eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Renoir Boutique Hotel

20/7-9 Siriraj Rd, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Renoir Boutique Hotel Phuket - Hotellet udefra Renoir Boutique Hotel Phuket - Gæsteværelse Renoir Boutique Hotel Phuket - Gæsteværelse Renoir Boutique Hotel Phuket - Gæsteværelse Renoir Boutique Hotel Phuket - Gæsteværelse Renoir Boutique Hotel Phuket - Gæsteværelse Renoir Boutique Hotel Phuket - Gæsteværelse Renoir Boutique Hotel Phuket - Gæsteværelse Renoir Boutique Hotel Phuket - Badeværelse Renoir Boutique Hotel Phuket - Gæsteværelse Renoir Boutique Hotel Phuket - Gæsteværelse Renoir Boutique Hotel Phuket - Gæsteværelse Renoir Boutique Hotel Phuket - Gæsteværelse Renoir Boutique Hotel Phuket - Reception Renoir Boutique Hotel Phuket - Mad og drikke Renoir Boutique Hotel Phuket - Mad og drikke
Renoir Boutique Hotel Phuket - Kaffebar/Café Renoir Boutique Hotel Phuket - Swimmingpool Renoir Boutique Hotel Phuket - Swimmingpool Renoir Boutique Hotel Phuket - Swimmingpool Renoir Boutique Hotel Phuket - Pub/Lounge Renoir Boutique Hotel Phuket - Strand Renoir Boutique Hotel Phuket - Sport og aktiviteter Renoir Boutique Hotel Phuket - Omgivelser Renoir Boutique Hotel Phuket - Gæsteværelse Renoir Boutique Hotel Phuket - Gæsteværelse Renoir Boutique Hotel Phuket - Gæsteværelse Renoir Boutique Hotel Phuket - Badeværelse
Område: Patong Antal værelser: 20
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 203 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
6,4
Personalet
7,9
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
6,0
Alle anmeldelser (203)
Sorter efter:
Ivan M. Rejsende alene Denmark, 4. november 2011
Elendig betjening

Stor fladskærm
3
Deluxe premium, min bare røv, jeg har set her , at jeg ikke erden eneste, som har booket et rum, som de ikke har, fik et superier room. hotellet ligger ude på lars tyndskids mark. hold jer væk.
Ninh T. Familie med ældre børn Vietnam, 2. januar 2015
The hotel is beautifull.Everybody are friendly.

Room,people,view
10
i'm very comfortable.
Jittra H. Par Thailand, 2. januar 2015
budget hotel in nice location

quiet, location, staff
6
good food and great staff
Leanne P. Par New Zealand, 29. december 2014
Not what we expected!

Clean enough, big room, good bed
3,7
No hot water for a shower after a long journey Broken sink - water flooding the floor Broken sliding door letting in heat and mosquitos!!!
Xueyan P. Forretningsrejsende China, 16. december 2014
Good

Good
9,7
Good
Leo M. Rejsende alene Singapore, 5. december 2014
"Nice Room"

Nice Room, Clean and staff are helpful
7,7
I loved it! The room were exactly as in the photos. The Room and bathroom was Nice and Clean. i was happy because for the rate i paid the this kind of room. The only think I can think of probably was the location and the pool. The location is about 15-20 mins walk away from Patong beach which i don't mind at all because i know patong road pretty well as a regular. The pool is tiny but clean and maybe a should call it a jacuzzi pool. The staff was very helpful and I settled in after a bit. The Hotel was also very kind and let guess use their pool and the bathrooms by the pool to freshen up even after you had checked out. Will be back!
Richelle M. Par Philippines, 24. november 2014
Friendly staff and nice room

friendly staff, good breakfast and nice room
10
excellent
Philomena F. Par United Kingdom, 21. november 2014
Friendly Hotel

Friendly staff, large clean room.
5,7
Mohamad A. Familie med små børn Malaysia, 11. november 2014
very good

cheap, comfortable, very nice
7,3
Gaurav K. Gruppe India, 10. november 2014
value for money stay!!

cheap, bigger rooms, wooden touch everywhere
8,3
Value for money, you just need to rent a bike and you are read to go No lift service available and swimming pool is waste too small to be used

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Renoir Boutique Hotel PhuketRenoir Boutique Hotel Phuket - Hotellet udefraRenoir Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseRenoir Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseRenoir Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseRenoir Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseRenoir Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseRenoir Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseRenoir Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseRenoir Boutique Hotel Phuket - BadeværelseRenoir Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseRenoir Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseRenoir Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseRenoir Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseRenoir Boutique Hotel Phuket - ReceptionRenoir Boutique Hotel Phuket - Mad og drikkeRenoir Boutique Hotel Phuket - Mad og drikkeRenoir Boutique Hotel Phuket - Kaffebar/CaféRenoir Boutique Hotel Phuket - SwimmingpoolRenoir Boutique Hotel Phuket - SwimmingpoolRenoir Boutique Hotel Phuket - SwimmingpoolRenoir Boutique Hotel Phuket - Pub/LoungeRenoir Boutique Hotel Phuket - StrandRenoir Boutique Hotel Phuket - Sport og aktiviteterRenoir Boutique Hotel Phuket - OmgivelserRenoir Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseRenoir Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseRenoir Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseRenoir Boutique Hotel Phuket - BadeværelseRenoir Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseRenoir Boutique Hotel Phuket - BadeværelseRenoir Boutique Hotel Phuket - ReceptionRenoir Boutique Hotel Phuket - SwimmingpoolRenoir Boutique Hotel Phuket - Pub/LoungeRenoir Boutique Hotel Phuket - Pub/Lounge


AS-AGWEB-3B07