Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Regency Hotel Macau

2 Estrada Almirante Marques Esparterio, Taipa / Cotai, Macao (Se kort)

Book nu!

Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Badeværelse Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Hotellet indefra Regency Hotel Macau Macao - Hotellet udefra Regency Hotel Macau Macao - Hotellet indefra
Regency Hotel Macau Macao - Kaffebar/Café Regency Hotel Macau Macao - Swimmingpool Regency Hotel Macau Macao - Lobby Regency Hotel Macau Macao - Lobby Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Rekreative Faciliteter Regency Hotel Macau Macao - Have Regency Hotel Macau Macao - Swimmingpool Regency Hotel Macau Macao - Kaffebar/Café
Område: Taipa / Cotai Antal værelser: 326

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 7267 anmeldelser

Værdi for pengene
7,5
Beliggenhed
7,0
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,2
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (7267)
Sorter efter:
Rune T. Rejsende alene Denmark, 6. marts 2013
Godt hotel, men kun gratis internet i lobbyen

Overordnet god kvalitet i forhold til pris, god og billig room service
6,7
Hotellet er rent og med venlig betjening. Sengene er af god kvalitet og room servicen er god og billig. Beliggenhed er ikke noget særligt, men taxi'er er til at betale. Morgenmadsbuffeten er desværre meget fokuseret på kinesiske gæster og internettet er kun gratis i lobbyen, hvilket er lidt slapt.
Preben H. Par Denmark, 9. marts 2012
Godt flot hotel.

Stor morgenmads buffe med i prisen.
9,7
Regency Hotel. Centralt beliggende, med lokal busser til hele Macau. Flot udsigt og fine værelser, med gode senge. Rent og fint badeværelse. Det er et af de bedste tilbud, da der er stor morgenmads buffet med i prisen. Forretninger ved hotellet. Svimmingpool og have. Betjeningen er god.
Preben H. Rejsende alene Denmark, 7. marts 2011
Centralt beliggende nær bus, og forretninger.

Godt hotel med udsigt fra værelset.
9
Gode værelser med air-con, vandvarmer, udsigt. Gratis bus hver time ti Centrum, færgehavn og casinoer. Virkelig god morgenmads buffe, med asian og western mad. God hård seng, det er god valuta for pengene. Bager og restaurant på hotellet. Der er god god service og hjælp. værelset var flot rent og perfekt til prisen. Det er hurtigt at komme rundt i Macau og hjem, med god busforbindelse. Jeg kan anbefale det hotel.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Der er gratis bus hver time fra hotellet. Tag bussen til centrum og tag en tur i gå gaden, masser af restauranter og forretninger. Macau er en flot romantisk by, tag en tur i Casinoerne. Her er gode restauranter, og buffe. Forretninger med alle mærkevarer. Det er som Las Vegas, og en stor oplevelse. En ting er sikker du kan spille, men kun få vinder. Spis for dine penge. Flere Casinoer har top restauranter med grumet i verdens klasse. Men der er også burger og kylling, til normal pris! Macau er virkelig en oplevelse, historisk, og en flot by, med alle de casinoer.
Chan M. Par Australia, 20. maj 2015
Transportation is not enough.

No Casino, Quiet, staff is prolite
6,3
TV is too small. beds are needed to be upgrade.
Jitpanu S. Gruppe Thailand, 14. maj 2015
Comfortable and Helpfulness staff

Comfortable accommodation, helpfulness staff, great services.
8
The staff performance is quite good for service.
Josephine T. Par Malaysia, 4. maj 2015
STRATEGIC LOCATION

Location, friendliness of staff and cleanliness of hotel
7,3
I feel comfortable of staying at this hotel as the transportation is really convenient if taking local bus
John L. Par United States of America, 3. maj 2015
Great staff

Staff is very helpful, knowledgeable and professional. Central location. Free shuttle
8
It was a pleasant stay. The free breakfast had extensive selections, both western and Chinese. Room was older, but clean and comfortable. Nice, clean pool and outdoor lounge area. The staff was helpful and knowledgeable. It's a good value.
Rhianon P. Gruppe United Kingdom, 3. maj 2015
Overnight stay with friends

We booked one of the suites which were very spacious.
5,3
Myself and 3 girlfriends stayed at the Regency Hotle recently for a one night trip to Macau. The hotel was very basic and would definatley benefit from a little updating. The pool itself was nice but the towels were dirty, the pool loungers old and rusty and the staff at the pool bar were very slow, it took over 40 minutes to bring us 4 cocktails! Room service also took over 1 hour to arrive and was cold when it did arrive. We had to pay for wifi in our room which was also disappointing however the room itself was very spacious and comfortable. We had free breakfast with our booking but it was a very small selection and some of the food did not look fresh and was cold. Overall I would say the hotel is fine for a short stay but definatley could do with a few improvemts and a little sprucing up!
Saurabh C. Par Singapore, 3. maj 2015
Average hotel, not a 5 star

Affordable rate among Taipa/ Cotai area
6
Maria L. Par Hong Kong, 2. maj 2015
More like a 3 star hotel than 5 star hotel

Friendly doorman
3,7
Acceptable. Don't expect too much coz everything they provided were extremely BASIC that 2 star hotels also provided.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!


AS-AGWEB-3B03