Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

Rising Dragon Palace Hotel

12 Nguyen Quang Bich Street, Hoan Kiem Distrikt - Gamle Kvarter, Hanoi, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gæsteværelse Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gæsteværelse Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gæsteværelse Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gæsteværelse Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gæsteværelse Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gæsteværelse Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gæsteværelse Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gæsteværelse Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gæsteværelse Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gæsteværelse Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gæsteværelse Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gæsteværelse Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Badeværelse Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restaurant Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restaurant Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restaurant
Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Reception Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Lobby Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gæsteværelse
Beliggenhed: Hoan Kiem Distrikt - Gamle Kvarter Antal værelser: 51
Gratis trådløs internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

baseret på 2226 anmeldelser

Værdi for pengene
8,7
Beliggenhed
8,3
Personale
8,7
Hotellets stand/rengøring
8,8
Værelsets komfort/standard
8,9
Mad/spisning
7,9
Alle anmeldelser (2226)
Joergen M. Familie med små børn Sweden, 22. januar 2014
Bra hotel för pengarna

Billigt, rent, riktigt bra restaurang.
9,7
Det var fint. Trevlig och engelskspråkig personal.
Mogens B. Forretningsrejsende Denmark, 20. november 2013
Et velfungerende og komfortabelt hotel

Effektiv service, gode værelser, central beliggenhed
8
Sanne O. Par Denmark, 7. juli 2013
Pænt, rent og god hotel for pengene

Beliggenhed, rent og god seng
7,3
Fint hotel hvis man gerne vil bo centralt i Hanoi til en god pris. Morgenmaden var ok og personalet var søde til at hjælpe.
Steen R. Par Denmark, 11. maj 2013
Super venligt og hjælpsomt personale

personalet, restauranten på tagterrassen og personalet
8,7
Super sted. Personalet er helt ekstraordinært hjælpsomt og venligt. Restauranten der i sæsonen ligger på taget er meget hyggeligt og så smager maden fremragende. Hotellet sørger for transport til lufthavn der er billigere en taxierne.
Benny B. Par Denmark, 28. februar 2013
Rigtig god placering

Fantastisk morgenmad, alt hvad hjertet kan begærer, og dejlig kaffe.
9
Hotellet ligger i et sikkert område, og butikker til små indkøb lige om hjørnet.
Tip om Natteliv: Besøg chilli, fantastisk natclub.
Jacob L. Familie med små børn Denmark, 10. december 2012
Skønt hotel med god service

Utroligt rent og pænt
8,7
Dejligt hotel. Rent og pænt. Alt var i orden. God placering. Intet at klage over. Personalet venligt og med fokus på vores børn. Helt vildt god mad (roomservice).
Benny B. Rejsende alene Denmark, 5. august 2012
Nyt, centralt hotel med god og venlig service

Rent og pænt hotel med meget service orienteret staff.
7,3
Lyd isoleringen er ikke den bedste og der ombygges i nabo bygningen fra tidlig morgen til kl 18:00 om eftermiddagen. Belliggenheden er ideal for gå ture i centrum og den gamle bydel! Endel trafik kaos i de tidlige morgentimer og sidst pa eftermiddagen skal påregnes, men hvor skal man ikke det central i Hanoi for tiden !
Berit A. Familie med ældre børn Denmark, 24. juli 2012
Skønt hotel med meget venlig betjening

Pænt og rent, samt meget hjælpsom personale
9,7
Vi havde nogle gode dage i Hanoi specielt fordi hotellet var super dejligt
Tip: Et super hotel i en travl og beskidt by
Claire H. Rejsende alene United Kingdom, 19. april 2014
Friendly Hotel

Location, Breakfast, helpful staff
10
We had a great stay at the Rising Dragon Palace. It was located in the Old Quarter but still quiet enough for a peaceful sleep. The breakfast had a wide selection and the staff were extremely helpful. I would definitely stay again.
Priyanka S. Rejsende alene India, 18. april 2014
Great value for money!

Engligh speaking staff; Cosy and clean room; Good Breakfast
9,3
We were two friends who stayed overnight at Rising Dragon Palace Hotel. The staff spoke good English which was a good relief in Hanoi. They has good knowledge of the city and area around. We asked for good places to see and Indian restaurants and they guided us well. The rooms were extremely clean and cosy. It was a very cute comfortable room. Even though it was not a very big size room, it felt large due to its architecture and make up. The bathrooms were very clean and running warm water. Next morning we were served very good breakfast and again staff speaking English made our life easier in ordering. A very good value for money!! Highly recommended

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Rising Dragon Palace Hotel HanoiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GæsteværelseRising Dragon Palace Hotel Hanoi - BadeværelseRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestaurantRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestaurantRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestaurantRising Dragon Palace Hotel Hanoi - ReceptionRising Dragon Palace Hotel Hanoi - LobbyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gæsteværelse

Kundeanmeldelser - Rising Dragon Palace Hotel, Hanoi

AS-AGWEB-3C07