Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Ramada Phuket Southsea

204 Karon Road,Muang District, Karon, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : South Sea Karon Phuket
Ramada Phuket Southsea Phuket - Indgang Ramada Phuket Southsea Phuket - Lobby Ramada Phuket Southsea Phuket - Lobby Ramada Phuket Southsea Phuket - Lobby Ramada Phuket Southsea Phuket - Lobby Ramada Phuket Southsea Phuket - Lobby Ramada Phuket Southsea Phuket - Gæsteværelse Ramada Phuket Southsea Phuket - Gæsteværelse Ramada Phuket Southsea Phuket - Gæsteværelse Ramada Phuket Southsea Phuket - Gæsteværelse Ramada Phuket Southsea Phuket - Gæsteværelse Ramada Phuket Southsea Phuket - Gæsteværelse Ramada Phuket Southsea Phuket - Gæsteværelse Ramada Phuket Southsea Phuket - Gæsteværelse Ramada Phuket Southsea Phuket - Gæsteværelse Ramada Phuket Southsea Phuket - Faciliteter
Ramada Phuket Southsea Phuket - Faciliteter Ramada Phuket Southsea Phuket - Restaurant Ramada Phuket Southsea Phuket - Faciliteter Ramada Phuket Southsea Phuket - Faciliteter Ramada Phuket Southsea Phuket - Faciliteter Ramada Phuket Southsea Phuket - Møderum Ramada Phuket Southsea Phuket - Møderum Ramada Phuket Southsea Phuket - Faciliteter Ramada Phuket Southsea Phuket - Fitnessrum Ramada Phuket Southsea Phuket - Swimmingpool Ramada Phuket Southsea Phuket - Swimmingpool Ramada Phuket Southsea Phuket - Swimmingpool
Område: Karon Antal værelser: 152
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,7

fra 284
anmeldelser

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
8,7
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
8,0
Mad/spisning
6,7
Alle anmeldelser (284)
Sorter efter:
Yassine E. Familie med små børn Denmark, 7. februar 2015
perfekt stay for a small family ☺

beliggenhed, renlighed & moderne
8,7
Vi havde det bedste ophold , hotellet opfyldte alle de kriterier der var vigtige for os. Tæt på stranden og restauranter, hyggelig og afslappet atmosfære. Vores lille pige på 2 år var meget glad, og vi vil helt sikkert vælge dette hotel igen til vores næste tur til phuket, husk at booke deluxe room -value for the money 👍👍👍is baren ved hotellet er det bedste is vi har smagt 😊
Indberet denne anmeldelse
Charlotte C. Rejsende alene Denmark, 17. marts 2010
ok hotel, men fremragende beliggenhed.

dejlig pool og søde personale
7
Indberet denne anmeldelse
Ceyda M. Par Denmark, 1. februar 2010
Super hotel

Beliggenhed og værelser
6,7
Godt hotel der ligger perfekt da stranden er lige over vejen. Værelserne er store og lækre med rigtig gode senge. Altanen er stor som er en fordel når man godt vil sidde og nyde en drink. Poolen er ok men der er for få solsenge så man skal være hurtig. Receptionisterne er ikke servicemindede hvilket er overraskende. Maden på hotellet kan ikke anbefales da man kan spise meget bedre og billigere på restauranter lige i nærheden
Indberet denne anmeldelse
Ceyda M. Par Denmark, 30. januar 2010
Super hotel

Beliggenhed er super det er tæt på strand og værelser store og rummelige
6,7
Jeg kan klart anbefale hotellet pga beliggenhed og værelserne der er store med rigtig gode senge. Rengøringen er punktlig og der er ok plads på altanenerne. Poolen er nu ikke stor og der er rift om sengestolene men når man mere er interesseret i at bade i havet så er stranden lige over gaden. Jeg vil dog ikke anbefale maden på hotellet da der ligger flere fantastiske restauranter til halvdelen af prisen tæt på hotellet.
Indberet denne anmeldelse
Khamsone S. Par Laos, 26. maj 2015
Nice staff but a bit over rate

