eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Rothman Hotel

1633 M. Adriatico Street, Malate, Manila, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Rothman Hotel Manila - Gæsteværelse Rothman Hotel Manila - Gæsteværelse Rothman Hotel Manila - Gæsteværelse Rothman Hotel Manila - Gæsteværelse Rothman Hotel Manila - Gæsteværelse Rothman Hotel Manila - Gæsteværelse Rothman Hotel Manila - Gæsteværelse Rothman Hotel Manila - Gæsteværelse Rothman Hotel Manila - Gæsteværelse Rothman Hotel Manila - Reception Rothman Hotel Manila - Lobby Rothman Hotel Manila - Restaurant Rothman Hotel Manila - Restaurant Rothman Hotel Manila - Hotellet indefra Rothman Hotel Manila - Gæsteværelse Rothman Hotel Manila - Gæsteværelse
Rothman Hotel Manila - Gæsteværelse Rothman Hotel Manila - Gæsteværelse Rothman Hotel Manila - Sport og aktiviteter Rothman Hotel Manila - Omgivelser Rothman Hotel Manila - Omgivelser Rothman Hotel Manila - Omgivelser Rothman Hotel Manila - Attraktioner i nærheden Rothman Hotel Manila - Omgivelser Rothman Hotel Manila - Omgivelser Rothman Hotel Manila - Attraktioner i nærheden
Område: Malate Antal værelser: 92
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 1753 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,5
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,2
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
6,2
Alle anmeldelser (1753)
Sorter efter:
Kenneth M. Familie med små børn Denmark, 14. marts 2013
Udemærket til prisen

Placering, venligt personale, rumstørrelse
5
Fint ophold, der forløb uden de store problemer. Dog skal det lige nævnes at restauranten på hotellet på trods af en fin størrelse menu, ikke er istand til at ændre i deres menu så man istedet for eks. ris ønsker pommes frites, så kan det ikke lade sig gøre da menuerne er "låst" som restauranten ønsker de skal være.
Mads S. Gruppe Denmark, 7. juni 2011
Lækkert hotel med dejlig personale

God beliggenhed, smilende personale
8
skønt hotel, med dejlig personale. dog var det træls, at nat-personalet snakkede meget højt på gangene.
Mogens B. Rejsende alene Denmark, 7. maj 2011
Super hotel med dejlige værelser.

Separat spiserum i tilknytning til værelset. Venlig betjening. God service.
8,7
super hotel og central beliggende - men man må kunne forvente, at der er hi fi inkluderet i værelseprisen, hvilket ikke er tilfældet. man kan tilkøbe timer til en ret så peberet pris.
Tip om Shopping: Radisson mal i gafstand fra hotellet - og her kan du købe alt!
Dorte J. Forretningsrejsende Denmark, 24. februar 2011
Very nice hotel

dejligt værelse, god beliggenhed
7,7
Dejligt værelse, god beliggenhed og serviceminded personale. Internetforbindelsen for dårlig
David J. Rejsende alene Australia, 21. juli 2014
Very good

Staff room size service
5,7
My stay was good have stayed there before with agoda bookings
Michael N. Rejsende alene United States of America, 16. juli 2014
Good Location With Decent Rooms

Location, Comfort, Staff
8
I stayed at The Rothman for two days as a typhoon passed over Manila. The hotel has a generator, so continued to function after the city power failed. The staff did an excellent job of finding taxis, providing me with food and otherwise assisting during the most difficult of conditions. During normal times the hotel would be a fine place to stay. The price is right. The location is very good; short walking distance to shopping, restaurants, bars and other entertainment. The free WiFi is fast enough. The place is not new, but the rooms are clean and well maintained. I was very comfortable here.
Rene J. Par Denmark, 5. juli 2014
all ways like to stay there

location value, shopping
7,7
one ióf my favorite hotels to stay at in manila
David I. Rejsende alene New Zealand, 5. juli 2014
Good Hotel Bad Area

Large Rooms
6,3
This is a good hotel and value for money with large rooms. Unfortunately it is located in not such a great area. From exiting the hotel you will be approached by vendors and beggars and worst of all the street kids. Do not let them get close to you or else you will be robbed. They are expert pick pockets and giving them money only gives them a reason to get closer.
Mahmudur R. Familie med små børn Bangladesh, 30. juni 2014
Nice hotel in tourist friendly location

Large room, Good breakfast, Friendly stuffs
8
We enjoyed our stay in this hotel. The stuffs are very cooperative and friendly.
Edward F. Rejsende alene Australia, 24. juni 2014
hotel had some great friendly staff,

room service, cleaning, saftey,
7,7
My stay was okay, until the doorman refused entry of my daughter. will consider staying some where else. did not appreciate the attitude and bad judgment of one doorman.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Rothman Hotel ManilaRothman Hotel Manila - GæsteværelseRothman Hotel Manila - GæsteværelseRothman Hotel Manila - GæsteværelseRothman Hotel Manila - GæsteværelseRothman Hotel Manila - GæsteværelseRothman Hotel Manila - GæsteværelseRothman Hotel Manila - GæsteværelseRothman Hotel Manila - GæsteværelseRothman Hotel Manila - GæsteværelseRothman Hotel Manila - ReceptionRothman Hotel Manila - LobbyRothman Hotel Manila - RestaurantRothman Hotel Manila - RestaurantRothman Hotel Manila - Hotellet indefraRothman Hotel Manila - GæsteværelseRothman Hotel Manila - GæsteværelseRothman Hotel Manila - GæsteværelseRothman Hotel Manila - GæsteværelseRothman Hotel Manila - Sport og aktiviteterRothman Hotel Manila - OmgivelserRothman Hotel Manila - OmgivelserRothman Hotel Manila - OmgivelserRothman Hotel Manila - Attraktioner i nærhedenRothman Hotel Manila - OmgivelserRothman Hotel Manila - OmgivelserRothman Hotel Manila - Attraktioner i nærheden


AS-AGWEB-3C08