Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

Regency Hotel Macau

2 Estrada Almirante Marques Esparterio, Taipa / Cotai, Macao (Se kort)

Book nu!

Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Badeværelse Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Hotellet indefra Regency Hotel Macau Macao - Hotellet udefra Regency Hotel Macau Macao - Hotellet indefra
Regency Hotel Macau Macao - Kaffebar/Café Regency Hotel Macau Macao - Swimmingpool Regency Hotel Macau Macao - Lobby Regency Hotel Macau Macao - Lobby Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Rekreative Faciliteter Regency Hotel Macau Macao - Have
Beliggenhed: Taipa / Cotai Antal værelser: 326

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 6214 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
7,0
Personale
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,3
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (6214)
Rune T. Rejsende alene Denmark, 6. marts 2013
Godt hotel, men kun gratis internet i lobbyen

Overordnet god kvalitet i forhold til pris, god og billig room service
6,7
Hotellet er rent og med venlig betjening. Sengene er af god kvalitet og room servicen er god og billig. Beliggenhed er ikke noget særligt, men taxi'er er til at betale. Morgenmadsbuffeten er desværre meget fokuseret på kinesiske gæster og internettet er kun gratis i lobbyen, hvilket er lidt slapt.
Preben H. Par Denmark, 9. marts 2012
Godt flot hotel.

Stor morgenmads buffe med i prisen.
9,7
Regency Hotel. Centralt beliggende, med lokal busser til hele Macau. Flot udsigt og fine værelser, med gode senge. Rent og fint badeværelse. Det er et af de bedste tilbud, da der er stor morgenmads buffet med i prisen. Forretninger ved hotellet. Svimmingpool og have. Betjeningen er god.
Preben H. Rejsende alene Denmark, 7. marts 2011
Centralt beliggende nær bus, og forretninger.

Godt hotel med udsigt fra værelset.
9
Gode værelser med air-con, vandvarmer, udsigt. Gratis bus hver time ti Centrum, færgehavn og casinoer. Virkelig god morgenmads buffe, med asian og western mad. God hård seng, det er god valuta for pengene. Bager og restaurant på hotellet. Der er god god service og hjælp. værelset var flot rent og perfekt til prisen. Det er hurtigt at komme rundt i Macau og hjem, med god busforbindelse. Jeg kan anbefale det hotel.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Der er gratis bus hver time fra hotellet. Tag bussen til centrum og tag en tur i gå gaden, masser af restauranter og forretninger. Macau er en flot romantisk by, tag en tur i Casinoerne. Her er gode restauranter, og buffe. Forretninger med alle mærkevarer. Det er som Las Vegas, og en stor oplevelse. En ting er sikker du kan spille, men kun få vinder. Spis for dine penge. Flere Casinoer har top restauranter med grumet i verdens klasse. Men der er også burger og kylling, til normal pris! Macau er virkelig en oplevelse, historisk, og en flot by, med alle de casinoer.
Chen C. Gruppe Malaysia, 15. april 2014
So so but very inconsiderate without wi-fi inside

None
6,7
Ok but no wish of returning
Amelia M. Par Philippines, 12. april 2014
its was fun and relaxed

accommodating staff
7,3
Just fine..
Tan S. Gruppe Singapore, 12. april 2014
Hotel with friendly staffs

Friendly staffs, good food at restaurant and hotel near to airport
8,3
We have stayed in this hotel several times. The staffs from security, restaurant and hotel bus are fabulous! They are very friendly and attentive to us whenever we stayed in this Hotel. We hope that the management will consider to have free wifi and better pillows in the rooms.
Kok H. Par Malaysia, 10. april 2014
Nice room

Spacious room, comfortable, clean
10
Although this hotel is quite old but it is well maintained.
Chan H. Rejsende alene Hong Kong, 5. april 2014
Reasonable price & quality

Big swimming pool, Reasonable price, no casino in the hotel
5,7
The price & quality is reasonable, but everything in the hotel is too old. Breakfast is included but very bad.
Chee H. Gruppe Malaysia, 2. april 2014
Best for couples

nice swimming pool, free access Games room and nice breakfast
7,7
Overall was comfort & valuable. This is great hotel as choice for two and more to stay. I was prefer the breakfast which was so delicious. There are quite place & wifi free access for all the hotel stayer.
Siobhan D. Familie med ældre børn United Kingdom, 2. april 2014
Cold corridors

Close to casinos, ok breakfast, helpful staff.
6
Average. Staff were good. Overall the facilities are dated and in need of a revamp. Sizeable rooms, even with an extra bed, there was plenty of space. Breakfast was ok, but run out of things. Wifi only in the lobby which was a shame. Free shuttle bus was handy to get to centre of Macau and the ferry port.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Regency Hotel Macau MacaoRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - BadeværelseRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - Hotellet indefraRegency Hotel Macau Macao - Hotellet udefraRegency Hotel Macau Macao - Hotellet indefraRegency Hotel Macau Macao - Kaffebar/CaféRegency Hotel Macau Macao - SwimmingpoolRegency Hotel Macau Macao - LobbyRegency Hotel Macau Macao - LobbyRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - Rekreative FaciliteterRegency Hotel Macau Macao - Have


AS-AGWEB-3B06