Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Red Planet Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, IT Park, Cebu City, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Red Planet Cebu Cebu City - Hotellet udefra Red Planet Cebu Cebu City - Gæsteværelse Red Planet Cebu Cebu City - Gæsteværelse
Område: IT Park Antal værelser: 150
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

8,0

fra 4624
anmeldelser

Værdi for pengene
8,6
Beliggenhed
9,1
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
5,4
Alle anmeldelser (4624)
Sorter efter:
Joergen J. Gruppe Denmark, 11. november 2013
Lokalt hotel

Tæt på lokale restauranter
7,7
Fint ophold, god betjening, sikkerhedsvagt m.m. nem ind og udcheckning
Indberet denne anmeldelse
Luise M. Par Denmark, 29. juli 2013
Dejligt og bekvemt

Varmt vand i bruseren, internet og god seng
9,3
Det var rart og komfortabelt. Der var god service og værelset var stilrent. Der var nye shampoer til hver dag, internet og tv på værelset. Sengen var god med du dyne og der var god aircon.
Indberet denne anmeldelse
Soeren M. Rejsende alene Denmark, 4. november 2012
God beliggehed til en fornuftig pris

Beliggenhed og pris
8,3
Vaerelserne var lidt smaa, men til prisen og beliggenheden kan man ikke forlange mere. Jeg havde en panorama udsigt fra 9.sal og skulle bare lige krydse gaden for at handle eller spise i Ayala Mall. Eneste ulempe var den noget stoejende air condition.
Tip om Restaurant: Hvis du er paa udkig efter noget godt og billigt mad. Saa gaa op paa 4.sal i Ayala Mall lige ved siden af biografen. Her har de retter til mellem 50 - 100 peso.
Indberet denne anmeldelse
Douglas F. Par United States of America, 29. august 2015
a good choice

price location bed
7,3
The bed was very good, the staff 100% friendly. The only thing is that the windows do not open so the room runs out of air.
Indberet denne anmeldelse
Harold L. Par United States of America, 28. august 2015
Basic, clean accomodations

Location, ease of check in and cleanliness
7,3
It was comfortable and without any problems. The air conditioner was noisy at times.
Indberet denne anmeldelse
Harlene V. Gruppe Philippines, 28. august 2015
👍👍

Clean.Nice location.Worth the price
8,7
Great
Indberet denne anmeldelse
Ian R. Forretningsrejsende Philippines, 28. august 2015
Great

Price clean location
8
Good. Just what i expect
Indberet denne anmeldelse
Elmer H. Par Philippines, 26. august 2015
Special request should be followed as requested

Adequate water for hot and cold nice bed, good ambiance
10
Security needs to be strictly implemented,
Indberet denne anmeldelse
Eun H. Gruppe South Korea, 26. august 2015
good

kind
7,3
Indberet denne anmeldelse
Leroy J. Rejsende alene Canada, 25. august 2015
Will return on my travels.

friendly people, clean rooms, great rates. Hope it won't change.
10
excellent!!😊
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Red Planet Cebu Cebu CityRed Planet Cebu Cebu City - Hotellet udefraRed Planet Cebu Cebu City - GæsteværelseRed Planet Cebu Cebu City - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C01