eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Royal Lotus Hotel Saigon

22-24 Thi Sach St., District 1, Distrikt 1 - Japansk Område, Ho Chi Minh, Vietnam 70000 (Se kort)

Book nu!

Royal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Royal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Royal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Royal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Royal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Royal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Royal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Royal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Royal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Royal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Royal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Royal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Royal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Royal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Royal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Royal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - Reception
Royal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - Lobby Royal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - Lobby Royal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - Reception Royal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - Restaurant Royal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - Restaurant Royal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - Restaurant Royal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - Restaurant Royal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - Restaurant Royal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - Restaurant Royal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - Restaurant Royal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - Restaurant Royal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - Restaurant
Område: Distrikt 1 - Japansk Område Antal værelser: 173
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,7

baseret på 895 anmeldelser

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
8,4
Personalet
7,5
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
7,7
Mad/spisning
7,3
Alle anmeldelser (895)
Sorter efter:
Kirsten A. Familie med ældre børn Denmark, 30. juli 2013
Godt

Pæne værelser , beliggenhed , god betjening
9,7
Rigtig godt ophold på et spændende Hotel tæt på centrum
Benny B. Par Denmark, 26. februar 2013
God belligendhed

Placeret i hjertet af Saigon
8,7
Pænt og rent hotel, med altid smilende ansatte. Morgenmaden var rigtig god med et stort udvalg og med meget venlig og hjælpsom personale.
Lim C. Par Singapore, 29. juli 2014
My stay in Royal Lotus Hotel Saigon

front line staff are friendly and helpful.
6,7
Overall all it was a present stay. However, the daily cleaning lady never replaced the hand soap, shawer cap etc afted it was used.
John S. Rejsende alene Australia, 26. juli 2014
Normal standard hotel

location
7
My last stay at the Royal Lotus Hotel was a little below my previous stays. I was disappointed with this stay
John S. Rejsende alene Australia, 18. juli 2014
Great Hotel

Location, Price , Room
7,7
My stay at the Royal lotus hotel was great, a few of the staff were a little standoffish, but overall a great stay, will be staying here again
William F. Par United States of America, 18. juli 2014
O.K

Friendly staff, Clean , Good location,
9
There is no English language News on the T.V. ( No Cnn or BBc, or anything) I will not stay there again unless that is dchaqnged.
Irene O. Familie med små børn Malaysia, 15. juli 2014
Unpleasant experience

The Pho noodles is very nice. Coffee house staff very efficient
4,3
The old wing rooms are so old & windows are so small.
Takanori H. Forretningsrejsende Japan, 12. juli 2014
no window room is not confort

near restaturant &shops
6
So far, ok better than next door hotel
Iwao S. Forretningsrejsende Japan, 10. juli 2014
Very upset with this hotel.

location, spacious
4
The front desk staff has stopped my wife to enter.They demanded her to give them her ID or something.. My wife isn't even local. Will never be back at this hotel, and I dont recommend couples there.
Ronald B. Par Australia, 6. juli 2014
Good hotel

Location, clean, good staff
6,3
Disappointed to be put on floor that new carpet being laid? Did move us when we complained

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Royal Lotus Hotel Saigon Ho Chi MinhRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - ReceptionRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - ReceptionRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - SpaRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - SpaRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - SpaRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - SpaRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - SpaRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefraRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefraRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - SkønhedssalonRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - SkønhedssalonRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - SkønhedssalonRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - SkønhedssalonRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - SkønhedssalonRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - FitnessrumRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - FitnessrumRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - FitnessrumRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - FitnessrumRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - FitnessrumRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - FitnessrumRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - SpaRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - SpaRoyal Lotus Hotel Saigon Ho Chi Minh - Spa

Kundeanmeldelser - Royal Lotus Hotel Saigon, Ho Chi Minh

AS-AGWEB-3C06