Tilbage til hotelinfo

2015
Fantastisk 8,5
baseret på 2581 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2581 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Beliggenhed 8,2
  • Værelsets komfort/standard 8,7
  • Personalet 8,7
  • Værdi for pengene 8,7
  • Mad/spisning 7,8
Sortér efter

Lisawati A. fra Indonesien
Par
Boede 2 nætter i marts 2014
Comfortable bed, clean room & bathroom, small room
Friendly and very hellpful staff, convenience location, walking distance to food places n cafes
Very pleased with attentive and helpful staff. Clean and comfortable room, but a bit small. A liitle bit dissapointed that our first night arrived we had to stay in a different hotel due to rooms were full. Other than that it was a pleasant stayed. Will sure come back to this hotel again. Couple from Perth.
Anmeldt 13 oktober 2014

Robert G. fra Storbritannien
Par
Boede en nat i oktober 2014
Highly recommend staying here
Great staff, great food & great location!
Anmeldt 08 oktober 2014

chee Y. fra Singapore
Par
Boede en nat i oktober 2014
nice location in Old quater
the environment was quiet. hotel breakfast was good. room was clean
helpful staff and clean room . will definitely come back next time
Anmeldt 06 oktober 2014

Robert G. fra Storbritannien
Par
Boede 2 nætter i september 2014
Great hotel to stay at!
The staff, the food & the location
I highly recommend staying at this hotel! No faults what so ever. The staff were helpful & the food was great! Loved it
Anmeldt 06 oktober 2014

Denisa A. fra Portugal
Gruppe
Boede en nat i oktober 2014
The perfect Choice for a simple stay in hanoi!
Food, staff, location
I had a great stay in these hotel! It is verry central which ia great for walking arround the city! The staff is amaizing and there is a outstanding restaurant on the rooftop! I had the best spring rools in town!
Anmeldt 06 oktober 2014

TIANXIANG Y. fra Kina
Forretningsrejsende
Boede 3 nætter i oktober 2013
nice hotel
clean cheap friendly
nice hotel, near and friendly with good staff
Anmeldt 04 oktober 2014

Kong W. fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 4 nætter i september 2014
Average stay....
cleanliness, polite staff, fast check in and check out
An average stay, a little less than expectation actually...room was clean but old and too dark for me to work in the room. Design of Bathroom and Toilet a bit strange and not convenient...
Anmeldt 01 oktober 2014

Thanh V. fra Australien
Forretningsrejsende
Boede 3 nætter i september 2014
Clean, comfort and friendly
Clean, comfort and friendly
Clean, comfort and friendly
Anmeldt 29 september 2014

Gemma A. fra Australien
Familie med ældre børn
Boede en nat i april 2013
Average Hotel
Location
Average hotel. Average food. Average stay. Rather noisy. Wouldn't recommend.
Anmeldt 27 september 2014

Fiona C. fra Australien
Par
Boede 4 nætter i september 2014
Wonderful
Staff were great - Vietnamese and Western food delicious - Good shower
Anmeldt 25 september 2014


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: