eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Rayaburi Resort

42/3-9 Moo. 3 Rawai, Mueng, Racha Island, Phuket, Thailand 83000 (Se kort)

Book nu!

Rayaburi Resort Phuket - Rekreative Faciliteter Rayaburi Resort Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Resort Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Resort Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Resort Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Resort Phuket - Omgivelser Rayaburi Resort Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Resort Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Resort Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Resort Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Resort Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Resort Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Resort Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Resort Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Resort Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Resort Phuket - Gæsteværelse
Rayaburi Resort Phuket - Hotellet udefra Rayaburi Resort Phuket - Hotellet udefra Rayaburi Resort Phuket - Gæsteværelse Rayaburi Resort Phuket - Badeværelse Rayaburi Resort Phuket - Omgivelser Rayaburi Resort Phuket - Hotellet udefra Rayaburi Resort Phuket - Hotellet udefra Rayaburi Resort Phuket - Omgivelser Rayaburi Resort Phuket - Strand Rayaburi Resort Phuket - Restaurant Rayaburi Resort Phuket - Restaurant Rayaburi Resort Phuket - Strand
Område: Racha Island
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 1770 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
8,7
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,3
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
7,8
Alle anmeldelser (1770)
Sorter efter:
Carsten H. Par Denmark, 29. marts 2013
Klasse hotel

Room and Beach
8,7
Very very Nice super service the ROM is Big and clean Big pool near Beach Nice and friendly staff god breakforst we had a very Nice stat over there:-)
Bo C. Par Denmark, 5. marts 2012
Vidunderligt resot med dejlig beliggenhed

Beliggenhed, personale, restaurant
9,3
Værelserne ligger i en dejlig have direkte til stranden med det flotteste hvide sand og vandet med mange forskellige blå og grønne farver. Ikke særlig badevenlig da der er mange rester af koraller på bunden. Her er stille og roligt uden noget turistræs. Prisniveauet i restauranten er i den højere ende, men maden er super og meget betjeningen meget venlig. Stedet kan varmt anbefales for en 3-4 nætter.
Christina J. Familie med små børn Denmark, 18. februar 2012
Fed pool og smukke strande

Poolen og østemningen
8,3
Super lækker lille ø, og et lækkert hotel. Poolen var super lækker og langt bedre en forventet. Stranden ved hotellet var rolig og smuk. God mad på hotellets restaurant.
Tip om Restaurant: Udenfor hotellet lå der også en lille række restauranter. Den der byder på friske selvvalgte fisk har rigtig lækker mad til Thaipriser. Vi spiset 4 mennesker med øl og vand for 120 kr.
Charlotte M. Par Denmark, 14. december 2011
Store flotte rum, men lidt langt til stranden

Dejlig stort værelse
8,3
Sødt personale, dejlig smuk strand, minibaren er lidt dyr, ligesom hotellets restaurent. Raya Yai er i det hele taget en dyr ø, men der er meget smukt, fredfyldt og super snorkling, ved Ban Rayas strand.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Snorkling ved hotellet Ban Raya er super
Bo P. Par Denmark, 5. marts 2011
dejligt hotel på rolig strand

nye lækre hytter
8,3
God beliggenhed på en meget afslappende strand med den smukkeste udsigt. Ingen larm fra biler eller både. Hytterne er næsten nye og moderne indrettet med lækkert stengulv. Rent og pænt. man skal være forberedt på at man om natten kan høre den nærliggende generator der forsyner øen med strøm, men dette er dog ikke så højt at det generer særligt meget. Venligt personale og god mad i restaurenten.
Varanitch U. Familie med ældre børn Thailand, 22. december 2014
Once in a lifetime holiday!!
2,3
The best thing is we only stayed for a few days.Once in a lifetime holiday as we will never go back again. The entire trip was extremely disappointing. We were promised when we booked and paid for the rooms that there was supposed to be a boat service to the island twice a day, we found out that they reduced the service to just once right before we got there. The hotel room was relatively clean at first glance but nothing worked, water was leaking, air con wasn't cool and making noise the whole time. The food wasn't even fresh and tasted nothing else but sweet. The spa and hotel services were overpriced. Staff wasn't professional, everytime we made the tiniest complaint about something we could see how unhappy they were. On the last day we checked out in the morning and again they decided to cancel the morning boat service simply just because there wasn't enough people. There was a Dutch couple that missed their connecting flight because of that. There was a storm and they left our luggage a in the rain so everything was soaking wet and destroyed. I will never recommend anyone to use this so called Resort!!
Fan F. Par China, 30. oktober 2014
Never come back

no, no, no
2,7
1. they cannot guarantee a king size bed or twin bed. 2, if you want a discount for the restaurant, you have to ask the lobby before 16:30. They will never give you when you check in if you don't ask. And the coupon is only for dinner. after 16:30, the lobby is closed and you have no discount. 3. Boat to Phuket is 15:00, but you have to check out before 12:00, late check out would be charged by 500Ba/hr. Once you checked out, the wifi will be disabled immediately! Immediately! And they will not allow you to wait the boat in the lobby while there's no enough chairs outside, but they don't give a xxxx about it.They only care about is you cannot in the lobby. 4. The swimming pool is open until 20:00, but you cannnot borrow a towel after 16:30. 5. bad shower equipments. 6. everthing cost money
Yuyi Q. Familie med små børn China, 28. september 2014
It's terrible with lots of health and safety issue
2
Denne kunde har kun bedømt dette hotel og har ikke skrevet nogle kommentarer.
Wataru I. Forretningsrejsende Japan, 9. september 2014
good resort

nice view good stuff
8
good resort hotel, nice view good stuff not same as normal Phuket hotel. very good
Marlene J. Familie med ældre børn Malta, 20. august 2014
Beautiful place

Clean, friendly staff if they can communicate & beautiful views !
8,3
Stay was great though would prefer to go in high season! due to heavy rain & storms WIFI was down so it was impossible to stay in touch! Not easy to get to unless you use the complimentary boat service of the hotel or hire a long boat which don't come cheap! Would have liked to see some tropical fruit on breakfast buffet & a dessert menu after lunch & diner ! Over all it was a fantastic experience & last but not least thanks to Kitty the manager for the lovely fruit he presented us !

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Rayaburi Resort PhuketRayaburi Resort Phuket - Rekreative FaciliteterRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - OmgivelserRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - Hotellet udefraRayaburi Resort Phuket - Hotellet udefraRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - BadeværelseRayaburi Resort Phuket - OmgivelserRayaburi Resort Phuket - Hotellet udefraRayaburi Resort Phuket - Hotellet udefraRayaburi Resort Phuket - OmgivelserRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - RestaurantRayaburi Resort Phuket - RestaurantRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - GæsteværelseRayaburi Resort Phuket - BadeværelseRayaburi Resort Phuket - Altan/TerrasseRayaburi Resort Phuket - SwimmingpoolRayaburi Resort Phuket - SwimmingpoolRayaburi Resort Phuket - SwimmingpoolRayaburi Resort Phuket - Hotellet udefraRayaburi Resort Phuket - Hotellet udefraRayaburi Resort Phuket - Hotellet udefraRayaburi Resort Phuket - Hotellet udefraRayaburi Resort Phuket - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3A01