Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Ramada Hotel Berlin Mitte

Chausseestreet 118-120., Mitte, Berlin, Tyskland 10115 (Se kort)

Book nu!

Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Hotellet indefra Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Møderum Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Restaurant Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Restaurant Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gæsteværelse Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gæsteværelse Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Buffet Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Reception Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gæsteværelse Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gæsteværelse Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gæsteværelse Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gæsteværelse Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gæsteværelse Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Badeværelse Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gæsteværelse Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gæsteværelse
Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gæsteværelse Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gæsteværelse Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gæsteværelse Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gæsteværelse Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gæsteværelse Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Badeværelse Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Spa Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Pub/Lounge Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Indgang
Område: Mitte Antal værelser: 145

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,9

baseret på 51 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
8,2
Personalet
7,9
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,0
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (51)
Sortér efter:
Connie E. Familie med ældre børn Denmark, 21. oktober 2010
Central beliggenhed i rolige omgivelser.

Gode senge og hjælpsomt personale. Tæt på lokale butikker
8,3
Hotellet ligger tilpas afstand fra de spændende områder i Berlin.Gåafstand. Tæt på lufthavnen med U-bahn. Pæne velindrettede mindre værelser. Roligt kvarter.Vi kommer gerne igen.
Indberet denne anmeldelse
Ashik M. Familie med ældre børn India, 26. december 2015
Good clean comfortable hotel

Cleaning location parking
8,3
Indberet denne anmeldelse
An H. Gruppe Norway, 26. oktober 2015
Scam, tried to charge 600 euro extra.
2
Worst experience ever, try to scam when i payed 850 euro for 4 days, when we checked out they demanding 600 euro in cleaning expences. And they threatned with calling the police, i told them to call the police and they said they dont have the time to show up. The reason for extra cleaning expences they said we didnt fix our beds. They said its not the cleaning personal responsibility.
Indberet denne anmeldelse
David M. Familie med ældre børn United States of America, 27. september 2015
Couple nights in Berlin

Location, location, location! It's right next to 2 different team stops and the U-bahn. It is right next to a grocery store. Only minutes walking to a ton of good restaurants and close to Brandenburg
9
The hotel was quite comfy and accommodated the 4 of us in one room pretty well. The location was fantastic for sight seeing and dining. It was a bit far if you are in Berlin to go to the club scene. The only thing we didn't do was eat in the hotel so I can't review the food here so I left it neutral at a 3. Otherwise I would definitely stay here again!
Indberet denne anmeldelse
Perla A. Familie med ældre børn Israel, 1. september 2015
enjoed staying

a very good location, wide and clean room, nice staff
8,7
we enjoed our stay. we stayed for 7 nights and every day came back at noon to a clean room. it was clise to a lot of main attractions by walk.
Indberet denne anmeldelse
Pei A. Gruppe United Kingdom, 30. august 2015
Ramada Mitte Berlin Rating

Good location, big rooms, clean
8,3
Indberet denne anmeldelse
Kwong Y. Gruppe Hong Kong, 1. august 2015
An excellent hotel

Location, cleanliness and reasonable room price
10
It was really an excellent hotel for us in our Berlin trip. It just a 5 minutes walk to the subway. And the staff were very nice and polite.
Indberet denne anmeldelse
Joern W. Par Germany, 2. januar 2015
Not a good value for money

Location was good
6
Indberet denne anmeldelse
David T. Par United Kingdom, 29. december 2014
Decent Hotel

Breakfast, Location, Facilities
6,3
Enjoyed our stay at the Ramada Hotel, the room was well equipped and the breakfast was excellent. Location was fine - We were able to walk to the major attractions.
Indberet denne anmeldelse
Jennie K. Par United Kingdom, 17. november 2014
Travel Trip

Location
8,3
Indberet denne anmeldelse
1 af 1 anmeldelse
 

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Hotellet udefraRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Hotellet indefraRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - MøderumRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - RestaurantRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - RestaurantRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - GæsteværelseRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - GæsteværelseRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - BuffetRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - ReceptionRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - GæsteværelseRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - GæsteværelseRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - GæsteværelseRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - GæsteværelseRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - GæsteværelseRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - BadeværelseRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - GæsteværelseRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - GæsteværelseRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - GæsteværelseRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - GæsteværelseRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - GæsteværelseRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - GæsteværelseRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - GæsteværelseRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - BadeværelseRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - SpaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Pub/LoungeRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Indgang


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A02