eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Radisson Blu Hotel Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Cebu City, Cebu, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet udefra Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet udefra Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet indefra Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Swimmingpool Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restaurant Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restaurant Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet udefra Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet udefra Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Reception Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet indefra Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet udefra Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Lobby Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Lobby Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Lobby Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Lobby Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Lobby
Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Have Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Pub/Lounge Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Kaffebar/Café Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Swimmingpool Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Swimmingpool Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Swimmingpool Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Gæsteværelse Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Suite Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Gæsteværelse Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restaurant Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restaurant Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restaurant
Område: Cebu City Antal værelser: 400
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,9

baseret på 2418 anmeldelser

Værdi for pengene
8,6
Beliggenhed
8,9
Personalet
9,1
Hotellets stand/rengøring
9,2
Værelsets komfort/standard
9,0
Mad/spisning
8,4
Alle anmeldelser (2418)
Sorter efter:
Danilo M. Familie med ældre børn Philippines, 19. juni 2014
Dejligt og jeg vil anbefal til der andre

Tæt på centrum og shopping center, morgenmad og aften buffet var fantastik venlige og flink staff og dejlige område
6,7
Meget godt men min værelser stinker fra toilet kloak
Jannich M. Par Denmark, 5. februar 2014
Dejligt hotel

Fri internet, dejligt værelse, beliggenhed ved siden af center
6,7
Jakob H. Par Denmark, 7. april 2012
Godt hotel med laekre vaerelser og laekker buffet

Belaeggenhed, buffet, udsigt
9,3
Laekkert og rent. God service. God aftenbuffet. For lidt plads ved poolen, som ikke var imponerende.
Tip om Restaurant: Laekker aften-buffet til 1060 pesos. Alt hvad hjertet kan begave af laekker mad..
Preben R. Par Denmark, 6. april 2012
Dejlig hotel midt i byen

5 stjernet luksus
9
Dejligt hotel midt i byen og med stort shopping center lige ved siden af. Der er en del trafikstøj ved poolen men dejlig pool Venligt og imødekommende personale Fantastisk buffet og restaurant
Tine N. Par Denmark, 11. april 2011
God beliggendhed med udsigt over havnen

Rigtig god morgenmadsbuffet og lige ved siden af SM-city
8,3
Virker imponerende ved første øjekast, men værelset var ikke ret stort og jeg savnede et badekar (som er normalt for den kategori). Meget sødt, venligt og hjælpsomt personale. Hyggelig have med ikke særlig dyr og OK aftengrill buffet. Da vi skulle meget tidligt afsted fik vi en stor morgenmadspakke med, vi kunne leve af resten af dagen.
Elea V. Gruppe United States of America, 21. august 2014
Classy

Huge facility, Friendly staffs, Clean
9,7
Great.... awesome!
Robert R. Par United Kingdom, 12. august 2014
Great stay!!

Staff, Rooms, food (business lounge)
8,7
We stayed for 4 nights, had 2 business class rooms, the business class lounge was exceptional for a number of factors. The food, views and general ambience were all excellent. Staff, almost without exception were friendly and helpful. We had a corner room on 20th floor with panoramic views over the city/port and over Mactan island towards Bohol. The lobby area was very lively with entertainment every evening. Whilst the food in the lounge was excellent, the main restaurant (Feria) was very large and very busy. It's very difficult to maintain food quality when prepared for a large number of people, so we felt that here the quality suffered (but only a little!!) Overall an outstanding hotel and would not hesitate to stay again or recommend the hotel.
Antoine G. Familie med små børn France, 10. august 2014
Very good level of service

Nice pool - clean and confortable room
9,3
Very good stay as always. The room is very comfortable and clean, the pool is great and the hotel very central. But the best thing was the staff and the service : we required an early check-in (we arrived at 10 am) and it was accepted. We also required a late check-out (we left at 6 pm !) and it was also easily accepted :) very nice
Carmella M. Familie med små børn Philippines, 10. august 2014
Very good hotel, value for Money

Service, Location, Room
10
We thoroughly enjoyed our stay. We arrived early morning and they allowed us to do early check in at 5am. This is very sweet especially we have a toddler who is very sleepy. The service staff are very nice and accommodating. Also, after check in they let us choose among snacks they have prepared in the lobby like fresh fruits and energy bar. The location is just beside SM Mall so very accessible.
Jiyoung H. Gruppe South Korea, 8. august 2014
very kind !!!

kind, clean, taste !
9,7
It was very nice choice staying in Radisson Blu Hotel. It won't forget it. All of the steps in hotel were very kind!!! If I go to Cebu again, I will stay in Radisson Blu one more time! Thxs!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Radisson Blu Hotel Cebu CebuRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet udefraRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet udefraRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet indefraRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - SwimmingpoolRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet udefraRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet udefraRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - ReceptionRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet indefraRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet udefraRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - HaveRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Pub/LoungeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Kaffebar/CaféRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - SwimmingpoolRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - SwimmingpoolRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - SwimmingpoolRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - GæsteværelseRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - SuiteRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - GæsteværelseRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - FitnessrumRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - FitnessrumRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - MøderumRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - MøderumRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet indefraRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - DansesalRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - MøderumRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - MøderumRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - MøderumRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - MøderumRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - MøderumRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - MøderumRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - MøderumRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - MøderumRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - DansesalRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - DansesalRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - DansesalRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - DansesalRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - GæsteværelseRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - BadeværelseRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - MøderumRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellet udefraRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Swimmingpool


AS-AGWEB-3A02