eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Radisson Blu Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Cebu City, Cebu, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Radisson Blu Cebu Cebu - Hotellet udefra Radisson Blu Cebu Cebu - Gæsteværelse Radisson Blu Cebu Cebu - Badeværelse Radisson Blu Cebu Cebu - Restaurant Radisson Blu Cebu Cebu - Møderum Radisson Blu Cebu Cebu - Lobby Radisson Blu Cebu Cebu - Swimmingpool Radisson Blu Cebu Cebu - Gæsteværelse Radisson Blu Cebu Cebu - Hotellet udefra Radisson Blu Cebu Cebu - Hotellet udefra Radisson Blu Cebu Cebu - Restaurant Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuslounge Radisson Blu Cebu Cebu - Spa Radisson Blu Cebu Cebu - Dansesal Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuslounge Radisson Blu Cebu Cebu - Mad og drikke
Radisson Blu Cebu Cebu - Mad og drikke Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuslounge Radisson Blu Cebu Cebu - Hotellet indefra Radisson Blu Cebu Cebu - Faciliteter Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuslounge Radisson Blu Cebu Cebu - Lobby Radisson Blu Cebu Cebu - Restaurant Radisson Blu Cebu Cebu - Gæsteværelse Radisson Blu Cebu Cebu - Faciliteter Radisson Blu Cebu Cebu - Møderum Radisson Blu Cebu Cebu - Gæsteværelse Radisson Blu Cebu Cebu - Dansesal
Område: Cebu City Antal værelser: 400
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fremragende

8,9

baseret på 2827 anmeldelser

Værdi for pengene
8,6
Beliggenhed
8,9
Personalet
9,1
Hotellets stand/rengøring
9,2
Værelsets komfort/standard
9,0
Mad/spisning
8,4
Alle anmeldelser (2827)
Sorter efter:
Wayne D. Par Denmark, 30. januar 2015
Super

Meget glad for standarden
9,3
Udemærket hotel
Troels H. Familie med små børn Denmark, 5. december 2014
Komfortabelt bekendtskab

Morgenmadsbuffetten, udsigten fra 21.sal og juleudsmykningen i foryen.
8,7
Førsteklasses indkvartering i Cebu. Overdådig morgenmadsbuffet med alt hvad hjertet kan begære.
Danilo M. Familie med ældre børn Philippines, 19. juni 2014
Dejligt og jeg vil anbefal til der andre

Tæt på centrum og shopping center, morgenmad og aften buffet var fantastik venlige og flink staff og dejlige område
6,7
Meget godt men min værelser stinker fra toilet kloak
Jannich M. Par Denmark, 5. februar 2014
Dejligt hotel

Fri internet, dejligt værelse, beliggenhed ved siden af center
6,7
Jakob H. Par Denmark, 7. april 2012
Godt hotel med laekre vaerelser og laekker buffet

Belaeggenhed, buffet, udsigt
9,3
Laekkert og rent. God service. God aftenbuffet. For lidt plads ved poolen, som ikke var imponerende.
Tip om Restaurant: Laekker aften-buffet til 1060 pesos. Alt hvad hjertet kan begave af laekker mad..
Preben R. Par Denmark, 6. april 2012
Dejlig hotel midt i byen

5 stjernet luksus
9
Dejligt hotel midt i byen og med stort shopping center lige ved siden af. Der er en del trafikstøj ved poolen men dejlig pool Venligt og imødekommende personale Fantastisk buffet og restaurant
Tine N. Par Denmark, 11. april 2011
God beliggendhed med udsigt over havnen

Rigtig god morgenmadsbuffet og lige ved siden af SM-city
8,3
Virker imponerende ved første øjekast, men værelset var ikke ret stort og jeg savnede et badekar (som er normalt for den kategori). Meget sødt, venligt og hjælpsomt personale. Hyggelig have med ikke særlig dyr og OK aftengrill buffet. Da vi skulle meget tidligt afsted fik vi en stor morgenmadspakke med, vi kunne leve af resten af dagen.
Tengku A. Familie med små børn Malaysia, 28. marts 2015
Nice & comfortable

buffet selection are good. Near the mall. Big swimming pool
8,7
the staff very friendly & helpful. The mall just beside the hotel. 50% buffet dinner on Saturday, Thursday and Tuesday
Peter V. Familie med ældre børn United States of America, 27. marts 2015
Great option for a night before your flight

Location, restaurant, pool
10
We stayed here for one night before our flight- after 5 days diving in Moalboal. It was a wonderful place to relax, nice pool and great location next to the mall. Buffet food was great and the staff very welcoming. I would highly recommend it. Great value !
Michael S. Rejsende alene Australia, 25. marts 2015
First stay in the Blue

Location, room comfort, service
9
I enjoyed the. Stay. The service was excellent. People very friendly and helpful. The location was excellent. The only thing that effected me was that both me and my partner suffered from upset stomach after Breakfast on weekend. Overall good stay

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Radisson Blu Cebu CebuRadisson Blu Cebu Cebu - Hotellet udefraRadisson Blu Cebu Cebu - GæsteværelseRadisson Blu Cebu Cebu - BadeværelseRadisson Blu Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Cebu Cebu - MøderumRadisson Blu Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Cebu Cebu - SwimmingpoolRadisson Blu Cebu Cebu - GæsteværelseRadisson Blu Cebu Cebu - Hotellet udefraRadisson Blu Cebu Cebu - Hotellet udefraRadisson Blu Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Cebu Cebu - LuksusloungeRadisson Blu Cebu Cebu - SpaRadisson Blu Cebu Cebu - DansesalRadisson Blu Cebu Cebu - LuksusloungeRadisson Blu Cebu Cebu - Mad og drikkeRadisson Blu Cebu Cebu - Mad og drikkeRadisson Blu Cebu Cebu - LuksusloungeRadisson Blu Cebu Cebu - Hotellet indefraRadisson Blu Cebu Cebu - FaciliteterRadisson Blu Cebu Cebu - LuksusloungeRadisson Blu Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Cebu Cebu - GæsteværelseRadisson Blu Cebu Cebu - FaciliteterRadisson Blu Cebu Cebu - MøderumRadisson Blu Cebu Cebu - GæsteværelseRadisson Blu Cebu Cebu - DansesalRadisson Blu Cebu Cebu - FaciliteterRadisson Blu Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Cebu Cebu - Møderum

Kundeanmeldelser - Radisson Blu Cebu, Cebu

AS-AGWEB-3C01