eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Regency Hotel Macau

2 Estrada Almirante Marques Esparterio, Taipa / Cotai, Macao (Se kort)

Book nu!

Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Gæsteværelse Regency Hotel Macau Macao - Badeværelse Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Suite Regency Hotel Macau Macao - Hotellet indefra Regency Hotel Macau Macao - Hotellet udefra Regency Hotel Macau Macao - Hotellet indefra
Regency Hotel Macau Macao - Kaffebar/Café Regency Hotel Macau Macao - Swimmingpool Regency Hotel Macau Macao - Lobby Regency Hotel Macau Macao - Lobby Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Restaurant Regency Hotel Macau Macao - Rekreative Faciliteter Regency Hotel Macau Macao - Have Regency Hotel Macau Macao - Swimmingpool Regency Hotel Macau Macao - Kaffebar/Café
Område: Taipa / Cotai Antal værelser: 326

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 6778 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
7,0
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,3
Værelsets komfort/standard
7,5
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (6778)
Sorter efter:
Rune T. Rejsende alene Denmark, 6. marts 2013
Godt hotel, men kun gratis internet i lobbyen

Overordnet god kvalitet i forhold til pris, god og billig room service
6,7
Hotellet er rent og med venlig betjening. Sengene er af god kvalitet og room servicen er god og billig. Beliggenhed er ikke noget særligt, men taxi'er er til at betale. Morgenmadsbuffeten er desværre meget fokuseret på kinesiske gæster og internettet er kun gratis i lobbyen, hvilket er lidt slapt.
Preben H. Par Denmark, 9. marts 2012
Godt flot hotel.

Stor morgenmads buffe med i prisen.
9,7
Regency Hotel. Centralt beliggende, med lokal busser til hele Macau. Flot udsigt og fine værelser, med gode senge. Rent og fint badeværelse. Det er et af de bedste tilbud, da der er stor morgenmads buffet med i prisen. Forretninger ved hotellet. Svimmingpool og have. Betjeningen er god.
Preben H. Rejsende alene Denmark, 7. marts 2011
Centralt beliggende nær bus, og forretninger.

Godt hotel med udsigt fra værelset.
9
Gode værelser med air-con, vandvarmer, udsigt. Gratis bus hver time ti Centrum, færgehavn og casinoer. Virkelig god morgenmads buffe, med asian og western mad. God hård seng, det er god valuta for pengene. Bager og restaurant på hotellet. Der er god god service og hjælp. værelset var flot rent og perfekt til prisen. Det er hurtigt at komme rundt i Macau og hjem, med god busforbindelse. Jeg kan anbefale det hotel.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Der er gratis bus hver time fra hotellet. Tag bussen til centrum og tag en tur i gå gaden, masser af restauranter og forretninger. Macau er en flot romantisk by, tag en tur i Casinoerne. Her er gode restauranter, og buffe. Forretninger med alle mærkevarer. Det er som Las Vegas, og en stor oplevelse. En ting er sikker du kan spille, men kun få vinder. Spis for dine penge. Flere Casinoer har top restauranter med grumet i verdens klasse. Men der er også burger og kylling, til normal pris! Macau er virkelig en oplevelse, historisk, og en flot by, med alle de casinoer.
Ming Y. Par Hong Kong, 27. oktober 2014
the standard is downgraded

The resort part are very nice
7,3
The location are good, room are clean, but regret, the furniture are old, the bed side wall light was fell down in my room, the wooden curtain are hard to close after open, the wallpaper in the bathroom are broken. it did not up to 4 stars standard. The hotel is downgraded compare with old time Hyatt regency.
Zhi J. Forretningsrejsende China, 27. oktober 2014
Good For Biz Travel

Good Great Fit
7,7
Good
Hoi Y. Par Hong Kong, 26. oktober 2014
abit dirty and smelly

booked doubke king bed but not available when check in
2,3
will not come again....if not comfort and dirty
Jooyong L. Forretningsrejsende South Korea, 26. oktober 2014
No good for biz trips

towel only ..
3,3
Was terrible. smell, old furnitures, bad breakfast.
Yuk M. Par China, 22. oktober 2014
Best of trip

Staff, cleanliness, and extra services
10
Wonderful
Pappu S. Par Bangladesh, 22. oktober 2014
Food is poor stuff isn't good room isn't new

Nothing best there
4,7
Pamela A. Familie med små børn Philippines, 20. oktober 2014
Stately but aging

I liked the size of the room, the fact that it has character, and the view.
6,3
A decent hotel (respectable size, facade, lobby) but it needs refurbishment. The design of our room is quaint with a homey feel. My 4 year old loved how it looked. Furniture and fixtures are old though. Even the blanket! Ick. If against the light, you can see that the duvet is not whole anymore but in...clumps? The room smells of cigarette smoke, as does the hallway. I did ask for a non-smoking room but that was what they could give. As we were in Macau for an overnight stay only, we were out most of the time so it was okay enough for the price, considering we got an extra bed and the room came with buffet breakfast. I didn't get to go around the hotel so I didn't see their pool and (several) tennis courts. I hear there are plans to renovate it. With their view and location at a developing area, it would serve them well to do so. If I do get to go back to Macau, I want to try the Venetian:)

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Regency Hotel Macau MacaoRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - GæsteværelseRegency Hotel Macau Macao - BadeværelseRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - SuiteRegency Hotel Macau Macao - Hotellet indefraRegency Hotel Macau Macao - Hotellet udefraRegency Hotel Macau Macao - Hotellet indefraRegency Hotel Macau Macao - Kaffebar/CaféRegency Hotel Macau Macao - SwimmingpoolRegency Hotel Macau Macao - LobbyRegency Hotel Macau Macao - LobbyRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - RestaurantRegency Hotel Macau Macao - Rekreative FaciliteterRegency Hotel Macau Macao - HaveRegency Hotel Macau Macao - SwimmingpoolRegency Hotel Macau Macao - Kaffebar/CaféRegency Hotel Macau Macao - SwimmingpoolRegency Hotel Macau Macao - SwimmingpoolRegency Hotel Macau Macao - Swimmingpool


AS-AGWEB-3B08