eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Regency Hotel Macau

2 Estrada Almirante Marques Esparterio, Taipa / Cotai, Macao (Se kort)

Book nu!

Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Badeværelse Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Hotellet indefra Regency Hotel Macau Macao - Hotellet udefra Regency Hotel Macau Macao - Hotellet indefra
Regency Hotel Macau Macao - Kaffebar/Café Regency Hotel Macau Macao - Swimmingpool Regency Hotel Macau Macao - Lobby Regency Hotel Macau Macao - Lobby Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Rekreative Faciliteter Regency Hotel Macau Macao - Have Regency Hotel Macau Macao - Swimmingpool Regency Hotel Macau Macao - Kaffebar/Café
Område: Taipa / Cotai Antal værelser: 326

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 6688 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
7,0
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,3
Værelsets komfort/standard
7,5
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (6688)
Sorter efter:
Rune T. Rejsende alene Denmark, 6. marts 2013
Godt hotel, men kun gratis internet i lobbyen

Overordnet god kvalitet i forhold til pris, god og billig room service
6,7
Hotellet er rent og med venlig betjening. Sengene er af god kvalitet og room servicen er god og billig. Beliggenhed er ikke noget særligt, men taxi'er er til at betale. Morgenmadsbuffeten er desværre meget fokuseret på kinesiske gæster og internettet er kun gratis i lobbyen, hvilket er lidt slapt.
Preben H. Par Denmark, 9. marts 2012
Godt flot hotel.

Stor morgenmads buffe med i prisen.
9,7
Regency Hotel. Centralt beliggende, med lokal busser til hele Macau. Flot udsigt og fine værelser, med gode senge. Rent og fint badeværelse. Det er et af de bedste tilbud, da der er stor morgenmads buffet med i prisen. Forretninger ved hotellet. Svimmingpool og have. Betjeningen er god.
Preben H. Rejsende alene Denmark, 7. marts 2011
Centralt beliggende nær bus, og forretninger.

Godt hotel med udsigt fra værelset.
9
Gode værelser med air-con, vandvarmer, udsigt. Gratis bus hver time ti Centrum, færgehavn og casinoer. Virkelig god morgenmads buffe, med asian og western mad. God hård seng, det er god valuta for pengene. Bager og restaurant på hotellet. Der er god god service og hjælp. værelset var flot rent og perfekt til prisen. Det er hurtigt at komme rundt i Macau og hjem, med god busforbindelse. Jeg kan anbefale det hotel.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Der er gratis bus hver time fra hotellet. Tag bussen til centrum og tag en tur i gå gaden, masser af restauranter og forretninger. Macau er en flot romantisk by, tag en tur i Casinoerne. Her er gode restauranter, og buffe. Forretninger med alle mærkevarer. Det er som Las Vegas, og en stor oplevelse. En ting er sikker du kan spille, men kun få vinder. Spis for dine penge. Flere Casinoer har top restauranter med grumet i verdens klasse. Men der er også burger og kylling, til normal pris! Macau er virkelig en oplevelse, historisk, og en flot by, med alle de casinoer.
Leinel I. Par Philippines, 17. september 2014
Worth staying for :)

The food is delicious, the staff most especially the filipino we met there was so nice and accomodating, room is good and comfortable.
9,7
It's good. Worth staying for.
Giat S. Par Indonesia, 14. september 2014
nice place

bus station, breakfast, the view
8
Nice and amazing view..with firework
Diane T. Familie med små børn Singapore, 12. september 2014
Under perform

Regency Hotel Macau
5
We were given the warning by the concierge that taxi take ages to come, buy bus tickets is troublesome, hotel not connected to any tourist attractions. Also, the receptionist commented that the RMB I am holding could be counterfeit. The pool spa questioning us why we come again in the afternoon for bath? This hotel seriously needs overhaul and upgrade the staff by retraining.
Benjie O. Gruppe Philippines, 11. september 2014
Best First Out of the Country Experience

friendly and accomodating staff
9
A very memorable stay and I would definitely go back here on my next visit to Macau!
Reynaldo D. Par Australia, 10. september 2014
Close to everything

Sauna, staff and location
5,7
Just the room wall and ceiling is very thin and you can hear the steps from the top floor. I like the male staff from Sauna , service with a smile. Good staff at the reception especially the Filipino staff very accomodating. They have free shuttle bus that's brings you to ferry terminal, airport and to the tourist spot. I think its reasonable for valued for money. Only complain is the thin wall and ceiling especially if you have a noisy neighbor.
Chan K. Par Hong Kong, 9. september 2014
My last time staying at this hotel

Cheap
2,7
Old and dirty Room. Staff with poor manner. A so-called 5-star hotel providing 3-star-level service.
Tan C. Gruppe Malaysia, 4. september 2014
old room with quality swimming pool

swimming pool, big room and good location
8
it is good access to everywhere in Macau as the bus stop situated very nearby. The room is big but the furniture is a bit old, so does the facility in toilet. The swimming pool is very a bonus. The complimentary breakfast served with variety of choices. The receptionist staff was not so helpful. The shutter bus provided limited route. There is not Wifi in room and only available at lobby, hence the lobby was always fully occupied by those using wifi.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Regency Hotel Macau MacaoRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - BadeværelseRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - Hotellet indefraRegency Hotel Macau Macao - Hotellet udefraRegency Hotel Macau Macao - Hotellet indefraRegency Hotel Macau Macao - Kaffebar/CaféRegency Hotel Macau Macao - SwimmingpoolRegency Hotel Macau Macao - LobbyRegency Hotel Macau Macao - LobbyRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - Rekreative FaciliteterRegency Hotel Macau Macao - HaveRegency Hotel Macau Macao - SwimmingpoolRegency Hotel Macau Macao - Kaffebar/CaféRegency Hotel Macau Macao - SwimmingpoolRegency Hotel Macau Macao - SwimmingpoolRegency Hotel Macau Macao - Swimmingpool


AS-AGWEB-3B03