Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Red Planet Makati

E. Mercado corner F. Calderon St., Makati, Manila, Filippinerne 1210

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 4689 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,8
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
7,5
Mad/spisning
6,2
Alle anmeldelser (4689)
Sortér efter:
Lars B. Rejsende alene Denmark, 13. maj 2015
Tine motel
4,7
De har en telefon på hver etage , som de bruger til housekeeping ,når nogen tjekker ud , den er så høj den vækker dig hver morgen Kl 6 og så ringer den ellers fremt til Kl 12 . De ville ikke gøre noget ved det , dårligste system nogensinde , ingen service på de Thorsø overhovedet . Bliv væk hvis du vil have fed , ro og nattesøvn , så meget larm :(
Indberet denne anmeldelse
Ilse H. Par Denmark, 26. februar 2015
udmærket til prisen

belysning ved sengene, værdiboks og personalets service
6,7
Udmærket
Indberet denne anmeldelse
Cheslie D. Par United States of America, 5. februar 2016
Staff took a long time to check us in

Location
4,7
Indberet denne anmeldelse
Moody Q. Gruppe Philippines, 30. januar 2016
Value for money

Location, great staff, value for money
8
We can actually consider ourselves tune tenants, we always stay here everytime we visit PI until it became Red Planet. As always, staff were great, they give consideration to customers like early check in and late check out for free now it's under new name. Staff always cater to customers need if you need extra pillow or towel for free unlike when it's time, u pay extra. But the only concern I have during our 1 week stay is the wifi on and off signal and very slow. Repeatedly reported and reset but still the same. But they said, they will call their IT to fix it. That's one of the reason why we choose red planet over other bugged hotels around the area bec of free wifi inside the room. But when it's my husband turn to stay, he said they fix the wifi already.
Indberet denne anmeldelse
Chek C. Rejsende alene Canada, 30. januar 2016
Decent hotel but wifi needs improvement

Good location and clean
7,3
I would give it a 7 /10.wifi is too slow and drops the connection.
Indberet denne anmeldelse
April B. Forretningsrejsende Philippines, 29. januar 2016
ok

location, value for money
6,7
okay
Indberet denne anmeldelse
Apollo V. Par Philippines, 27. januar 2016
Redplanmakati

Good food, good price, quiet
9,3
Great
Indberet denne anmeldelse
Ivan D. Rejsende alene United States of America, 21. januar 2016
muZhater

location times 3
2,7
Indberet denne anmeldelse
Vanessa G. Par Philippines, 19. januar 2016
value for money

clean hotel, clean rooms, great staff
8,3
Indberet denne anmeldelse
Russell G. Par United States of America, 19. januar 2016
small, great value

location, sports bar attached, cost
9
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
Red Planet Makati ManilaRed Planet Makati Manila - RestaurantRed Planet Makati Manila - RestaurantRed Planet Makati Manila - RestaurantRed Planet Makati Manila - RestaurantRed Planet Makati Manila - FaciliteterRed Planet Makati Manila - BadeværelseRed Planet Makati Manila - FaciliteterRed Planet Makati Manila - ButikkerRed Planet Makati Manila - FaciliteterRed Planet Makati Manila - Rekreative FaciliteterRed Planet Makati Manila - ButikkerRed Planet Makati Manila - FaciliteterRed Planet Makati Manila - FaciliteterRed Planet Makati Manila - RestaurantRed Planet Makati Manila - FaciliteterRed Planet Makati Manila - FaciliteterRed Planet Makati Manila - Rekreative FaciliteterRed Planet Makati Manila - RestaurantRed Planet Makati Manila - RestaurantRed Planet Makati Manila - Rekreative FaciliteterRed Planet Makati Manila - RestaurantRed Planet Makati Manila - FaciliteterRed Planet Makati Manila - Rekreative FaciliteterRed Planet Makati Manila - FaciliteterRed Planet Makati Manila - RestaurantRed Planet Makati Manila - Rekreative FaciliteterRed Planet Makati Manila - RestaurantRed Planet Makati Manila - FaciliteterRed Planet Makati Manila - FaciliteterRed Planet Makati Manila - Rekreative FaciliteterRed Planet Makati Manila - FaciliteterRed Planet Makati Manila - FaciliteterRed Planet Makati Manila - GæsteværelseRed Planet Makati Manila - RestaurantRed Planet Makati Manila - RestaurantRed Planet Makati Manila - RestaurantRed Planet Makati Manila - FaciliteterRed Planet Makati Manila - FaciliteterRed Planet Makati Manila - Hotellet udefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C01