eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Rayaburi Resort

42/3-9 Moo. 3 Rawai, Mueng, Racha Island, Phuket, Thailand 83000 (Se kort)

Book nu!

Rayaburi Resort Phuket - Rekreative Faciliteter Rayaburi Resort Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Resort Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Resort Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Resort Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Resort Phuket - Omgivelser Rayaburi Resort Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Resort Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Resort Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Resort Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Resort Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Resort Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Resort Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Resort Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Resort Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Resort Phuket - Gæsteværelse
Rayaburi Resort Phuket - Hotellet udefra Rayaburi Resort Phuket - Hotellet udefra Rayaburi Resort Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Resort Phuket - Badeværelse Rayaburi Resort Phuket - Omgivelser Rayaburi Resort Phuket - Hotellet udefra Rayaburi Resort Phuket - Hotellet udefra Rayaburi Resort Phuket - Omgivelser Rayaburi Resort Phuket - Strand Rayaburi Resort Phuket - Restaurant Rayaburi Resort Phuket - Restaurant Rayaburi Resort Phuket - Strand
Område: Racha Island
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 1795 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
8,7
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,3
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
7,8
Alle anmeldelser (1795)
Sorter efter:
Carsten H. Par Denmark, 29. marts 2013
Klasse hotel

Room and Beach
8,7
Very very Nice super service the ROM is Big and clean Big pool near Beach Nice and friendly staff god breakforst we had a very Nice stat over there:-)
Bo C. Par Denmark, 5. marts 2012
Vidunderligt resot med dejlig beliggenhed

Beliggenhed, personale, restaurant
9,3
Værelserne ligger i en dejlig have direkte til stranden med det flotteste hvide sand og vandet med mange forskellige blå og grønne farver. Ikke særlig badevenlig da der er mange rester af koraller på bunden. Her er stille og roligt uden noget turistræs. Prisniveauet i restauranten er i den højere ende, men maden er super og meget betjeningen meget venlig. Stedet kan varmt anbefales for en 3-4 nætter.
Christina J. Familie med små børn Denmark, 18. februar 2012
Fed pool og smukke strande

Poolen og østemningen
8,3
Super lækker lille ø, og et lækkert hotel. Poolen var super lækker og langt bedre en forventet. Stranden ved hotellet var rolig og smuk. God mad på hotellets restaurant.
Tip om Restaurant: Udenfor hotellet lå der også en lille række restauranter. Den der byder på friske selvvalgte fisk har rigtig lækker mad til Thaipriser. Vi spiset 4 mennesker med øl og vand for 120 kr.
Charlotte M. Par Denmark, 14. december 2011
Store flotte rum, men lidt langt til stranden

Dejlig stort værelse
8,3
Sødt personale, dejlig smuk strand, minibaren er lidt dyr, ligesom hotellets restaurent. Raya Yai er i det hele taget en dyr ø, men der er meget smukt, fredfyldt og super snorkling, ved Ban Rayas strand.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Snorkling ved hotellet Ban Raya er super
Bo P. Par Denmark, 5. marts 2011
dejligt hotel på rolig strand

nye lækre hytter
8,3
God beliggenhed på en meget afslappende strand med den smukkeste udsigt. Ingen larm fra biler eller både. Hytterne er næsten nye og moderne indrettet med lækkert stengulv. Rent og pænt. man skal være forberedt på at man om natten kan høre den nærliggende generator der forsyner øen med strøm, men dette er dog ikke så højt at det generer særligt meget. Venligt personale og god mad i restaurenten.
Emily G. Par Australia, 11. januar 2015
nice landscaping

nice staff ,quick responds,clean room
10
Nina B. Par Germany, 10. januar 2015
Awesome beach, but deterioration of facilities

Beach, snorkeling, nature
6
The Resort has been beautiful a couple of years ago. The rooms are not that tidy, and everythings lacks maintainance. Some of the staff seem to hang around all the time.
Novica L. Par Germany, 6. januar 2015
Terrible
2
Terrible. All the negative things that are mentioned by others are true. They really don't know what service is. We were prepared to spent money but like we want to, not like they force me to. Stuff is impolite. Food in the restaurant is good although higher priced then elsewhere. Ask for transport back to Phuket as you check in, they will try to squeeze some extra money for that too.The hole island is full of garbage. We will never come back.
Bonnie K. Par Afghanistan, 26. december 2014
Good room condition, staff performance so-so

Clean rooms, good food, nice beach
7,3
The poolside room is good and clean. Water supply isn't too good, as it is somewhat salty. The hotel restaurant provides tasty dishes. Staff at reception not very friendly nor helpful. Very nice beach within walkable distance from hotel.
Liao S. Familie med ældre børn United States of America, 26. december 2014
Pay attention to different Rayaburi hotels

Swimming pool, location,comfortness
8,7
The stay at the resort was fine. However the staff at the resort recommended the Rayaburi Hotel in Patong for our next stop, which was a terrible experience for us. We liked the resort so when we returned to Phuket staying one night to catch an early flight to Bangkok, I asked the resort staff to book a room for us with the Rayaburi Hotel in Patong, as we thought the same brand would carry some consistent service. That night in Patong, we couldn't sleep as there was a LOUD bar across the street keeping high volum of music until 3am. The hotel failed to tell us this problem when we checked in even they knew it. In sum, this experience affects how I feel about the resort eventually. I wouldn't support the Rayaburi brand anywhere I go. What a shame.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Rayaburi Resort PhuketRayaburi Resort Phuket - Rekreative FaciliteterRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - OmgivelserRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - Hotellet udefraRayaburi Resort Phuket - Hotellet udefraRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - BadeværelseRayaburi Resort Phuket - OmgivelserRayaburi Resort Phuket - Hotellet udefraRayaburi Resort Phuket - Hotellet udefraRayaburi Resort Phuket - OmgivelserRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - RestaurantRayaburi Resort Phuket - RestaurantRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - BadeværelseRayaburi Resort Phuket - Altan/TerrasseRayaburi Resort Phuket - SwimmingpoolRayaburi Resort Phuket - SwimmingpoolRayaburi Resort Phuket - SwimmingpoolRayaburi Resort Phuket - Hotellet udefraRayaburi Resort Phuket - Hotellet udefraRayaburi Resort Phuket - Hotellet udefraRayaburi Resort Phuket - Hotellet udefraRayaburi Resort Phuket - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3A01