cebu Cebu - Faciliteter Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuslounge Radisson Blu Cebu Cebu - Lobby Radisson Blu Cebu Cebu - Restaurant Radisson Blu Cebu Cebu - Gæsteværelse Radisson Blu Cebu Cebu - Faciliteter Radisson Blu Cebu Cebu - Møderum Radisson Blu Cebu Cebu - Gæsteværelse Radisson Blu Cebu Cebu - Dansesal
Område: Cebu City Antal værelser: 400
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,9

fra 2951
anmeldelser

Værdi for pengene
8,6
Beliggenhed
8,9
Personalet
9,1
Hotellets stand/rengøring
9,2
Værelsets komfort/standard
9,0
Mad/spisning
8,4
Alle anmeldelser (2951)
Sorter efter:
Wayne D. Par Denmark, 30. januar 2015
Super

Meget glad for standarden
9,3
Udemærket hotel
Indberet denne anmeldelse
Troels H. Familie med små børn Denmark, 5. december 2014
Komfortabelt bekendtskab

Morgenmadsbuffetten, udsigten fra 21.sal og juleudsmykningen i foryen.
8,7
Førsteklasses indkvartering i Cebu. Overdådig morgenmadsbuffet med alt hvad hjertet kan begære.
Indberet denne anmeldelse
Danilo M. Familie med ældre børn Philippines, 19. juni 2014
Dejligt og jeg vil anbefal til der andre

Tæt på centrum og shopping center, morgenmad og aften buffet var fantastik venlige og flink staff og dejlige område
6,7
Meget godt men min værelser stinker fra toilet kloak
Indberet denne anmeldelse
Jannich M. Par Denmark, 5. februar 2014
Dejligt hotel

Fri internet, dejligt værelse, beliggenhed ved siden af center
6,7
Indberet denne anmeldelse
Jakob H. Par Denmark, 7. april 2012
Godt hotel med laekre vaerelser og laekker buffet

Belaeggenhed, buffet, udsigt
9,3
Laekkert og rent. God service. God aftenbuffet. For lidt plads ved poolen, som ikke var imponerende.
Tip om Restaurant: Laekker aften-buffet til 1060 pesos. Alt hvad hjertet kan begave af laekker mad..
Indberet denne anmeldelse
Preben R. Par Denmark, 6. april 2012
Dejlig hotel midt i byen

5 stjernet luksus
9
Dejligt hotel midt i byen og med stort shopping center lige ved siden af. Der er en del trafikstøj ved poolen men dejlig pool Venligt og imødekommende personale Fantastisk buffet og restaurant
Indberet denne anmeldelse
Tine N. Par Denmark, 11. april 2011
God beliggendhed med udsigt over havnen

Rigtig god morgenmadsbuffet og lige ved siden af SM-city
8,3
Virker imponerende ved første øjekast, men værelset var ikke ret stort og jeg savnede et badekar (som er normalt for den kategori). Meget sødt, venligt og hjælpsomt personale. Hyggelig have med ikke særlig dyr og OK aftengrill buffet. Da vi skulle meget tidligt afsted fik vi en stor morgenmadspakke med, vi kunne leve af resten af dagen.
Indberet denne anmeldelse
William K. Familie med små børn United States of America, 23. juli 2015
Expensive hotel catering to businessman

Local to mall, service, comfort of room
8,3
My stay was great.....but view is of poor squatter area, city and streets are dirty, visitors must stay in hotel or mall to feel safe....swimming pool area was great...
Indberet denne anmeldelse
Durand S. Par United States of America, 17. juli 2015
Under impressed by Radisson Blue Cebu

proximity to SM Mall, hotel security, staff friendliness
5
This was a short stay and chose this hotel because it was the one I had originally chosen for my first trip to Cebu, but had to cancel due to earthquake damage to hotel a couple of years ago. Sadly, this hotel did not live up to reviews. While the location is convenient to SM Mall, staff is friendly, and security is excellent, I expected much more based on ratings and reviews. My stay did not live up to it. The bed was uncomfortable, shower not in best repair, poor indoor air quality, and overall room layout inferior to other hotels I have stayed at in Cebu. The breakfast buffet was geared more toward travellers from Korea and India than other countries. The front desk staff tried hard to upsell me at check-in despite being friendly overall. Also felt room service rates were inflated given rates at other properties with similar ratings in Cebu. I don't plan to stay at this hotel during future visits to Cebu. I expect better value for my money.
Indberet denne anmeldelse
Teodoro L. Forretningsrejsende Philippines, 16. juli 2015
Great hotel

Clean, comfortable, and new
10
My stay was perfect. The staff were very attentive and friendly. Food, especially breakfast, was sumptuous. You get your money's worth for a five-star hotel. Highly recommended. I will definitely stay at this hotel again.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Radisson Blu Cebu CebuRadisson Blu Cebu Cebu - Hotellet udefraRadisson Blu Cebu Cebu - GæsteværelseRadisson Blu Cebu Cebu - BadeværelseRadisson Blu Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Cebu Cebu - MøderumRadisson Blu Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Cebu Cebu - SwimmingpoolRadisson Blu Cebu Cebu - GæsteværelseRadisson Blu Cebu Cebu - Hotellet udefraRadisson Blu Cebu Cebu - Hotellet udefraRadisson Blu Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Cebu Cebu - LuksusloungeRadisson Blu Cebu Cebu - SpaRadisson Blu Cebu Cebu - DansesalRadisson Blu Cebu Cebu - LuksusloungeRadisson Blu Cebu Cebu - Mad og drikkeRadisson Blu Cebu Cebu - Mad og drikkeRadisson Blu Cebu Cebu - LuksusloungeRadisson Blu Cebu Cebu - Hotellet indefraRadisson Blu Cebu Cebu - FaciliteterRadisson Blu Cebu Cebu - LuksusloungeRadisson Blu Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Cebu Cebu - GæsteværelseRadisson Blu Cebu Cebu - FaciliteterRadisson Blu Cebu Cebu - MøderumRadisson Blu Cebu Cebu - GæsteværelseRadisson Blu Cebu Cebu - DansesalRadisson Blu Cebu Cebu - FaciliteterRadisson Blu Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Cebu Cebu - Møderum

Kundeanmeldelser - Radisson Blu Cebu, Cebu

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C03