eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Rayaburi Hotel Patong

3/16 Sawatdirak Rd., Patong, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Hotel Patong Phuket - Lobby Rayaburi Hotel Patong Phuket - Have Rayaburi Hotel Patong Phuket - Have Rayaburi Hotel Patong Phuket - Suite Rayaburi Hotel Patong Phuket - Suite Rayaburi Hotel Patong Phuket - Suite Rayaburi Hotel Patong Phuket - Reception Rayaburi Hotel Patong Phuket - Restaurant Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotellet udefra Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotellet indefra Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotellet indefra Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotellet indefra Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hot tub Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotellet udefra Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotellet udefra
Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Hotel Patong Phuket - Rekreative Faciliteter Rayaburi Hotel Patong Phuket - Altan/Terrasse Rayaburi Hotel Patong Phuket - Badeværelse Rayaburi Hotel Patong Phuket - Badeværelse Rayaburi Hotel Patong Phuket - Badeværelse Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gæsteværelse
Område: Patong Antal værelser: 50
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,9

baseret på 2697 anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
8,7
Personalet
7,8
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
7,8
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (2697)
Sorter efter:
Jens O. Par Denmark, 21. januar 2014
Strand hotel med kun 80 meter til vandet

Tæt på vandet, go morgenmad, mulighed for parkering
9
Skønt hotel, herfra er det nemt at komme rundt
Steen P. Familie med små børn Denmark, 6. august 2013
i regnveje er det utaligt micro svimming pool

ingen ting
6,7
vi havde betalt for 5 dage men forlod hotel efter 2 dage byen er rædsom han bliver over faldet at desperate handlende. Vi tog til Kata Beatch det fortryder vi som familie ikke.
Jens O. Par Denmark, 14. december 2012
Dejligt personale og beliggenhed

Dejlig tæt på stranden kun 200 meter.
8,7
Fantastisk seng Venligt engelsk talende personale Værelset var placeret i nyere bygning i gården = ingen trafikstøj. Wi-Fi der altid virkede. Morgenmaden var for asiatisk præget, med for lille udvalg. Dejlig morgen kaffe
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Oplevelser er der mange af. Spørg 3 - 4 og gerne flere tur agenter efter deres bedste pris på ture. Der er ofte 50 % at sparer.
Lisbeth P. Par Denmark, 13. december 2012
Dejlig hotel, smilende personale.

Rent og pænt, fine værelser, dejlig spisested.
9
Fint beliggenhed til det hele.. 5 min til stranden, 5 min til den lokale bus. tæt på shopping.Hvis man trænger til lidt ro, er der spa og swimmingpool på taget.
Tip: Kan anbefales, dejlig sted at bo.
Bjarke A. Par Denmark, 28. oktober 2011
Godt familie hotel tæt ved stranden

god strand
8
Pænt og OK hotel og en dejlig strand. Venlig og hjælpsom personale, som dog ikke kunne meget engelsk. men det bør man være forberedt på. Chefen virkede lidt indesluttet, og han kunne lære lidt af sit venlige personale. Alt i alt et hotel vi godt ville vende tilbage til en anden gang.
Tip om Shopping: Mange butikker og indendørs center 2-3 gader bag stranden.
Bjorn F. Par Denmark, 17. januar 2010
Godt Hotel men dårligt personale

Det ligger tæt ved strand.
6
Personalet bør lære Engelsk.Morgenmaden var ikke så god.og personalet stod og snakkede,i stedet for at betjene kunderne. Vi lå på Mainving.Det er gode rum.Men rengøringen kom på alle tider.Der var ingen støj,hverken fra gaden eller fra de andre værelser.Der bør oplyses om Ving afdelingen ikke ligger sammen med det rigtige hotel
Tip: Dejligt tæt på Strand
Tze K. Gruppe Malaysia, 15. juli 2014
Worth for money

Near to beach, attentive room service, free wifi
7
Irene L. Par Malaysia, 3. juli 2014
hotel good,staff service poor,aircond not cold

room n toilet very big and clean.wifi high speed.very near to beach and many massage shop surrounding
8
the room and the toilet is very big. wifi in room high speed. walk to beach within 3-5minutes. walk to bangla road around 5-10minutes. the only thing i'm not satisfied is the air-cond not cold,although control i hv press to 22degree, but at the air-cond there state 25degree. the staff also not friendly and poor service and attitude is not good. no matter the service is bad but hotel good and value for money,worth it.
Zheng C. Par China, 2. juli 2014
bad experience, won't recommend it to anyone

location is good, but nothing else
3,3
We arrived at around 1:00am. The minute we opened our room door, we could hear noisy music pouring in from the window. There are three night clubs right across the road. Impossible to fall asleep, though the hotel staff tried to comfort me by saying that the music should usually stop at 2:00am. We were very tired so we asked to get another room, which turned out to be a room without windows, and much cheaper than the room type I paid for. While asking for refund, hotel staff suddenly was unable to understand my English. Really frustrating experience. Next day, another person from the hotel gave us yet another room and apologized to us saying the clubs opened just recently. Two years ago there was no clubs. Very well. The only good thing about this hotel is location, only a few meters from the beach. But I don't recommend this hotel for rooms are smelly and mouldy. Breakfast is poor.
Le D. Rejsende alene Vietnam, 30. juni 2014
Good stay

Price, Room, Service
7,7
Staff was helpful and hotel is value at this cost.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Rayaburi Hotel Patong PhuketRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - LobbyRayaburi Hotel Patong Phuket - HaveRayaburi Hotel Patong Phuket - HaveRayaburi Hotel Patong Phuket - SuiteRayaburi Hotel Patong Phuket - SuiteRayaburi Hotel Patong Phuket - SuiteRayaburi Hotel Patong Phuket - ReceptionRayaburi Hotel Patong Phuket - RestaurantRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotellet udefraRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotellet indefraRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotellet indefraRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotellet indefraRayaburi Hotel Patong Phuket - Hot tubRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotellet udefraRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotellet udefraRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - Rekreative FaciliteterRayaburi Hotel Patong Phuket - Altan/TerrasseRayaburi Hotel Patong Phuket - BadeværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - BadeværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - BadeværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - GæsteværelseRayaburi Hotel Patong Phuket - RestaurantRayaburi Hotel Patong Phuket - Rekreative FaciliteterRayaburi Hotel Patong Phuket - Rekreative FaciliteterRayaburi Hotel Patong Phuket - SuiteRayaburi Hotel Patong Phuket - SuiteRayaburi Hotel Patong Phuket - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3B07