eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

RAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites (Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites)

Prager Street 12., Schöneberg, Berlin, Tyskland 10779 (Se kort)

Book nu!

RAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Reception RAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Pub/Lounge RAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Indgang RAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Restaurant RAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Gæsteværelse RAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Gæsteværelse RAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Gæsteværelse RAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Gæsteværelse RAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Hotellet indefra RAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Gæsteværelse RAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Badeværelse RAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Badeværelse RAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Badeværelse RAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Møderum RAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Møderum RAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Møderum
RAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Møderum RAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Swimmingpool RAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Hotellet udefra RAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Gæsteværelse RAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Gæsteværelse RAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Gæsteværelse
Område: Schöneberg Antal værelser: 184
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,1

baseret på 18 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
7,1
Personalet
7,0
Hotellets stand/rengøring
7,7
Værelsets komfort/standard
7,3
Mad/spisning
6,4
Alle anmeldelser (18)
Sorter efter:
Soeren K. Familie med ældre børn Denmark, 11. juli 2014
godt

Fitness-Beliggenhed-Ro
7,7
Godt ophold. Men som sædvanlig var internettet elendigt. hakkende forbindelse. Det er utroligt at dette ikke bliver ordnet, når man læser samtlige anmeldelser af dette hotel siger alle det samme om internettet, nemlig at det er dårligt. Vi skriver 2014 få det nu ordnet. Ovenikøbet afkræver de penge for forbindelsen, hvis du skal have mere en en forbindelse pr. værelse. Svært når man er en familie på 5 der alle bruger internet.
Dan G. Rejsende alene Denmark, 18. april 2014
Rolige omgivelser

ca 10 min fra Kudam
6,7
Jeg søgte et hotel med pool og fik Ramada, men de har ingen pool, men derimod en aftale med et fitness center i samme ejendom, hvor man mod gebyr på EUR 10 pr dag pr person, kunne komme til poolen, det er ikke i orden. Endvidere skal man deponere 400 eur i depositum hvis man ønsker at låne en pc som kan tage smed på værelset, det er ikke i orden. Trappen er kun til brug i nødstilfælde, selv om jeg boede på 1 sal skulle jeg gang på gang venter på elevator, det er ikke i orden. Værelset var derimod helt i orden.
Birgitte M. Rejsende alene Denmark, 21. februar 2013
Overraskende meget plads

Nemt at komme omkring
7,3
Hotellet var pænt og rent. Jeg havde forventet et lille værelse til min Single Hot Deal, men jeg fik et dobbeltværelse. Absolut ingen klager herfra. Jeg var dog glad for at jeg havde læst flere anmeldelser forinden, så jeg vidste, at der kun var wifi i lobbyen (jeg blev dog hele tiden smidt af), og til wlan i værelset skal man selv have ledning med.
Krzysztof B. Par Poland, 29. juni 2014
Nice location, but no WiFi in rooms.

Beautiful location and SPA center
6,3
A very nice located hotel in beautiful residential area, using SPA center is really nice. WIFI is not working in rooms, so be carefull if you need it.
Patrick O. Forretningsrejsende Ireland, 22. juni 2014
Not good

Quiet, nice decoration
4
Not very pleasant Staff were rude Hotel too small
Marja E. Rejsende alene Finland, 29. oktober 2013
I was very hapoy with the stuff!! Big improvment !

servce, helpfulness, frendlyness,politnesd,
8
i was very content this time with slmost evetything. Just the shower wad Again hopeless!. Also I miss beter working light at the drsk.
Heiko J. Forretningsrejsende Germany, 13. juli 2013
Nice Cityhotel - godd Service and nice Bar

Check-In / free Room upgrade / Bar
8
Late Check-In without problems - very fast and free upgrade. nice hotel bar with quality drinks - for this price, great value !!
Peter M. Rejsende alene Germany, 14. oktober 2012
Great Hotel with excellent facilities

Modern Hotel with international Ambiente
9,3
nice large room with nie attached bathroom. all amenities were there. balkony overlooking prager platz was an additional bonus. nice and newly renovated facilities. gym was really an experience which i would highly recommend to pay a visit to. outside the hotel are a small shopping galery, cafes and restaurants. the u-bahn station for train ride to the ku'damm is only 5 min walk away. as for most places in berlin brakfast was not included but the cafes provide a refreshing alternative just outside the hotel door. only downside was that there was no internet access available on the room with free wifi provided in the htel lobby.
Tip om Shopping: Take a ride to the Ku'Damm for a first class shopping experience
Eldar A. Par Russia, 23. september 2012
Mixed feelings

nice area, access to gym,spacious rooms,close to public transport
2
We booked standard double room. Arrived late at Friday night.Turned out that they did not have the room we booked,so we got upgraded to a suite without extra charge. However the day after my laptop was stolen from the room and since no doors or windows were broken I suspect that it was someone of hotel´s staff who did it. No free WI-FI That´s why I am giving this hotel the lowest grade.
Tip om Hoteldetaljer: If you will stay at this hotel,lock your valuables in the safe. Otherwise they might be stolen!
Ivar S. Gruppe Norway, 30. september 2013
Trivelig følte seg velkommen

Betjeningen, frokosten og rommene
9,3
Vi var der i forbindelse med Berlin maraton, og fikk det vi ønsket med god frokost og trivelig betjening. Rene rom og stille område.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

RAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites BerlinRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - ReceptionRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Pub/LoungeRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - IndgangRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - RestaurantRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - GæsteværelseRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - GæsteværelseRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - GæsteværelseRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - GæsteværelseRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Hotellet indefraRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - GæsteværelseRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - BadeværelseRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - BadeværelseRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - BadeværelseRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - MøderumRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - MøderumRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - MøderumRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - MøderumRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - SwimmingpoolRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Hotellet udefraRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - GæsteværelseRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - GæsteværelseRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Gæsteværelse

Kundeanmeldelser - RAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites, Berlin

AS-AGWEB-3A03