Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Regency Hotel Macau

2 Estrada Almirante Marques Esparterio, Taipa / Cotai, Macao (Se kort)

Book nu!

Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Badeværelse Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Hotellet indefra Regency Hotel Macau Macao - Hotellet indefra Regency Hotel Macau Macao - Lobby
Regency Hotel Macau Macao - Lobby Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Rekreative Faciliteter Regency Hotel Macau Macao - Have Regency Hotel Macau Macao - Swimmingpool Regency Hotel Macau Macao - Kaffebar/Café Regency Hotel Macau Macao - Swimmingpool Regency Hotel Macau Macao - Hotellet udefra Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse
Område: Taipa / Cotai Antal værelser: 326

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,2

fra 7440
anmeldelser

Værdi for pengene
7,5
Beliggenhed
6,9
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,2
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (7440)
Sorter efter:
Rune T. Rejsende alene Denmark, 6. marts 2013
Godt hotel, men kun gratis internet i lobbyen

Overordnet god kvalitet i forhold til pris, god og billig room service
6,7
Hotellet er rent og med venlig betjening. Sengene er af god kvalitet og room servicen er god og billig. Beliggenhed er ikke noget særligt, men taxi'er er til at betale. Morgenmadsbuffeten er desværre meget fokuseret på kinesiske gæster og internettet er kun gratis i lobbyen, hvilket er lidt slapt.
Indberet denne anmeldelse
Preben H. Par Denmark, 9. marts 2012
Godt flot hotel.

Stor morgenmads buffe med i prisen.
9,7
Regency Hotel. Centralt beliggende, med lokal busser til hele Macau. Flot udsigt og fine værelser, med gode senge. Rent og fint badeværelse. Det er et af de bedste tilbud, da der er stor morgenmads buffet med i prisen. Forretninger ved hotellet. Svimmingpool og have. Betjeningen er god.
Indberet denne anmeldelse
Preben H. Rejsende alene Denmark, 7. marts 2011
Centralt beliggende nær bus, og forretninger.

Godt hotel med udsigt fra værelset.
9
Gode værelser med air-con, vandvarmer, udsigt. Gratis bus hver time ti Centrum, færgehavn og casinoer. Virkelig god morgenmads buffe, med asian og western mad. God hård seng, det er god valuta for pengene. Bager og restaurant på hotellet. Der er god god service og hjælp. værelset var flot rent og perfekt til prisen. Det er hurtigt at komme rundt i Macau og hjem, med god busforbindelse. Jeg kan anbefale det hotel.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Der er gratis bus hver time fra hotellet. Tag bussen til centrum og tag en tur i gå gaden, masser af restauranter og forretninger. Macau er en flot romantisk by, tag en tur i Casinoerne. Her er gode restauranter, og buffe. Forretninger med alle mærkevarer. Det er som Las Vegas, og en stor oplevelse. En ting er sikker du kan spille, men kun få vinder. Spis for dine penge. Flere Casinoer har top restauranter med grumet i verdens klasse. Men der er også burger og kylling, til normal pris! Macau er virkelig en oplevelse, historisk, og en flot by, med alle de casinoer.
Indberet denne anmeldelse
Julie S. Par Australia, 25. august 2015
The staff were great

Swimming pool, service of the staff, location not to bad
7,7
It was good a bit away from all the action, but cheap to travel by transport
Indberet denne anmeldelse
Jin K. Par Malaysia, 23. august 2015
Not recommended

The best thing was all the facilities like pool gym and sauna got nobody
4,3
Very old hotel. Chose this hotel because it's near my friend's house. There's another hotel with similar price but chose this instead. Regret. Buffet breakfast was bad.
Indberet denne anmeldelse
Minyuan L. Par Malaysia, 23. august 2015
View

Feel too cold,
5,7
Indberet denne anmeldelse
Helen T. Par Hong Kong, 22. august 2015
Comfortable and friendly, value for money, away fr

Friendliness, simple and basic, price within reason, peace and quiet
8,7
A pleasant stay, good transport to go around the village, friendly staff and away from noisy crowd.
Indberet denne anmeldelse
Seyed N. Par India, 18. august 2015
Improvenent wifi facilities in room and wash room
5,7
Ok
Indberet denne anmeldelse
Rinske K. Par Hong Kong, 16. august 2015
back to the 70s

location
4,3
Indberet denne anmeldelse
Esterlita W. Par Indonesia, 14. august 2015
Quite comfortable, but still so-so

Cleanliness, comfort, & facilities
6,3
It was good experience, we are quite pleased with their services and facilities. Yes i red about the bed; the bed was hard for us but some said hard bed is actually good for back pain. So i think its not a problem for us. They provide bath up and good amenities, clean, comfort, and spacious room. The view is city and nice to see out from the window. They provide free shuttle bus, but only for few spots. It was our first time to visit Macau, so actually we did not know about streets and location. So we asked to tourist information at airport, they even need time to browse the information, saw the map, and then explained to us about the bus. We asked 3 times. So we decided to take taxi, but the driver also confused where to go? He did not familiar with the hotel name. I gave the map, address, and keep browsing too. Yes kindda hard to find this hotel. They provide wifi in the lobby, but we have to pay if we want to use it in the room.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Regency Hotel Macau MacaoRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - BadeværelseRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - Hotellet indefraRegency Hotel Macau Macao - Hotellet indefraRegency Hotel Macau Macao - LobbyRegency Hotel Macau Macao - LobbyRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - Rekreative FaciliteterRegency Hotel Macau Macao - HaveRegency Hotel Macau Macao - SwimmingpoolRegency Hotel Macau Macao - Kaffebar/CaféRegency Hotel Macau Macao - SwimmingpoolRegency Hotel Macau Macao - Hotellet udefraRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - Hotellet indefraRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - Hotellet indefraRegency Hotel Macau Macao - SwimmingpoolRegency Hotel Macau Macao - Kaffebar/CaféRegency Hotel Macau Macao - SwimmingpoolRegency Hotel Macau Macao - Kaffebar/CaféRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - BadeværelseRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - BadeværelseRegency Hotel Macau Macao - Transport i nærhedenRegency Hotel Macau Macao - Kort


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C03