Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

Rising Dragon Palace Hotel

12 Nguyen Quang Bich Street, Hoan Kiem Distrikt - Gamle Kvarter, Hanoi, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gæsteværelse Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gæsteværelse Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gæsteværelse Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gæsteværelse Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gæsteværelse Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gæsteværelse Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gæsteværelse Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gæsteværelse Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gæsteværelse Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gæsteværelse Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gæsteværelse Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gæsteværelse Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Badeværelse Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restaurant Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restaurant Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restaurant
Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Reception Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Lobby Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gæsteværelse
Beliggenhed: Hoan Kiem Distrikt - Gamle Kvarter Antal værelser: 51
Gratis trådløs internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

baseret på 2207 anmeldelser

Værdi for pengene
8,7
Beliggenhed
8,3
Personale
8,7
Hotellets stand/rengøring
8,8
Værelsets komfort/standard
8,9
Mad/spisning
7,9
Alle anmeldelser (2207)
Joergen M. Familie med små børn Sweden, 22. januar 2014
Bra hotel för pengarna

Billigt, rent, riktigt bra restaurang.
9,7
Det var fint. Trevlig och engelskspråkig personal.
Mogens B. Forretningsrejsende Denmark, 20. november 2013
Et velfungerende og komfortabelt hotel

Effektiv service, gode værelser, central beliggenhed
8
Sanne O. Par Denmark, 7. juli 2013
Pænt, rent og god hotel for pengene

Beliggenhed, rent og god seng
7,3
Fint hotel hvis man gerne vil bo centralt i Hanoi til en god pris. Morgenmaden var ok og personalet var søde til at hjælpe.
Steen R. Par Denmark, 11. maj 2013
Super venligt og hjælpsomt personale

personalet, restauranten på tagterrassen og personalet
8,7
Super sted. Personalet er helt ekstraordinært hjælpsomt og venligt. Restauranten der i sæsonen ligger på taget er meget hyggeligt og så smager maden fremragende. Hotellet sørger for transport til lufthavn der er billigere en taxierne.
Benny B. Par Denmark, 28. februar 2013
Rigtig god placering

Fantastisk morgenmad, alt hvad hjertet kan begærer, og dejlig kaffe.
9
Hotellet ligger i et sikkert område, og butikker til små indkøb lige om hjørnet.
Tip om Natteliv: Besøg chilli, fantastisk natclub.
Jacob L. Familie med små børn Denmark, 10. december 2012
Skønt hotel med god service

Utroligt rent og pænt
8,7
Dejligt hotel. Rent og pænt. Alt var i orden. God placering. Intet at klage over. Personalet venligt og med fokus på vores børn. Helt vildt god mad (roomservice).
Benny B. Rejsende alene Denmark, 5. august 2012
Nyt, centralt hotel med god og venlig service

Rent og pænt hotel med meget service orienteret staff.
7,3
Lyd isoleringen er ikke den bedste og der ombygges i nabo bygningen fra tidlig morgen til kl 18:00 om eftermiddagen. Belliggenheden er ideal for gå ture i centrum og den gamle bydel! Endel trafik kaos i de tidlige morgentimer og sidst pa eftermiddagen skal påregnes, men hvor skal man ikke det central i Hanoi for tiden !
Berit A. Familie med ældre børn Denmark, 24. juli 2012
Skønt hotel med meget venlig betjening

Pænt og rent, samt meget hjælpsom personale
9,7
Vi havde nogle gode dage i Hanoi specielt fordi hotellet var super dejligt
Tip: Et super hotel i en travl og beskidt by
Sivadon C. Par Thailand, 14. april 2014
Good but sometime noisy

Price attractive, Friendly staffs, Clean room
7,7
Craig B. Familie med små børn Australia, 13. april 2014
A great cultural experience

Friendly Staff - Good location
7,3
We had a great stay for 3 nights, very helpful staff. Hotel has a booking agent available which provided all of our requirements in getting to and from Halong Bay Cruise. We had 2 adjoining rooms - be careful as the rear rooms with windows are not so quiet due to a railway track running behind and toots a couple of time a night. Our other room was reasonable quiet. The rooms are good but the showers need a bit of scrubbing with some bleach. All in all we would recommend this hotel.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Rising Dragon Palace Hotel HanoiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseRising Dragon Palace Hotel Hanoi - BadeværelseRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestaurantRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestaurantRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestaurantRising Dragon Palace Hotel Hanoi - ReceptionRising Dragon Palace Hotel Hanoi - LobbyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gæsteværelse

Kundeanmeldelser - Rising Dragon Palace Hotel, Hanoi

AS-AGWEB-3A03