Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Richmond Hotel Apartments

PO Box 191504, Behind Manazal Towers, Al Mankhool Road, Bur Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,7

baseret på 619 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,5
Beliggenhed
7,3
Personalet
6,6
Hotellets stand/rengøring
6,2
Værelsets komfort/standard
6,8
Mad/spisning
6,0
Alle anmeldelser (619)
Sortér efter:
Stine C. Gruppe Denmark, 18. november 2009
Richmond Hotel, Dubai

roomservice hele døgnet, god og billig mad, venligt personale
7,7
Da vi ankom til Richmond Hotel fik vi udleveret nøglen til en lækker lejlighed. Vi var overraskede over, at der var køkken med både køleskab, fryser og det hele. Desværre var der ikke en altan, som vi havde regnet med. Vi henvendte os i reseptionen, og personalet var med det samme behjælpelige til at opfylde vores ønske. Vi fik en endnu større lejlighed med altan. Her boede vi i 10 dage, og vi ville meget gerne være blevet i 10 dage mere. Personalet på hotellet var under hele vores ophold søde, venlige, sjove og hjælpsomme.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Hvis man skal på ørken-safari, så skal man vide, at noget af turen i ørkenen er vild og slingrende kørsel, som kan fremkalde tendens til køresyge!
Indberet denne anmeldelse
Samir A. Forretningsrejsende Singapore, 21. august 2015
Business Travel

locatin price
8
good
Indberet denne anmeldelse
Hamad A. Forretningsrejsende Kuwait, 1. juni 2015
nice place

no noise
10
Relax all without the inconvenience of hosts
Indberet denne anmeldelse
Hamad A. Forretningsrejsende Kuwait, 25. maj 2015
staff good

area
10
Indberet denne anmeldelse
Hamad A. Forretningsrejsende Kuwait, 24. maj 2015
Good deal

no noise
10
Indberet denne anmeldelse
Hamad A. Forretningsrejsende Kuwait, 18. marts 2015
good and quiet

staff ,parking
9,3
Indberet denne anmeldelse
Andrey Z. Familie med ældre børn Uzbekistan, 15. marts 2015
Amazing Stay

Rooms are big, Quite and clean
10
In was very good. Location, service all was good.
Indberet denne anmeldelse
Bojana B. Forretningsrejsende Croatia, 15. marts 2015
good enough

privacy, good stuff,
6
the internet is too expensive, bed is not so good, old mattress, sheet are clean but bed it self is dirty.
Indberet denne anmeldelse
Shiras A. Forretningsrejsende India, 15. marts 2015
Very bad service and cleanliness

Nothing
2,7
Indberet denne anmeldelse
Dwayne G. Rejsende alene United States of America, 12. marts 2015
You Get What You Pay For!

If I don't have anything good to say, then I won't say anything!
5
If I don't have anything good to say, then I won't say anything!
Indberet denne anmeldelse
1 af 1 anmeldelse
Richmond Hotel Apartments DubaiRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - SwimmingpoolRichmond Hotel Apartments Dubai - SwimmingpoolRichmond Hotel Apartments Dubai - Rekreative FaciliteterRichmond Hotel Apartments Dubai - RestaurantRichmond Hotel Apartments Dubai - DansesalRichmond Hotel Apartments Dubai - LobbyRichmond Hotel Apartments Dubai - ReceptionRichmond Hotel Apartments Dubai - IndgangRichmond Hotel Apartments Dubai - Hotellet udefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C05