eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Radisson Blu Hotel Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Cebu City, Cebu, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet indefra Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet udefra Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Lobby Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Lobby Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Have Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Pub/Lounge Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Swimmingpool Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Swimmingpool Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Swimmingpool Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Gæsteværelse Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Suite Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Gæsteværelse Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Fitnessrum Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Møderum Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet udefra Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Gæsteværelse
Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Badeværelse Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restaurant Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Møderum Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Lobby Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet udefra Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Swimmingpool
Område: Cebu City Antal værelser: 400
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,9

baseret på 2675 anmeldelser

Værdi for pengene
8,6
Beliggenhed
8,9
Personalet
9,1
Hotellets stand/rengøring
9,2
Værelsets komfort/standard
9,0
Mad/spisning
8,4
Alle anmeldelser (2675)
Sorter efter:
Troels H. Familie med små børn Denmark, 5. december 2014
Komfortabelt bekendtskab

Morgenmadsbuffetten, udsigten fra 21.sal og juleudsmykningen i foryen.
8,7
Førsteklasses indkvartering i Cebu. Overdådig morgenmadsbuffet med alt hvad hjertet kan begære.
Danilo M. Familie med ældre børn Philippines, 19. juni 2014
Dejligt og jeg vil anbefal til der andre

Tæt på centrum og shopping center, morgenmad og aften buffet var fantastik venlige og flink staff og dejlige område
6,7
Meget godt men min værelser stinker fra toilet kloak
Jannich M. Par Denmark, 5. februar 2014
Dejligt hotel

Fri internet, dejligt værelse, beliggenhed ved siden af center
6,7
Jakob H. Par Denmark, 7. april 2012
Godt hotel med laekre vaerelser og laekker buffet

Belaeggenhed, buffet, udsigt
9,3
Laekkert og rent. God service. God aftenbuffet. For lidt plads ved poolen, som ikke var imponerende.
Tip om Restaurant: Laekker aften-buffet til 1060 pesos. Alt hvad hjertet kan begave af laekker mad..
Preben R. Par Denmark, 6. april 2012
Dejlig hotel midt i byen

5 stjernet luksus
9
Dejligt hotel midt i byen og med stort shopping center lige ved siden af. Der er en del trafikstøj ved poolen men dejlig pool Venligt og imødekommende personale Fantastisk buffet og restaurant
Tine N. Par Denmark, 11. april 2011
God beliggendhed med udsigt over havnen

Rigtig god morgenmadsbuffet og lige ved siden af SM-city
8,3
Virker imponerende ved første øjekast, men værelset var ikke ret stort og jeg savnede et badekar (som er normalt for den kategori). Meget sødt, venligt og hjælpsomt personale. Hyggelig have med ikke særlig dyr og OK aftengrill buffet. Da vi skulle meget tidligt afsted fik vi en stor morgenmadspakke med, vi kunne leve af resten af dagen.
Jayvee A. Gruppe Philippines, 16. december 2014
good

service, pool, dinning
7,3
good
Juhyun M. Rejsende alene South Korea, 11. december 2014
satisfied with the service

location, room condition, pool
7,7
James W. Rejsende alene United States of America, 8. december 2014
Cebu vacation

Three things I loved about the Radisson Blu was the. fabulous breakfast, the friendly staff and cleanliness.
9,3
The Radisson is very close to the airport and right across the street from a mall. It is well worth the cost and I would gladly stay there again.
Michel M. Par Switzerland, 6. december 2014
Expensive with no 5 star facilities

Close to our next destination in Cebu, that's ut.
4,7
We arrived late evening and only the lobby bar was serving some food which wasn't great at all and even the beer tasted strange. Rooms were ok, but nothing special, so far away from a 5 star design and feeling. My last time in a Radisson Blue hotel.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Radisson Blu Hotel Cebu CebuRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet indefraRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet udefraRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - HaveRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Pub/LoungeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - SwimmingpoolRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - SwimmingpoolRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - SwimmingpoolRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - GæsteværelseRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - SuiteRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - GæsteværelseRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - FitnessrumRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - MøderumRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet udefraRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - GæsteværelseRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - BadeværelseRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - MøderumRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet udefraRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Swimmingpool


AS-AGWEB-3B08