eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Radisson Blu Hotel Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Cebu City, Cebu, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet udefra Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet udefra Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet indefra Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Swimmingpool Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restaurant Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restaurant Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet udefra Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet udefra Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Reception Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet indefra Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet udefra Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Lobby Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Lobby Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Lobby Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Lobby Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Lobby
Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Have Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Pub/Lounge Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Kaffebar/Café Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Swimmingpool Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Swimmingpool Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Swimmingpool Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Gæsteværelse Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Suite Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Gæsteværelse Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restaurant Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restaurant Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restaurant
Område: Cebu City Antal værelser: 400
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,9

baseret på 2492 anmeldelser

Værdi for pengene
8,6
Beliggenhed
8,9
Personalet
9,1
Hotellets stand/rengøring
9,2
Værelsets komfort/standard
9,0
Mad/spisning
8,4
Alle anmeldelser (2492)
Sorter efter:
Danilo M. Familie med ældre børn Philippines, 19. juni 2014
Dejligt og jeg vil anbefal til der andre

Tæt på centrum og shopping center, morgenmad og aften buffet var fantastik venlige og flink staff og dejlige område
6,7
Meget godt men min værelser stinker fra toilet kloak
Jannich M. Par Denmark, 5. februar 2014
Dejligt hotel

Fri internet, dejligt værelse, beliggenhed ved siden af center
6,7
Jakob H. Par Denmark, 7. april 2012
Godt hotel med laekre vaerelser og laekker buffet

Belaeggenhed, buffet, udsigt
9,3
Laekkert og rent. God service. God aftenbuffet. For lidt plads ved poolen, som ikke var imponerende.
Tip om Restaurant: Laekker aften-buffet til 1060 pesos. Alt hvad hjertet kan begave af laekker mad..
Preben R. Par Denmark, 6. april 2012
Dejlig hotel midt i byen

5 stjernet luksus
9
Dejligt hotel midt i byen og med stort shopping center lige ved siden af. Der er en del trafikstøj ved poolen men dejlig pool Venligt og imødekommende personale Fantastisk buffet og restaurant
Tine N. Par Denmark, 11. april 2011
God beliggendhed med udsigt over havnen

Rigtig god morgenmadsbuffet og lige ved siden af SM-city
8,3
Virker imponerende ved første øjekast, men værelset var ikke ret stort og jeg savnede et badekar (som er normalt for den kategori). Meget sødt, venligt og hjælpsomt personale. Hyggelig have med ikke særlig dyr og OK aftengrill buffet. Da vi skulle meget tidligt afsted fik vi en stor morgenmadspakke med, vi kunne leve af resten af dagen.
Alvin V. Forretningsrejsende Philippines, 20. september 2014
Great Hotel with warm smiling staff

The staff, the hotel itself and its location
9,3
My stay at Radisson was great and as expected this hotel delivers your expectations with high marks. Radisson Blu Cebu staff is wonderful and better than any Radisson Hotel I,ve stayed. My last was at Radisson New World in Shanghai...Radisson Blu Cebu is one star higher indeed!
Caryl H. Familie med ældre børn Australia, 19. september 2014
The best ever stay

The room is awesome,a comfy bed, food is great and location... I love the bath tub
10
We have a great stay and we injoy the food. The service is also great... I love go back again for my next holiday :-)
Danny C. Par Hong Kong, 18. september 2014
One of a kind service

Perfect location for both business and pleasure, fantastic hotel staff service, good food.
10
It was the time when the streets all around Radisson Blu was flooded due to the storm Mario. The traffic was none moving and you cannot get a taxi to the airport including the hotel car rental was none available. But The hotel staff specially the front desk and the car rental department go over and beyond to help us secure a car to drive us to the airport. I highly appreciate the good service it is one of a kind. I will surely recommend this hotel to my friends, family and business associates.
Cecilia S. Forretningsrejsende Philippines, 18. september 2014
Awsome Stay

Staff service, proximity to our office, ambiance
9
The business lounge is awesome, the room is a nice welcome to a super tired long working day. The bed is a bit stiff though, the pillow too soft and the TV is not loud enough. Lighting is just perfect (because I do not like dim rooms), the comfort room is very very clean, towels abound and are white and soft! Loved the view from the 20th floor! The staff (Feria, Business Lounge, front desk and concierge) is very accommodating, warm and courteous. Will definitely be back!
Xueying Y. Forretningsrejsende China, 16. september 2014
Really good to stay

food, environment, service
10

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Radisson Blu Hotel Cebu CebuRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet udefraRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet udefraRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet indefraRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - SwimmingpoolRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet udefraRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet udefraRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - ReceptionRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet indefraRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet udefraRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - HaveRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Pub/LoungeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Kaffebar/CaféRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - SwimmingpoolRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - SwimmingpoolRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - SwimmingpoolRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - GæsteværelseRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - SuiteRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - GæsteværelseRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - FitnessrumRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - FitnessrumRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - MøderumRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - MøderumRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet indefraRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - DansesalRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - MøderumRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - MøderumRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - MøderumRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - MøderumRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - MøderumRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - MøderumRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - MøderumRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - MøderumRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - DansesalRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - DansesalRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - DansesalRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - DansesalRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - GæsteværelseRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - BadeværelseRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - MøderumRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet udefraRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Swimmingpool


AS-AGWEB-3C06