Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Royal Hotel

Estrada Da Vitoria 2-4, Macau City, Macao

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,9

baseret på 11935 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
7,6
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (11935)
Sortér efter:
Preben H. Par Denmark, 6. marts 2012
Godt Hotel med pool.

Centralt beliggende med gratis bus til byen, casinoer og færger.
9,3
flot hotel med alt. stor indendørs varm pool og sauna. værelserne er store og med tv, køleskab, hårtørrer, gratis vand, og dejlige bløde senge. internet adgang. stort badeværelse med badekar. flot udsigt over macau. centralt beliggende og mange forretninger i nærheden. det er perfekt til prisen.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Der er hurtig færge til Hong Kong fra Macau. Det er en stor oplevelse, og der er mange seværdigheder i Hong Kong.
Indberet denne anmeldelse
Lasse B. Rejsende alene Denmark, 26. marts 2011
Dejligt hotel, god service, fine faciliteter

Premium værelser gav adgang til ad libitum drikkevarer og snacks, ligger ret centralt, gode værelser
10
Jeg boede på hhv. Premium og Deluxe stays som enkelt-person med dobbeltseng. Havde ingen klager over service. Fik endda internet kode til at logge på nettet og bestille værelset via for at få en billigere rate end walk-in rate.
Tip om Hoteldetaljer: Book i forvejen, sørg for at spørge til benefits.
Indberet denne anmeldelse
Leonard L. Par Singapore, 25. april 2016
Value for money and good location
5,3
Near to everyway. A lot of local food nearby. Shutter bus to ferry terminal every 30min.
Indberet denne anmeldelse
Herni M. Par Singapore, 24. april 2016
Do not judge a book by its cover... :)
6
I was suprised from the moment i entered till the day i checked out. Room were in an exceptionally neat and clean condition. They had shuttle buses to a few casinos and hotels destination. It is near to Senoda area. Every basic needs is a just a short walk distance. Staff were excellent and friendly, they remember me and greet me with such warmth. Great job, keep it up and see you soon
Indberet denne anmeldelse
Hezzyl B. Par Philippines, 24. april 2016
Great Overnight in Macau
6,3
The shuttle bus was convenient as soon as we got out of Macau Ferry Port. The staff were all friendly. The room was very clean as well as the bathroom. I was very happy with our stay and would definitely stay again if we won't be staying at a Casino in Macau.
Indberet denne anmeldelse
Xinhui Y. Forretningsrejsende China, 24. april 2016
It's worthing to return.
5,3
I would like to stay again.
Indberet denne anmeldelse
Suat N. Gruppe Malaysia, 24. april 2016
Good
6
Shuttle provided to various places and 7-11 is just next door. Staff and hotel facilities excellent.
Indberet denne anmeldelse
Veeratep M. Rejsende alene Thailand, 24. april 2016
Professional staff
6
Very helpful and courteous staff. Very professional.
Indberet denne anmeldelse
Ting Y. Forretningsrejsende Hong Kong, 22. april 2016
Good service
5,3
Price rite
Indberet denne anmeldelse
Renee T. Gruppe Singapore, 18. april 2016
Group with elderly adults
5,7
Enjoyed our stay at Royal Hotel. Lots of walking to nearby Ruins of St Paul and Senado Square. And walked uphill to The Lighthouse at Guia. Too bad there wasn't any direction or signs to the Lighthouse that we ended walking the whole park for about an hour before going up the slope to find it.
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
Royal Hotel MacaoRoyal Hotel Macao - GæsteværelseRoyal Hotel Macao - SuiteRoyal Hotel Macao - SuiteRoyal Hotel Macao - BadeværelseRoyal Hotel Macao - BadeværelseRoyal Hotel Macao - Hotellet udefraRoyal Hotel Macao - ReceptionRoyal Hotel Macao - RestaurantRoyal Hotel Macao - SwimmingpoolRoyal Hotel Macao - Hotellet udefraRoyal Hotel Macao - Mad og drikkeRoyal Hotel Macao - GæsteværelseRoyal Hotel Macao - RestaurantRoyal Hotel Macao - RestaurantRoyal Hotel Macao - RestaurantRoyal Hotel Macao - GæsteværelseRoyal Hotel Macao - FitnessrumRoyal Hotel Macao - RestaurantRoyal Hotel Macao - LobbyRoyal Hotel Macao - Kaffebar/CaféRoyal Hotel Macao - RestaurantRoyal Hotel Macao - RestaurantRoyal Hotel Macao - ReceptionRoyal Hotel Macao - GæsteværelseRoyal Hotel Macao - GæsteværelseRoyal Hotel Macao - GæsteværelseRoyal Hotel Macao - GæsteværelseRoyal Hotel Macao - LobbyRoyal Hotel Macao - FaciliteterRoyal Hotel Macao - IndgangRoyal Hotel Macao - Faciliteter


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C08