Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Royal Hotel

Estrada Da Vitoria 2-4, Macau City, Macao (Se kort)

Book nu!

Royal Hotel Macao - Gæsteværelse Royal Hotel Macao - Suite Royal Hotel Macao - Suite Royal Hotel Macao - Badeværelse Royal Hotel Macao - Badeværelse Royal Hotel Macao - Badeværelse Royal Hotel Macao - Hotellet udefra Royal Hotel Macao - Reception Royal Hotel Macao - Restaurant Royal Hotel Macao - Swimmingpool Royal Hotel Macao - Hotellet udefra Royal Hotel Macao - Mad og drikke Royal Hotel Macao - Gæsteværelse Royal Hotel Macao - Restaurant Royal Hotel Macao - Restaurant Royal Hotel Macao - Restaurant
Royal Hotel Macao - Gæsteværelse Royal Hotel Macao - Fitnessrum Royal Hotel Macao - Restaurant Royal Hotel Macao - Lobby Royal Hotel Macao - Kaffebar/Café Royal Hotel Macao - Restaurant Royal Hotel Macao - Restaurant Royal Hotel Macao - Reception
Område: Macau City Antal værelser: 380
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt
Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
7,6
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (11367)
Sorter efter:
Preben H. Par Denmark, 6. marts 2012
Godt Hotel med pool.

Centralt beliggende med gratis bus til byen, casinoer og færger.
9,3
flot hotel med alt. stor indendørs varm pool og sauna. værelserne er store og med tv, køleskab, hårtørrer, gratis vand, og dejlige bløde senge. internet adgang. stort badeværelse med badekar. flot udsigt over macau. centralt beliggende og mange forretninger i nærheden. det er perfekt til prisen.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Der er hurtig færge til Hong Kong fra Macau. Det er en stor oplevelse, og der er mange seværdigheder i Hong Kong.
Indberet denne anmeldelse
Lasse B. Rejsende alene Denmark, 26. marts 2011
Dejligt hotel, god service, fine faciliteter

Premium værelser gav adgang til ad libitum drikkevarer og snacks, ligger ret centralt, gode værelser
10
Jeg boede på hhv. Premium og Deluxe stays som enkelt-person med dobbeltseng. Havde ingen klager over service. Fik endda internet kode til at logge på nettet og bestille værelset via for at få en billigere rate end walk-in rate.
Tip om Hoteldetaljer: Book i forvejen, sørg for at spørge til benefits.
Indberet denne anmeldelse
Min H. Par Malaysia, 23. august 2015
This is my first choice of hotel in Macau stay

Helpful Staff, perfect location and clean room
10
Overall, I am satisfy with the hotel's cleanliness, but this time, there is something that impressed me. During my check out, the hotel staff were being super helpful for helping us to get a taxi to the airport. They were standing under the hot sun for 30 minutes trying to call a taxi, and continuously calling taxi station to book a taxi for us. We are so pleased with not only the location, the comfy of the hotel, but also the awesome service provided to the guest.
Indberet denne anmeldelse
Felix H. Par Australia, 23. august 2015
Comfy and great location

Location, Comfort, Cleaniness
9,7
Loved it.
Indberet denne anmeldelse
Seau C. Rejsende alene Malaysia, 21. august 2015
No Shuttle to Airport

comfort room, clean, helpful staff
7,3
Indberet denne anmeldelse
Po F. Par China, 18. august 2015
close to the old Macau at reasonable price

10 minutes walk to the world heritage the ruins of the St Paul's Cathedral, clean and safe, great indoor warm water swimming pooll,
9,3
If you like world's heritage sites and the historical Macau rather than man made attraction, Royal Hotel is definitely one of the choices. It was recently renovated. There are good food at reasonable price nearby. But if you want good city view from the room, need to pay a bit more. The indoor swimming pool is well designed and well managed.
Indberet denne anmeldelse
Roland L. Familie med små børn Malaysia, 16. august 2015
superb room and services

best room ever at macau on that price
9,7
Will recommand to other
Indberet denne anmeldelse
Lim H. Gruppe Singapore, 15. august 2015
Nice location and value for money

Nice location and value for money and convenient
8
Indberet denne anmeldelse
Hou J. Forretningsrejsende China, 15. august 2015
good hotel

good service/clean/good facility
9,3
very good,will consider to live here again^_^
Indberet denne anmeldelse
Hou J. Forretningsrejsende China, 14. august 2015
Good hotel

Very clean, very quite, Very good service, special thanks to Jim who got same surname as me, very nice guyq
9,3
Very good! Will consider this hotel again next time
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Royal Hotel MacaoRoyal Hotel Macao - GæsteværelseRoyal Hotel Macao - SuiteRoyal Hotel Macao - SuiteRoyal Hotel Macao - BadeværelseRoyal Hotel Macao - BadeværelseRoyal Hotel Macao - BadeværelseRoyal Hotel Macao - Hotellet udefraRoyal Hotel Macao - ReceptionRoyal Hotel Macao - RestaurantRoyal Hotel Macao - SwimmingpoolRoyal Hotel Macao - Hotellet udefraRoyal Hotel Macao - Mad og drikkeRoyal Hotel Macao - GæsteværelseRoyal Hotel Macao - RestaurantRoyal Hotel Macao - RestaurantRoyal Hotel Macao - RestaurantRoyal Hotel Macao - GæsteværelseRoyal Hotel Macao - FitnessrumRoyal Hotel Macao - RestaurantRoyal Hotel Macao - LobbyRoyal Hotel Macao - Kaffebar/CaféRoyal Hotel Macao - RestaurantRoyal Hotel Macao - RestaurantRoyal Hotel Macao - Reception


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C06