Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Royal Hotel

Estrada Da Vitoria 2-4, Macau City, Macao

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,9

baseret på 11946 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
7,6
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (11946)
Sortér efter:
Preben H. Par Denmark, 6. marts 2012
Godt Hotel med pool.

Centralt beliggende med gratis bus til byen, casinoer og færger.
9,3
flot hotel med alt. stor indendørs varm pool og sauna. værelserne er store og med tv, køleskab, hårtørrer, gratis vand, og dejlige bløde senge. internet adgang. stort badeværelse med badekar. flot udsigt over macau. centralt beliggende og mange forretninger i nærheden. det er perfekt til prisen.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Der er hurtig færge til Hong Kong fra Macau. Det er en stor oplevelse, og der er mange seværdigheder i Hong Kong.
Indberet denne anmeldelse
Lasse B. Rejsende alene Denmark, 26. marts 2011
Dejligt hotel, god service, fine faciliteter

Premium værelser gav adgang til ad libitum drikkevarer og snacks, ligger ret centralt, gode værelser
10
Jeg boede på hhv. Premium og Deluxe stays som enkelt-person med dobbeltseng. Havde ingen klager over service. Fik endda internet kode til at logge på nettet og bestille værelset via for at få en billigere rate end walk-in rate.
Tip om Hoteldetaljer: Book i forvejen, sørg for at spørge til benefits.
Indberet denne anmeldelse
Michelle K. Gruppe Malaysia, 3. maj 2016
4days 3Nights in Royal Hotel
5,3
Good location, good environment, value for money
Indberet denne anmeldelse
Temora M. Par United Kingdom, 1. maj 2016
Good location
6
This hotel was fine for the money. Shuttle runs from the left hand side of the bus park. You may to look for it as it was not at the correct stance
Indberet denne anmeldelse
Eric H. Par Australia, 1. maj 2016
Great hotel
6
I've stayed here once previously and it's just as I remembered, great!
Indberet denne anmeldelse
Tse L. Familie med små børn Hong Kong, 30. april 2016
good
5
good
Indberet denne anmeldelse
Woan T. Par Malaysia, 30. april 2016
Location and clean room
5,3
I booked an upgraded room to Premier, despite the room is little small but overall the room was very cleaned and the bed and couch were very comfy. we also get complimentary afternoon tea and free shuttle to Venetian and Galaxy, very convenient.! I will recommend this hotel to friends
Indberet denne anmeldelse
Wilasinee K. Rejsende alene Thailand, 26. april 2016
Good hotel
5
Everything is ok. However, there is no shuttle bus between the airport and the hotel so it's quite not convenient compared to other 5 stars hotels that this hotel claims they are.
Indberet denne anmeldelse
Leonard L. Par Singapore, 25. april 2016
Value for money and good location
5,3
Near to everyway. A lot of local food nearby. Shutter bus to ferry terminal every 30min.
Indberet denne anmeldelse
Veeratep M. Rejsende alene Thailand, 24. april 2016
Professional staff
6
Very helpful and courteous staff. Very professional.
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
Royal Hotel MacaoRoyal Hotel Macao - GæsteværelseRoyal Hotel Macao - SuiteRoyal Hotel Macao - SuiteRoyal Hotel Macao - BadeværelseRoyal Hotel Macao - BadeværelseRoyal Hotel Macao - Hotellet udefraRoyal Hotel Macao - ReceptionRoyal Hotel Macao - RestaurantRoyal Hotel Macao - SwimmingpoolRoyal Hotel Macao - Hotellet udefraRoyal Hotel Macao - Mad og drikkeRoyal Hotel Macao - GæsteværelseRoyal Hotel Macao - RestaurantRoyal Hotel Macao - RestaurantRoyal Hotel Macao - RestaurantRoyal Hotel Macao - GæsteværelseRoyal Hotel Macao - FitnessrumRoyal Hotel Macao - RestaurantRoyal Hotel Macao - LobbyRoyal Hotel Macao - Kaffebar/CaféRoyal Hotel Macao - RestaurantRoyal Hotel Macao - RestaurantRoyal Hotel Macao - ReceptionRoyal Hotel Macao - GæsteværelseRoyal Hotel Macao - GæsteværelseRoyal Hotel Macao - GæsteværelseRoyal Hotel Macao - GæsteværelseRoyal Hotel Macao - LobbyRoyal Hotel Macao - FaciliteterRoyal Hotel Macao - IndgangRoyal Hotel Macao - Faciliteter


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A03