eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Richmond Hotel Apartments

PO Box 191504, Behind Manazal Towers, Al Mankhool Road, Bur Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater (Se kort)

Book nu!

Richmond Hotel Apartments Dubai - Gæsteværelse Richmond Hotel Apartments Dubai - Gæsteværelse Richmond Hotel Apartments Dubai - Gæsteværelse Richmond Hotel Apartments Dubai - Gæsteværelse Richmond Hotel Apartments Dubai - Gæsteværelse Richmond Hotel Apartments Dubai - Gæsteværelse Richmond Hotel Apartments Dubai - Gæsteværelse Richmond Hotel Apartments Dubai - Gæsteværelse Richmond Hotel Apartments Dubai - Gæsteværelse Richmond Hotel Apartments Dubai - Gæsteværelse Richmond Hotel Apartments Dubai - Gæsteværelse Richmond Hotel Apartments Dubai - Gæsteværelse Richmond Hotel Apartments Dubai - Gæsteværelse Richmond Hotel Apartments Dubai - Gæsteværelse Richmond Hotel Apartments Dubai - Gæsteværelse Richmond Hotel Apartments Dubai - Gæsteværelse
Richmond Hotel Apartments Dubai - Gæsteværelse Richmond Hotel Apartments Dubai - Gæsteværelse Richmond Hotel Apartments Dubai - Gæsteværelse Richmond Hotel Apartments Dubai - Gæsteværelse Richmond Hotel Apartments Dubai - Gæsteværelse Richmond Hotel Apartments Dubai - Gæsteværelse Richmond Hotel Apartments Dubai - Gæsteværelse Richmond Hotel Apartments Dubai - Gæsteværelse Richmond Hotel Apartments Dubai - Swimmingpool Richmond Hotel Apartments Dubai - Swimmingpool Richmond Hotel Apartments Dubai - Rekreative Faciliteter Richmond Hotel Apartments Dubai - Fitnessrum
Område: Bur Dubai Antal værelser: 64
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,7

baseret på 586 anmeldelser

Værdi for pengene
7,5
Beliggenhed
7,4
Personalet
6,5
Hotellets stand/rengøring
6,2
Værelsets komfort/standard
6,8
Mad/spisning
6,0
Alle anmeldelser (586)
Sorter efter:
Stine C. Gruppe Denmark, 18. november 2009
Richmond Hotel, Dubai

roomservice hele døgnet, god og billig mad, venligt personale
7,7
Da vi ankom til Richmond Hotel fik vi udleveret nøglen til en lækker lejlighed. Vi var overraskede over, at der var køkken med både køleskab, fryser og det hele. Desværre var der ikke en altan, som vi havde regnet med. Vi henvendte os i reseptionen, og personalet var med det samme behjælpelige til at opfylde vores ønske. Vi fik en endnu større lejlighed med altan. Her boede vi i 10 dage, og vi ville meget gerne være blevet i 10 dage mere. Personalet på hotellet var under hele vores ophold søde, venlige, sjove og hjælpsomme.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Hvis man skal på ørken-safari, så skal man vide, at noget af turen i ørkenen er vild og slingrende kørsel, som kan fremkalde tendens til køresyge!
Ankit B. Forretningsrejsende India, 29. juni 2014
Best experience .. worth every penny .courteous

Staff courteous close to good indian resturants . Centerally located
6,7
Superb stayed there for more than a month . Cheap and best
Vaibhav G. Par India, 24. juni 2014
Fantastic

Easy check in Friendly staff Central location
10
It was a pleasant stay. I have stated in this hotel many times so mine check in tool less than a minute. Staff is friendly and attentive.
Haidar A. Familie med ældre børn Australia, 30. maj 2014
It is very Nice

Affordable price
8
We booked a studio, it is so nice and big. It is 3 starts hotel so do not expect to have service and quality of 5 stars. According to it is price, it is OK
Ryan P. Rejsende alene Pakistan, 20. maj 2014
Comfortable

Room service,staff and good rooms
6,7
It was good except for the fact that the shopping districts were a bit far.
Zeenath J. Rejsende alene Singapore, 16. maj 2014
Uncomfortable

Location
3
Unpleasant. The staff was not professional and the rooms were not maintained well
Bandar A. Familie med små børn Saudi Arabia, 22. januar 2014
not satisfied

location , breakfast and car parking avialability
5,7
my stying with Richmond was not satisfied as i just phoned the plolice of Dubai to help me in having rooms where they offered me two single rooms on other place for the frist night, on the other hand they offered me in the night of 19th January 2014 one excutive room only which is againest my reservation. note that charge for the second room should be returned to my master card account. regards, Bandar alshugaih
Sujit J. Familie med små børn India, 29. november 2013
GOOD, value for money and centrally located

Good rooms, excellent bell boy, and close to good restaurants
8
it was good stay except for the point that the washing machine was not working and was having regular problems with the wifi . the bell boy was excellent and helpful
Robin K. Par India, 23. november 2013
It was okey

its nice, location is also good, silent
7,3
its was ok,will go again if needy, cheap rather than others.
Vedprakash S. Familie med små børn India, 9. november 2013
Decent stay

Connectivity
6

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Richmond Hotel Apartments DubaiRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - GæsteværelseRichmond Hotel Apartments Dubai - SwimmingpoolRichmond Hotel Apartments Dubai - SwimmingpoolRichmond Hotel Apartments Dubai - Rekreative FaciliteterRichmond Hotel Apartments Dubai - FitnessrumRichmond Hotel Apartments Dubai - RestaurantRichmond Hotel Apartments Dubai - DansesalRichmond Hotel Apartments Dubai - LobbyRichmond Hotel Apartments Dubai - ReceptionRichmond Hotel Apartments Dubai - IndgangRichmond Hotel Apartments Dubai - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3B03