Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

RAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites (Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites)

Prager Street 12., Schöneberg, Berlin, Tyskland 10779

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 35 anmeldelser

4 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
7,4
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
7,7
Mad/spisning
6,7
Alle anmeldelser (35)
Sortér efter:
Camilla C. Par Denmark, 25. januar 2015
Super

Morgenmaden var lækker
8,3
Indberet denne anmeldelse
Soeren K. Familie med ældre børn Denmark, 11. juli 2014
godt

Fitness-Beliggenhed-Ro
7,7
Godt ophold. Men som sædvanlig var internettet elendigt. hakkende forbindelse. Det er utroligt at dette ikke bliver ordnet, når man læser samtlige anmeldelser af dette hotel siger alle det samme om internettet, nemlig at det er dårligt. Vi skriver 2014 få det nu ordnet. Ovenikøbet afkræver de penge for forbindelsen, hvis du skal have mere en en forbindelse pr. værelse. Svært når man er en familie på 5 der alle bruger internet.
Indberet denne anmeldelse
Dan G. Rejsende alene Denmark, 18. april 2014
Rolige omgivelser

ca 10 min fra Kudam
6,7
Jeg søgte et hotel med pool og fik Ramada, men de har ingen pool, men derimod en aftale med et fitness center i samme ejendom, hvor man mod gebyr på EUR 10 pr dag pr person, kunne komme til poolen, det er ikke i orden. Endvidere skal man deponere 400 eur i depositum hvis man ønsker at låne en pc som kan tage smed på værelset, det er ikke i orden. Trappen er kun til brug i nødstilfælde, selv om jeg boede på 1 sal skulle jeg gang på gang venter på elevator, det er ikke i orden. Værelset var derimod helt i orden.
Indberet denne anmeldelse
Birgitte M. Rejsende alene Denmark, 21. februar 2013
Overraskende meget plads

Nemt at komme omkring
7,3
Hotellet var pænt og rent. Jeg havde forventet et lille værelse til min Single Hot Deal, men jeg fik et dobbeltværelse. Absolut ingen klager herfra. Jeg var dog glad for at jeg havde læst flere anmeldelser forinden, så jeg vidste, at der kun var wifi i lobbyen (jeg blev dog hele tiden smidt af), og til wlan i værelset skal man selv have ledning med.
Indberet denne anmeldelse
Isobel O. Par United Kingdom, 6. november 2015
I was very disatiefied pool I was asked to pay
5
I want a refund was treated horrible and charges for pool was made feel embarrassed at reception and reception laugh at you and very unhelpful they need to learn language awful food downstairs had to walk for about a mile to get to my room never again
Indberet denne anmeldelse
Anders N. Forretningsrejsende Sweden, 24. september 2015
Good for both business and casual travels

Good location, friendly staff, wonderful training and SPA facilities.
8
My stay was very nice and I enjoyed the Spa that was open from early morning to late evening. Quiet neighbourhood, still nearby all business and shopping area, max 10 minutes walking to city center.
Indberet denne anmeldelse
George F. Par United States of America, 7. juni 2015
Good hotel for tourists

Clean, good staff, food late available
7,3
Simple place but pleasant. Like a US Ramada but at a much higher price.
Indberet denne anmeldelse
Jayatilake E. Forretningsrejsende Sri Lanka, 7. marts 2015
every thing is good in this Hotel

very good hotel
2,7
Indberet denne anmeldelse
Paul M. Par United Kingdom, 3. marts 2015
We found the staff were very polite and friendly

The room was excellent, staff, second to none and the bar was a very plush and comfortable place to spend time
9
The only one thing that let our stay down, was that on one day, we had a problem with the shower in our room. However, this was dealt with immediately.
Indberet denne anmeldelse
Krzysztof B. Par Poland, 29. juni 2014
Nice location, but no WiFi in rooms.

Beautiful location and SPA center
6,3
A very nice located hotel in beautiful residential area, using SPA center is really nice. WIFI is not working in rooms, so be carefull if you need it.
Indberet denne anmeldelse
1 - 4 af 4 anmeldelser
RAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Hotellet udefraRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - GæsteværelseRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - GæsteværelseRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - GæsteværelseRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - GæsteværelseRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - BadeværelseRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - BadeværelseRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Hotellet indefraRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Hotellet indefraRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Hotellet udefraRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Pub/LoungeRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - RestaurantRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Hotellet indefraRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - RestaurantRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - FaciliteterRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Hotellet udefraRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - IndgangRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - IndgangRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - GæsteværelseRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - GæsteværelseRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - GæsteværelseRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Hotellet indefraRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - GæsteværelseRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - GæsteværelseRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - BadeværelseRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - BuffetRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - BuffetRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - RestaurantRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - RestaurantRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - RestaurantRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Pub/LoungeRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - LobbyRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - LobbyRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - LobbyRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - ReceptionRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - LobbyRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - MøderumRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - MøderumRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - MøderumRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berlin - Udsigt


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A05