Near the Karon beach, nice staff and quiet
6,7
it was very quiet maybe due to low season and rainy. Hotel facilities are limited, buffet bteakfast very basic. If you are looking a beach hotel with some facilities, nearby Movenpick hotel maybe better for a liitle more rate. You may also find similar quality hotels nearby
Indberet denne anmeldelse
Saadur R. Forretningsrejsende India, 24. maj 2015
Good stay

good people
6
I was expecting the service and facilities as other ramada hotel but not get at my expectation ....
Indberet denne anmeldelse
Nicola W. Rejsende alene Switzerland, 19. februar 2015
Good 3 star hotel

Location, good breakfast, cleanliness
7,7
Overall a good stay. Cons were very poor wifi bandwith and the lack of a pool policy. People were reserving the pool chairs very early in the morning and not showing up for hours till midday/afternoon. The hotel needs a policy and remove items from chairs if not used for an hour.
Indberet denne anmeldelse
Dinesh C. Rejsende alene Malaysia, 27. januar 2015
Wonderful anniversary stay

Friendly and helpful staff, perfect location
7,7
My husband and I went on our 2nd wedding anniversary and checked-in the day before. On the day of our anniversary, the staff helped my husband surprise me with a bouquet of flowers just after their morning 'fruit basket delivery', it was sweet. Then we went out for the day and when we got back to the room after lunch, there were flowers and towels folded in the form of swans on the bed, it was so beautiful! Room service menu looked good but the actual product was not very good, it was tolerable but after the one time, we always ate out. Location of this hotel is amazing, right across the street from the beach, plenty restaurants nearby (some reasonably priced, some not so but all very tasty). Make sure you try the pad thai (noodles) at 'The Pad Thai' restaurant, it is a small unassuming place but the pad thai there is really the best. Also, do not forget to try the Mango Stick Rice (dessert)!
Indberet denne anmeldelse
Alexandru N. Par Romania, 29. december 2014
Good experience

Location
7
Good hotel in term of location.
Indberet denne anmeldelse
Pimchanok S. Familie med små børn Thailand, 26. december 2014
nice hotel, and location

location, pool, clean
8,3
very nice hotel. clean, good pool,, great location, walk across to Karon Beach, at night so many shops and restaurants.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Ramada Phuket Southsea PhuketRamada Phuket Southsea Phuket - IndgangRamada Phuket Southsea Phuket - LobbyRamada Phuket Southsea Phuket - LobbyRamada Phuket Southsea Phuket - LobbyRamada Phuket Southsea Phuket - LobbyRamada Phuket Southsea Phuket - LobbyRamada Phuket Southsea Phuket - GæsteværelseRamada Phuket Southsea Phuket - GæsteværelseRamada Phuket Southsea Phuket - GæsteværelseRamada Phuket Southsea Phuket - GæsteværelseRamada Phuket Southsea Phuket - GæsteværelseRamada Phuket Southsea Phuket - GæsteværelseRamada Phuket Southsea Phuket - GæsteværelseRamada Phuket Southsea Phuket - GæsteværelseRamada Phuket Southsea Phuket - GæsteværelseRamada Phuket Southsea Phuket - FaciliteterRamada Phuket Southsea Phuket - FaciliteterRamada Phuket Southsea Phuket - RestaurantRamada Phuket Southsea Phuket - FaciliteterRamada Phuket Southsea Phuket - FaciliteterRamada Phuket Southsea Phuket - FaciliteterRamada Phuket Southsea Phuket - MøderumRamada Phuket Southsea Phuket - MøderumRamada Phuket Southsea Phuket - FaciliteterRamada Phuket Southsea Phuket - FitnessrumRamada Phuket Southsea Phuket - SwimmingpoolRamada Phuket Southsea Phuket - SwimmingpoolRamada Phuket Southsea Phuket - SwimmingpoolRamada Phuket Southsea Phuket - SwimmingpoolRamada Phuket Southsea Phuket - StrandRamada Phuket Southsea Phuket - Hotellet indefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B03