Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Regency Hotel Macau

2 Estrada Almirante Marques Esparterio, Taipa, Macao

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,2

baseret på 7661 anmeldelser

3 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,5
Beliggenhed
6,9
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,2
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (7661)
Sortér efter:
Rune T. Rejsende alene Denmark, 6. marts 2013
Godt hotel, men kun gratis internet i lobbyen

Overordnet god kvalitet i forhold til pris, god og billig room service
6,7
Hotellet er rent og med venlig betjening. Sengene er af god kvalitet og room servicen er god og billig. Beliggenhed er ikke noget særligt, men taxi'er er til at betale. Morgenmadsbuffeten er desværre meget fokuseret på kinesiske gæster og internettet er kun gratis i lobbyen, hvilket er lidt slapt.
Indberet denne anmeldelse
Preben H. Par Denmark, 9. marts 2012
Godt flot hotel.

Stor morgenmads buffe med i prisen.
9,7
Regency Hotel. Centralt beliggende, med lokal busser til hele Macau. Flot udsigt og fine værelser, med gode senge. Rent og fint badeværelse. Det er et af de bedste tilbud, da der er stor morgenmads buffet med i prisen. Forretninger ved hotellet. Svimmingpool og have. Betjeningen er god.
Indberet denne anmeldelse
Preben H. Rejsende alene Denmark, 7. marts 2011
Centralt beliggende nær bus, og forretninger.

Godt hotel med udsigt fra værelset.
9
Gode værelser med air-con, vandvarmer, udsigt. Gratis bus hver time ti Centrum, færgehavn og casinoer. Virkelig god morgenmads buffe, med asian og western mad. God hård seng, det er god valuta for pengene. Bager og restaurant på hotellet. Der er god god service og hjælp. værelset var flot rent og perfekt til prisen. Det er hurtigt at komme rundt i Macau og hjem, med god busforbindelse. Jeg kan anbefale det hotel.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Der er gratis bus hver time fra hotellet. Tag bussen til centrum og tag en tur i gå gaden, masser af restauranter og forretninger. Macau er en flot romantisk by, tag en tur i Casinoerne. Her er gode restauranter, og buffe. Forretninger med alle mærkevarer. Det er som Las Vegas, og en stor oplevelse. En ting er sikker du kan spille, men kun få vinder. Spis for dine penge. Flere Casinoer har top restauranter med grumet i verdens klasse. Men der er også burger og kylling, til normal pris! Macau er virkelig en oplevelse, historisk, og en flot by, med alle de casinoer.
Indberet denne anmeldelse
Pranav K. Familie med små børn India, 22. maj 2016
Average
4,3
Breakfast spread want good at all
Indberet denne anmeldelse
Wing M. Familie med ældre børn Hong Kong, 15. maj 2016
short stay, value for money
5
The hotel is rather old, but convenient and clean, with cheap restaurants nearby, recommend for ppl just look for a room to stay
Indberet denne anmeldelse
Yt N. Par Hong Kong, 15. maj 2016
More shuttle bus please.
6,3
Great value and service, new enough but shuttle bus service takes ages between each slot like one or one and half hour.
Indberet denne anmeldelse
Josephus P. Familie med små børn Netherlands, 11. maj 2016
Good value, but out of center
4,7
Not a lot going on in this area but with free shuttle easy to visit center Macau and ferry pier. The breakfast was good and the rooms very spacious.
Indberet denne anmeldelse
Chee Y. Gruppe Malaysia, 9. maj 2016
Friendly Staffs
5,7
Staffs are friendly & location is ok
Indberet denne anmeldelse
Rodney B. Par Philippines, 3. maj 2016
Hotel to relax and great pool
6,3
Hotel looks to be newly refurbished, the rooms are great, large and with a fair size bath. we were on 10F and had a great view to Fisherman's Wharf. There is a shuttle bus to ferry and Macau central. A great stay but the only disappointment was the breakfast, the hot food was cold, minus 2 for that but the pool is a big plus, pity there is no poolside bar. OH we had a free WiFi which was fast and the room fridge was empty but you can purchase drinks etc from the hotel cafe at reasonable prices.
Indberet denne anmeldelse
Duen D. Par Hong Kong, 2. maj 2016
Pleasant stay
5,3
The experience overall is quite pleasant!
Indberet denne anmeldelse
1 - 3 af 3 anmeldelser
Regency Hotel Macau MacaoRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - BadeværelseRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - Hotellet indefraRegency Hotel Macau Macao - Hotellet indefraRegency Hotel Macau Macao - LobbyRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - Rekreative FaciliteterRegency Hotel Macau Macao - HaveRegency Hotel Macau Macao - SwimmingpoolRegency Hotel Macau Macao - Kaffebar/CaféRegency Hotel Macau Macao - SwimmingpoolRegency Hotel Macau Macao - Hotellet udefraRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - Hotellet indefraRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - Hotellet indefraRegency Hotel Macau Macao - SwimmingpoolRegency Hotel Macau Macao - Kaffebar/CaféRegency Hotel Macau Macao - SwimmingpoolRegency Hotel Macau Macao - Kaffebar/CaféRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - BadeværelseRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - Badeværelse


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B05