eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Radisson Blu Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Cebu City, Cebu, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Radisson Blu Cebu Cebu - Hotellet udefra Radisson Blu Cebu Cebu - Gæsteværelse Radisson Blu Cebu Cebu - Badeværelse Radisson Blu Cebu Cebu - Restaurant Radisson Blu Cebu Cebu - Møderum Radisson Blu Cebu Cebu - Lobby Radisson Blu Cebu Cebu - Swimmingpool Radisson Blu Cebu Cebu - Gæsteværelse Radisson Blu Cebu Cebu - Hotellet udefra Radisson Blu Cebu Cebu - Hotellet udefra Radisson Blu Cebu Cebu - Restaurant Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuslounge Radisson Blu Cebu Cebu - Spa Radisson Blu Cebu Cebu - Dansesal Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuslounge Radisson Blu Cebu Cebu - Mad og drikke
Radisson Blu Cebu Cebu - Mad og drikke Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuslounge Radisson Blu Cebu Cebu - Hotellet indefra Radisson Blu Cebu Cebu - Faciliteter Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuslounge Radisson Blu Cebu Cebu - Lobby Radisson Blu Cebu Cebu - Restaurant Radisson Blu Cebu Cebu - Restaurant Radisson Blu Cebu Cebu - Gæsteværelse Radisson Blu Cebu Cebu - Faciliteter Radisson Blu Cebu Cebu - Møderum Radisson Blu Cebu Cebu - Gæsteværelse
Område: Cebu City Antal værelser: 400
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fremragende

8,9

baseret på 2799 anmeldelser

Værdi for pengene
8,6
Beliggenhed
8,9
Personalet
9,1
Hotellets stand/rengøring
9,2
Værelsets komfort/standard
9,0
Mad/spisning
8,4
Alle anmeldelser (2799)
Sorter efter:
Wayne D. Par Denmark, 30. januar 2015
Super

Meget glad for standarden
9,3
Udemærket hotel
Troels H. Familie med små børn Denmark, 5. december 2014
Komfortabelt bekendtskab

Morgenmadsbuffetten, udsigten fra 21.sal og juleudsmykningen i foryen.
8,7
Førsteklasses indkvartering i Cebu. Overdådig morgenmadsbuffet med alt hvad hjertet kan begære.
Danilo M. Familie med ældre børn Philippines, 19. juni 2014
Dejligt og jeg vil anbefal til der andre

Tæt på centrum og shopping center, morgenmad og aften buffet var fantastik venlige og flink staff og dejlige område
6,7
Meget godt men min værelser stinker fra toilet kloak
Jannich M. Par Denmark, 5. februar 2014
Dejligt hotel

Fri internet, dejligt værelse, beliggenhed ved siden af center
6,7
Jakob H. Par Denmark, 7. april 2012
Godt hotel med laekre vaerelser og laekker buffet

Belaeggenhed, buffet, udsigt
9,3
Laekkert og rent. God service. God aftenbuffet. For lidt plads ved poolen, som ikke var imponerende.
Tip om Restaurant: Laekker aften-buffet til 1060 pesos. Alt hvad hjertet kan begave af laekker mad..
Preben R. Par Denmark, 6. april 2012
Dejlig hotel midt i byen

5 stjernet luksus
9
Dejligt hotel midt i byen og med stort shopping center lige ved siden af. Der er en del trafikstøj ved poolen men dejlig pool Venligt og imødekommende personale Fantastisk buffet og restaurant
Tine N. Par Denmark, 11. april 2011
God beliggendhed med udsigt over havnen

Rigtig god morgenmadsbuffet og lige ved siden af SM-city
8,3
Virker imponerende ved første øjekast, men værelset var ikke ret stort og jeg savnede et badekar (som er normalt for den kategori). Meget sødt, venligt og hjælpsomt personale. Hyggelig have med ikke særlig dyr og OK aftengrill buffet. Da vi skulle meget tidligt afsted fik vi en stor morgenmadspakke med, vi kunne leve af resten af dagen.
Lucio M. Par Singapore, 26. februar 2015
excellent & good services hotel

1. good location with in the city proper, all staff very very energetic, yes it is a 5-star hotel
10
i would say, thanks to all the staff. he is a very good,energetic and very helpfull guy and i will inform my children to stay again in this hotel cos they are planning to go philippines with in this year.
Lota A. Par Philippines, 22. februar 2015
Hard rock Bed. Cheap beddings and pillows

Location and buffet breakfast
7,7
Raddison is overrated. Way too expensive compared to waterfront. Claiming to be a 5 star yet the bed Was too stiff and the doona and pillows felt very cheap. I woke up many times through the night as I Couldn't Get comfortable. Waterfront is way cheaper, more things to do and bed is more comfortable
Ailene V. Gruppe Philippines, 21. februar 2015
Great, great great!!

Comfortable big room, nice staff and good food!
9,7
Excellent! I am so happy we spent 2 nights here. I will see you again when I go back to Cebu!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Radisson Blu Cebu CebuRadisson Blu Cebu Cebu - Hotellet udefraRadisson Blu Cebu Cebu - GæsteværelseRadisson Blu Cebu Cebu - BadeværelseRadisson Blu Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Cebu Cebu - MøderumRadisson Blu Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Cebu Cebu - SwimmingpoolRadisson Blu Cebu Cebu - GæsteværelseRadisson Blu Cebu Cebu - Hotellet udefraRadisson Blu Cebu Cebu - Hotellet udefraRadisson Blu Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Cebu Cebu - LuksusloungeRadisson Blu Cebu Cebu - SpaRadisson Blu Cebu Cebu - DansesalRadisson Blu Cebu Cebu - LuksusloungeRadisson Blu Cebu Cebu - Mad og drikkeRadisson Blu Cebu Cebu - Mad og drikkeRadisson Blu Cebu Cebu - LuksusloungeRadisson Blu Cebu Cebu - Hotellet indefraRadisson Blu Cebu Cebu - FaciliteterRadisson Blu Cebu Cebu - LuksusloungeRadisson Blu Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Cebu Cebu - GæsteværelseRadisson Blu Cebu Cebu - FaciliteterRadisson Blu Cebu Cebu - MøderumRadisson Blu Cebu Cebu - GæsteværelseRadisson Blu Cebu Cebu - DansesalRadisson Blu Cebu Cebu - FaciliteterRadisson Blu Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Cebu Cebu - Møderum

Kundeanmeldelser - Radisson Blu Cebu, Cebu

AS-AGWEB-3A05