eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Rayaburi Hotel Patong

3/8 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Rayaburi Hotel Patong Phuket - Rekreative Faciliteter Rayaburi Hotel Patong Phuket - Suite Rayaburi Hotel Patong Phuket - Suite Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotellet udefra Rayaburi Hotel Patong Phuket - Faciliteter Rayaburi Hotel Patong Phuket - Faciliteter Rayaburi Hotel Patong Phuket - Faciliteter Rayaburi Hotel Patong Phuket - Have Rayaburi Hotel Patong Phuket - Have Rayaburi Hotel Patong Phuket - Restaurant Rayaburi Hotel Patong Phuket - Have Rayaburi Hotel Patong Phuket - Restaurant Rayaburi Hotel Patong Phuket - Faciliteter Rayaburi Hotel Patong Phuket - Faciliteter Rayaburi Hotel Patong Phuket - Lobby
Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gæsteværelse
Område: Patong Antal værelser: 50
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,8

baseret på 2934 anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
8,6
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
7,8
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (2934)
Sorter efter:
Jan S. Par Denmark, 21. januar 2015
Rent og pænt

God og varieret morgenmad, venligt personale, tagterrasse
7,7
Rayaburi hotel er et godt lille hotel med god beliggenhed til strand og centrum. der er rent og pænt med venligt personale, men der var meget larm på værelset for at være et superium room ikke kun fra gaden men fra udsugning og varme/køleanlæg der kører 24/7 men alt i alt godt tilfreds.
Mona S. Par Denmark, 14. november 2014
tæt på strand

tæt på strand. lækkert nyt hotel go service
8,7
Rigtig fint og hyggeligt hotel.
Jens O. Par Denmark, 21. januar 2014
Strand hotel med kun 80 meter til vandet

Tæt på vandet, go morgenmad, mulighed for parkering
9
Skønt hotel, herfra er det nemt at komme rundt
Steen P. Familie med små børn Denmark, 6. august 2013
i regnveje er det utaligt micro svimming pool

ingen ting
6,7
vi havde betalt for 5 dage men forlod hotel efter 2 dage byen er rædsom han bliver over faldet at desperate handlende. Vi tog til Kata Beatch det fortryder vi som familie ikke.
Jens O. Par Denmark, 14. december 2012
Dejligt personale og beliggenhed

Dejlig tæt på stranden kun 200 meter.
8,7
Fantastisk seng Venligt engelsk talende personale Værelset var placeret i nyere bygning i gården = ingen trafikstøj. Wi-Fi der altid virkede. Morgenmaden var for asiatisk præget, med for lille udvalg. Dejlig morgen kaffe
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Oplevelser er der mange af. Spørg 3 - 4 og gerne flere tur agenter efter deres bedste pris på ture. Der er ofte 50 % at sparer.
Lisbeth P. Par Denmark, 13. december 2012
Dejlig hotel, smilende personale.

Rent og pænt, fine værelser, dejlig spisested.
9
Fint beliggenhed til det hele.. 5 min til stranden, 5 min til den lokale bus. tæt på shopping.Hvis man trænger til lidt ro, er der spa og swimmingpool på taget.
Tip: Kan anbefales, dejlig sted at bo.
Bjarke A. Par Denmark, 28. oktober 2011
Godt familie hotel tæt ved stranden

god strand
8
Pænt og OK hotel og en dejlig strand. Venlig og hjælpsom personale, som dog ikke kunne meget engelsk. men det bør man være forberedt på. Chefen virkede lidt indesluttet, og han kunne lære lidt af sit venlige personale. Alt i alt et hotel vi godt ville vende tilbage til en anden gang.
Tip om Shopping: Mange butikker og indendørs center 2-3 gader bag stranden.
Bjorn F. Par Denmark, 17. januar 2010
Godt Hotel men dårligt personale

Det ligger tæt ved strand.
6
Personalet bør lære Engelsk.Morgenmaden var ikke så god.og personalet stod og snakkede,i stedet for at betjene kunderne. Vi lå på Mainving.Det er gode rum.Men rengøringen kom på alle tider.Der var ingen støj,hverken fra gaden eller fra de andre værelser.Der bør oplyses om Ving afdelingen ikke ligger sammen med det rigtige hotel
Tip: Dejligt tæt på Strand
Vincent L. Par Malaysia, 10. maj 2015
Pretty Satisfied

Location, Room Standard and Staff Performance
9
During our stay at Rayaburi, we are greeted very warmly by the staff. The rooms were much better than we've expected which was great. The pool however was a disappointment because it was in another branch of the hotel, located directly behind of the one we stayed. Overall still satisfied with our stay.
Mohamad K. Gruppe Singapore, 8. maj 2015
Nicely located

Location, Lovely view, Close proximity to the beach
7,3
Me and my buddies had a nice stay at the deluxe rooms with the view of the Patong streets and the beach. A hotel I feel that is a value for the money. Wonderful balcony overview of Patong and its beach, against the backdrop of the majestic hills. I could see the blue waters from there and the frequent para-sailors hovering above them. Just the kind of view that you don't see often. With just merely footsteps away from the beach, and the bustling streets, this hotel is so nicely placed. Not audibly near to the loudness of Bangla Street, so that makes it suitably quiet for those who prefer a more peaceful night's sleep. The convenience stores are also just below us so we had no worries about getting essentials at any time of the day. Rooms are spacious enough and everything else seems to be in good order. I would not mind staying there again in my next trip there. :)

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Rayaburi Hotel Patong PhuketRayaburi Hotel Patong Phuket - Rekreative FaciliteterRayaburi Hotel Patong Phuket - SuiteRayaburi Hotel Patong Phuket - SuiteRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotellet udefraRayaburi Hotel Patong Phuket - FaciliteterRayaburi Hotel Patong Phuket - FaciliteterRayaburi Hotel Patong Phuket - FaciliteterRayaburi Hotel Patong Phuket - HaveRayaburi Hotel Patong Phuket - HaveRayaburi Hotel Patong Phuket - RestaurantRayaburi Hotel Patong Phuket - HaveRayaburi Hotel Patong Phuket - RestaurantRayaburi Hotel Patong Phuket - FaciliteterRayaburi Hotel Patong Phuket - FaciliteterRayaburi Hotel Patong Phuket - LobbyRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - BadeværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - BadeværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - Badeværelse

Kundeanmeldelser - Rayaburi Hotel Patong, Phuket

AS-AGWEB-3B03