eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Regency Hotel Macau

2 Estrada Almirante Marques Esparterio, Taipa / Cotai, Macao (Se kort)

Book nu!

Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Badeværelse Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Hotellet indefra Regency Hotel Macau Macao - Hotellet udefra Regency Hotel Macau Macao - Hotellet indefra
Regency Hotel Macau Macao - Kaffebar/Café Regency Hotel Macau Macao - Swimmingpool Regency Hotel Macau Macao - Lobby Regency Hotel Macau Macao - Lobby Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Rekreative Faciliteter Regency Hotel Macau Macao - Have Regency Hotel Macau Macao - Swimmingpool Regency Hotel Macau Macao - Kaffebar/Café
Område: Taipa / Cotai Antal værelser: 326

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 6626 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
7,0
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,3
Værelsets komfort/standard
7,5
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (6626)
Sorter efter:
Rune T. Rejsende alene Denmark, 6. marts 2013
Godt hotel, men kun gratis internet i lobbyen

Overordnet god kvalitet i forhold til pris, god og billig room service
6,7
Hotellet er rent og med venlig betjening. Sengene er af god kvalitet og room servicen er god og billig. Beliggenhed er ikke noget særligt, men taxi'er er til at betale. Morgenmadsbuffeten er desværre meget fokuseret på kinesiske gæster og internettet er kun gratis i lobbyen, hvilket er lidt slapt.
Preben H. Par Denmark, 9. marts 2012
Godt flot hotel.

Stor morgenmads buffe med i prisen.
9,7
Regency Hotel. Centralt beliggende, med lokal busser til hele Macau. Flot udsigt og fine værelser, med gode senge. Rent og fint badeværelse. Det er et af de bedste tilbud, da der er stor morgenmads buffet med i prisen. Forretninger ved hotellet. Svimmingpool og have. Betjeningen er god.
Preben H. Rejsende alene Denmark, 7. marts 2011
Centralt beliggende nær bus, og forretninger.

Godt hotel med udsigt fra værelset.
9
Gode værelser med air-con, vandvarmer, udsigt. Gratis bus hver time ti Centrum, færgehavn og casinoer. Virkelig god morgenmads buffe, med asian og western mad. God hård seng, det er god valuta for pengene. Bager og restaurant på hotellet. Der er god god service og hjælp. værelset var flot rent og perfekt til prisen. Det er hurtigt at komme rundt i Macau og hjem, med god busforbindelse. Jeg kan anbefale det hotel.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Der er gratis bus hver time fra hotellet. Tag bussen til centrum og tag en tur i gå gaden, masser af restauranter og forretninger. Macau er en flot romantisk by, tag en tur i Casinoerne. Her er gode restauranter, og buffe. Forretninger med alle mærkevarer. Det er som Las Vegas, og en stor oplevelse. En ting er sikker du kan spille, men kun få vinder. Spis for dine penge. Flere Casinoer har top restauranter med grumet i verdens klasse. Men der er også burger og kylling, til normal pris! Macau er virkelig en oplevelse, historisk, og en flot by, med alle de casinoer.
Chew L. Gruppe Malaysia, 26. august 2014
Free Upgrade

Nice swimming pool & sauna, free shuttle bus, & free wifi at lobby
6
The staff at the check - in counter is friendly & helpful...she has auto assist me to upgrade my room which is more comfort stay for 3 persons...However, the hotel has some age & most facilities within the room are a bit old...have a nice swimming pool...overall. ..still a pleasant stay with Regency Hotel Macau...
Sattaya P. Par Thailand, 26. august 2014
clean room, near ferry terminal

clean room, near ferry terminal
8
Audrey L. Forretningsrejsende Philippines, 24. august 2014
Good :-)

Location, Clean room, Friendly staff
7
It is good. The room is clean and ac was good. Just no Internet in the room. Have to go down at the lobby or on the restaurant to access on internet. I feel comfortable on my stay.
Raymond B. Par Australia, 23. august 2014
The perfect place for a few days

The location near the airport and the view across the Pearl River of Macau city added to the ease of walking to some great attractions.
9
We took the time to explore the Regency Resort and all it had to offer and were pleasantly surprised. The pool and the outdoor gardens were wonderful and the "included buffet breakfast" was a real treat. Some of the guests expected other dishes but for us it was an ideal start to some long days exploring Taipa and Macau City. The bus stops outside the hotel provided very easy access to everything we needed and didn't even use a taxi during our stay.
An C. Familie med små børn China, 15. august 2014
A good choice!

the location of hotel is
9,3
Yuntaek O. Rejsende alene South Korea, 13. august 2014
Best value for money~!

1st swimming pool 2nd gym 3rd garden
6,3
It was very good. But the shuttle finished too early
Luke B. Par United Kingdom, 10. august 2014
Was maybe good in 1980, now souless

Pool and staff
4,3
I'm sure the hotel was great, in the 1980's. It's not seen a touch of love since then. Breakfast truly shocking, I mean awful... Staff great. Very friendly and helpful. The pool and surrounding area are great. I think most guests don't realise they're there!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Regency Hotel Macau MacaoRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - BadeværelseRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - Hotellet indefraRegency Hotel Macau Macao - Hotellet udefraRegency Hotel Macau Macao - Hotellet indefraRegency Hotel Macau Macao - Kaffebar/CaféRegency Hotel Macau Macao - SwimmingpoolRegency Hotel Macau Macao - LobbyRegency Hotel Macau Macao - LobbyRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - Rekreative FaciliteterRegency Hotel Macau Macao - HaveRegency Hotel Macau Macao - SwimmingpoolRegency Hotel Macau Macao - Kaffebar/CaféRegency Hotel Macau Macao - SwimmingpoolRegency Hotel Macau Macao - SwimmingpoolRegency Hotel Macau Macao - Swimmingpool


AS-AGWEB-3C07