eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Regency Hotel Macau

2 Estrada Almirante Marques Esparterio, Taipa / Cotai, Macao (Se kort)

Book nu!

Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Badeværelse Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Hotellet indefra Regency Hotel Macau Macao - Hotellet udefra Regency Hotel Macau Macao - Hotellet indefra
Regency Hotel Macau Macao - Kaffebar/Café Regency Hotel Macau Macao - Swimmingpool Regency Hotel Macau Macao - Lobby Regency Hotel Macau Macao - Lobby Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Rekreative Faciliteter Regency Hotel Macau Macao - Have Regency Hotel Macau Macao - Swimmingpool Regency Hotel Macau Macao - Kaffebar/Café
Område: Taipa / Cotai Antal værelser: 326

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 6757 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
7,0
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,3
Værelsets komfort/standard
7,5
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (6757)
Sorter efter:
Rune T. Rejsende alene Denmark, 6. marts 2013
Godt hotel, men kun gratis internet i lobbyen

Overordnet god kvalitet i forhold til pris, god og billig room service
6,7
Hotellet er rent og med venlig betjening. Sengene er af god kvalitet og room servicen er god og billig. Beliggenhed er ikke noget særligt, men taxi'er er til at betale. Morgenmadsbuffeten er desværre meget fokuseret på kinesiske gæster og internettet er kun gratis i lobbyen, hvilket er lidt slapt.
Preben H. Par Denmark, 9. marts 2012
Godt flot hotel.

Stor morgenmads buffe med i prisen.
9,7
Regency Hotel. Centralt beliggende, med lokal busser til hele Macau. Flot udsigt og fine værelser, med gode senge. Rent og fint badeværelse. Det er et af de bedste tilbud, da der er stor morgenmads buffet med i prisen. Forretninger ved hotellet. Svimmingpool og have. Betjeningen er god.
Preben H. Rejsende alene Denmark, 7. marts 2011
Centralt beliggende nær bus, og forretninger.

Godt hotel med udsigt fra værelset.
9
Gode værelser med air-con, vandvarmer, udsigt. Gratis bus hver time ti Centrum, færgehavn og casinoer. Virkelig god morgenmads buffe, med asian og western mad. God hård seng, det er god valuta for pengene. Bager og restaurant på hotellet. Der er god god service og hjælp. værelset var flot rent og perfekt til prisen. Det er hurtigt at komme rundt i Macau og hjem, med god busforbindelse. Jeg kan anbefale det hotel.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Der er gratis bus hver time fra hotellet. Tag bussen til centrum og tag en tur i gå gaden, masser af restauranter og forretninger. Macau er en flot romantisk by, tag en tur i Casinoerne. Her er gode restauranter, og buffe. Forretninger med alle mærkevarer. Det er som Las Vegas, og en stor oplevelse. En ting er sikker du kan spille, men kun få vinder. Spis for dine penge. Flere Casinoer har top restauranter med grumet i verdens klasse. Men der er også burger og kylling, til normal pris! Macau er virkelig en oplevelse, historisk, og en flot by, med alle de casinoer.
Piang C. Forretningsrejsende Malaysia, 18. oktober 2014
Room space ok but smelly

Room space, clean and friendly staff
6
The room space is ok but not value for money because even though the room is clean but it's smelly. Secondly, you need to pay for WIFI. Come on, for such the amount I'm paying, I get better service with other hotels. Will not return anymore as the location of the hotel is also not strategic and the room's condition is pretty old.
Shui Y. Familie med ældre børn Malaysia, 17. oktober 2014
Satisfied

Size of the room, hotel cleanliness and breakfast
7,3
Overall it's a great stay, just that we do not have much time to use the swimming pool and jacuzzi. Besides, hotel staffs seem not so friendly when we ask them for further information about the transportation. Suggest to have shuttle bus to Taipa ferry terminal and city centre as well. Air conditioner was quite cold. Other than that, it is not bad. We enjoyed the breakfast.
Dewald S. Rejsende alene Netherlands, 10. oktober 2014
Great value

Big room, big swimming pool and spa
7,7
Really comfy bed and pillows. Nice big room. Breakfast was ok. Outside the "centre" but only 5/10m on a bus to the centre of town across the bridge. They have a free shuttle every hour but public busses run very frequently and there are a few going right past the hotel, so easy to get back light at night for MOP$4.20. No need for taxis. Will stay here again.
Kun X. Familie med små børn Australia, 6. oktober 2014
1 night stay in regency hotel

hotel stuffs are quite friendly and helpful.
4,7
I stayed one night at this hotel, the room was quite old, the room condition is a bit horrible. No coffee and tea bag, the bed linen looks quite unclean. Really no idea how come the hotel is ranked for 5 stars?...Most 3 stars hotels are even better than this from my past experience. Strongly recommend take other hotel if you have choices.
Chung S. Par Hong Kong, 4. oktober 2014
Just pass

breakfast...breakfast...breakfast
5
Room is old, need to switch off the light on spot one by one. Tap not friendly to use in washroom, need fairly great force to pull up to make water out.
Terry L. Forretningsrejsende Hong Kong, 4. oktober 2014
ok

- the staff is polite, location is convenience,
4,7
The room has a strange smell, facilities are old and defected. Look forwards to renovate the room. need renovation for the room
Alma M. Gruppe Philippines, 3. oktober 2014
needs an upgrade

big open-space swimming pool with tennis court, good staff, quiet place
7,3
The hotel must be one of the oldest 5-star hotels in Macau, though it's one of the few hotels with breakfast included. It needs upgrade on its facilities and improvement. Some taxi drivers wouldn't want to take us at the hotel.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Regency Hotel Macau MacaoRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - BadeværelseRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - Hotellet indefraRegency Hotel Macau Macao - Hotellet udefraRegency Hotel Macau Macao - Hotellet indefraRegency Hotel Macau Macao - Kaffebar/CaféRegency Hotel Macau Macao - SwimmingpoolRegency Hotel Macau Macao - LobbyRegency Hotel Macau Macao - LobbyRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - Rekreative FaciliteterRegency Hotel Macau Macao - HaveRegency Hotel Macau Macao - SwimmingpoolRegency Hotel Macau Macao - Kaffebar/CaféRegency Hotel Macau Macao - SwimmingpoolRegency Hotel Macau Macao - SwimmingpoolRegency Hotel Macau Macao - Swimmingpool


AS-AGWEB-3B02