Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

Regency Hotel Macau

2 Estrada Almirante Marques Esparterio, Taipa / Cotai, Macao (Se kort)

Book nu!

Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Badeværelse Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Hotellet indefra Regency Hotel Macau Macao - Hotellet udefra Regency Hotel Macau Macao - Hotellet indefra
Regency Hotel Macau Macao - Kaffebar/Café Regency Hotel Macau Macao - Swimmingpool Regency Hotel Macau Macao - Lobby Regency Hotel Macau Macao - Lobby Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Rekreative Faciliteter Regency Hotel Macau Macao - Have
Beliggenhed: Taipa / Cotai Antal værelser: 326

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 6242 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
7,0
Personale
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,3
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (6242)
Rune T. Rejsende alene Denmark, 6. marts 2013
Godt hotel, men kun gratis internet i lobbyen

Overordnet god kvalitet i forhold til pris, god og billig room service
6,7
Hotellet er rent og med venlig betjening. Sengene er af god kvalitet og room servicen er god og billig. Beliggenhed er ikke noget særligt, men taxi'er er til at betale. Morgenmadsbuffeten er desværre meget fokuseret på kinesiske gæster og internettet er kun gratis i lobbyen, hvilket er lidt slapt.
Preben H. Par Denmark, 9. marts 2012
Godt flot hotel.

Stor morgenmads buffe med i prisen.
9,7
Regency Hotel. Centralt beliggende, med lokal busser til hele Macau. Flot udsigt og fine værelser, med gode senge. Rent og fint badeværelse. Det er et af de bedste tilbud, da der er stor morgenmads buffet med i prisen. Forretninger ved hotellet. Svimmingpool og have. Betjeningen er god.
Preben H. Rejsende alene Denmark, 7. marts 2011
Centralt beliggende nær bus, og forretninger.

Godt hotel med udsigt fra værelset.
9
Gode værelser med air-con, vandvarmer, udsigt. Gratis bus hver time ti Centrum, færgehavn og casinoer. Virkelig god morgenmads buffe, med asian og western mad. God hård seng, det er god valuta for pengene. Bager og restaurant på hotellet. Der er god god service og hjælp. værelset var flot rent og perfekt til prisen. Det er hurtigt at komme rundt i Macau og hjem, med god busforbindelse. Jeg kan anbefale det hotel.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Der er gratis bus hver time fra hotellet. Tag bussen til centrum og tag en tur i gå gaden, masser af restauranter og forretninger. Macau er en flot romantisk by, tag en tur i Casinoerne. Her er gode restauranter, og buffe. Forretninger med alle mærkevarer. Det er som Las Vegas, og en stor oplevelse. En ting er sikker du kan spille, men kun få vinder. Spis for dine penge. Flere Casinoer har top restauranter med grumet i verdens klasse. Men der er også burger og kylling, til normal pris! Macau er virkelig en oplevelse, historisk, og en flot by, med alle de casinoer.
Wong S. Familie med ældre børn Macau, 21. april 2014
Comfortable stay

Green environment
6
Overall we enjoyed our stay with Regency except that the hotel facilities are quite old, requiring renovation in order to attract more non-casion oriented customers.
Dinny S. Par Australia, 20. april 2014
I will never stay there again.

Leaving and free bus to the ferry. I don't have a 3rd.
3,3
On arrival I was told they didn't have the room I booked and made no attempts to fix the problem or compensate. We went to have lunch at the pool and even though we where the only ones there they brought out one of the two drinks we ordered 45mims later and the food came 1hour later which was un-eatable. The 2nd drink never came. The staff where very poorly trained in customer service. I felt I got a very bad deal with this booking.
Marco C. Par Hong Kong, 19. april 2014
the worst experience I have ever had, dirty toilet

nil
2
the dirty room ,and poor facility, and very worst toilet. many dirty points. digesting. staff are not helpful, impolite. the breakfast was shit, some food were not hot, and poor staff service. never recommended I doubt why agoda should have given it 5 stars rating, impossible, I was misled by agoda this time.
Beng K. Par Singapore, 18. april 2014
quite spacious room but without wifi. .

dining, fast checkout & helpful staffs
7
Chen C. Gruppe Malaysia, 15. april 2014
So so but very inconsiderate without wi-fi inside

None
6,7
Ok but no wish of returning
Iwan T. Par Indonesia, 15. april 2014
just ok, nothing special

close to airport, close to venetian, good price
7
Glenda D. Familie med små børn Philippines, 15. april 2014
Nice and affordable hotel

Location, friendly staff, and nice rooms
7,7
If you want an affordable hotel during your stay in Macau, then Regency Hotel Macau will be appropriate. The hotel is located in Taipa which is a 15-20 minute ride from Macau Int'l Airport. From the hotel, you can travel to The Venetian and City of Dreams in 10 minutes by riding bus 25, 25X or 26A. It will be best to buy your Macau pass to make your bus rides more convenient. The hotel provides shuttle service that leaves every hour from 9am until 8pm, with drop-offs at Sintra, Lisboa, and Macau Ferry Terminal. We met Filipino staff Nikki and Ronnel, who were very helpful. If not for them, we will have difficulty going to the places we wanted to visit. We are truly grateful. The food is not impressive though but the pool area is very nice.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Regency Hotel Macau MacaoRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - BadeværelseRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - Hotellet indefraRegency Hotel Macau Macao - Hotellet udefraRegency Hotel Macau Macao - Hotellet indefraRegency Hotel Macau Macao - Kaffebar/CaféRegency Hotel Macau Macao - SwimmingpoolRegency Hotel Macau Macao - LobbyRegency Hotel Macau Macao - LobbyRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - Rekreative FaciliteterRegency Hotel Macau Macao - Have


AS-AGWEB-3B03