eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Rongratana Executive Residence

64, Soi Langsuan, Ploenchit Road, Lumpini, Pathumwan, Wireless / Chidlom, Bangkok, Thailand 10330 (Se kort)

Book nu!

Rongratana Executive Residence Bangkok - Hotellet indefra Rongratana Executive Residence Bangkok - Swimmingpool Rongratana Executive Residence Bangkok - Gæsteværelse Rongratana Executive Residence Bangkok - Gæsteværelse Rongratana Executive Residence Bangkok - Gæsteværelse Rongratana Executive Residence Bangkok - Gæsteværelse Rongratana Executive Residence Bangkok - Gæsteværelse Rongratana Executive Residence Bangkok - Gæsteværelse Rongratana Executive Residence Bangkok - Gæsteværelse Rongratana Executive Residence Bangkok - Gæsteværelse Rongratana Executive Residence Bangkok - Hotellet udefra Rongratana Executive Residence Bangkok - Gæsteværelse Rongratana Executive Residence Bangkok - Gæsteværelse Rongratana Executive Residence Bangkok - Gæsteværelse Rongratana Executive Residence Bangkok - Gæsteværelse Rongratana Executive Residence Bangkok - Fitnessrum
Rongratana Executive Residence Bangkok - Gæsteværelse Rongratana Executive Residence Bangkok - Badeværelse Rongratana Executive Residence Bangkok - Gæsteværelse Rongratana Executive Residence Bangkok - Gæsteværelse Rongratana Executive Residence Bangkok - Badeværelse Rongratana Executive Residence Bangkok - Gæsteværelse Rongratana Executive Residence Bangkok - Gæsteværelse Rongratana Executive Residence Bangkok - Hotellet indefra Rongratana Executive Residence Bangkok - Gæsteværelse Rongratana Executive Residence Bangkok - Gæsteværelse Rongratana Executive Residence Bangkok - Swimmingpool Rongratana Executive Residence Bangkok - Transport i nærheden
Område: Wireless / Chidlom Antal værelser: 24
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

8,0

baseret på 440 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,2
Personalet
8,4
Hotellets stand/rengøring
8,5
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
6,6
Alle anmeldelser (440)
Sorter efter:
Niels H. Familie med små børn Denmark, 25. februar 2014
God værelsesstandard og centralt beliggende

Tagterrasse, tjenstvillige ansatte og centralt beliggende
9,3
Hotellet ligger omgivet af de største bygninger i Bangkok, tæt ved Lumphini Park, og der er alt inden for gåafstand. Velassorterede supermarkeder, gode restauranter og shoppingcentre. Meget imødekommende personale, rent og vedligeholdt i alle rum og fin pool.
Sook Y. Familie med små børn Malaysia, 21. februar 2015
excellent!

good location, friendly stuffs and very nice room.
10
Lenardo S. Familie med små børn Canada, 1. februar 2015
awesome stay!

employees where awesome. Rooms were clean and spacious!
9
We really enjoyed our stay. Highly recommend this hotel. Staff was awesome and very helpful.
Carol M. Par United Kingdom, 30. januar 2015
great stay

the staff,the room,rooftop garden,
9,7
Sachiko K. Forretningsrejsende Japan, 26. januar 2015
small but good atmosphere

Location, good interior, simple service
7,3
This hotel is located in a good area especially for shopping and gourmet. hotel facilities seems old but seems to be in good condition, also good atmosphere of interior. Meals are provided only at room service. Only one inconvenience was there is no information in the room, it was difficult to know about pool & gym, meal service and front phone number.
Becky C. Par Taiwan, 25. januar 2015
Location price and clean

Service, location and price
9,3
It's nice and clean hotel with big room. The staff is very nice and friendly. The complimentary breakfast is fantastic. But the only thing not so good is the shower drainage is not working properly.
Juli K. Gruppe South Korea, 15. januar 2015
good
10
Denne kunde har kun bedømt dette hotel og har ikke skrevet nogle kommentarer.
Sarah W. Familie med ældre børn Australia, 14. januar 2015
Good location

Service
9
Danny Y. Gruppe Malaysia, 11. januar 2015
Best for couple or group of friends/families

Comfortable, Clean and homey
9
One of the best places I have stayed in Bangkok, I travel quite often to Bangkok for business and leisure and I have stayed various boutique, 2-star to 5-star hotels but Rongratana is unique in its way where it gave me an experience where I am in a home instead of hotel (I stayed in four-bedroom suite).
Yuan J. Familie med små børn Hong Kong, 27. december 2014
Convenient location, run down infrastructure

Location, location, location
4,7
The hotels conveniently located with BTS a 5 minute walk away, and a mini supermarket and restaurants close by. The hotel was a bit run down though (unlike its photo). Room was not kept extremely clean. Towel was a bit off white (black tint), toilet had a smell, water was murky. Not a comfortable stay.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Rongratana Executive Residence BangkokRongratana Executive Residence Bangkok - Hotellet indefraRongratana Executive Residence Bangkok - SwimmingpoolRongratana Executive Residence Bangkok - GæsteværelseRongratana Executive Residence Bangkok - GæsteværelseRongratana Executive Residence Bangkok - GæsteværelseRongratana Executive Residence Bangkok - GæsteværelseRongratana Executive Residence Bangkok - GæsteværelseRongratana Executive Residence Bangkok - GæsteværelseRongratana Executive Residence Bangkok - GæsteværelseRongratana Executive Residence Bangkok - GæsteværelseRongratana Executive Residence Bangkok - Hotellet udefraRongratana Executive Residence Bangkok - GæsteværelseRongratana Executive Residence Bangkok - GæsteværelseRongratana Executive Residence Bangkok - GæsteværelseRongratana Executive Residence Bangkok - GæsteværelseRongratana Executive Residence Bangkok - FitnessrumRongratana Executive Residence Bangkok - GæsteværelseRongratana Executive Residence Bangkok - BadeværelseRongratana Executive Residence Bangkok - GæsteværelseRongratana Executive Residence Bangkok - GæsteværelseRongratana Executive Residence Bangkok - BadeværelseRongratana Executive Residence Bangkok - GæsteværelseRongratana Executive Residence Bangkok - GæsteværelseRongratana Executive Residence Bangkok - Hotellet indefraRongratana Executive Residence Bangkok - GæsteværelseRongratana Executive Residence Bangkok - GæsteværelseRongratana Executive Residence Bangkok - SwimmingpoolRongratana Executive Residence Bangkok - Transport i nærhedenRongratana Executive Residence Bangkok - Attraktioner i nærhedenRongratana Executive Residence Bangkok - Attraktioner i nærhedenRongratana Executive Residence Bangkok - Attraktioner i nærheden


AS-AGWEB-3A01