Tilbage til hotelinfo

Fantastisk 8,4
baseret på 258 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 258 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,5
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 8,8
  • Personalet 8,6
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

Chris K. fra Australien
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i april 2016
Good location, nice rooms
Location is really nice - next to the botanical gardens. Room was decent size and well looked after, but a little dated. Fitness centre was a bit lacking. Free wifi was a plus.
Anmeldt 25 april 2016

Yow H. fra Malaysia
Familie med små børn
Boede 3 nætter i april 2016
OK
Changing hotel guest the car parking fee was a surprise to us.
Anmeldt 23 april 2016

Khiem T. fra Vietnam
Par
Boede 2 nætter i april 2016
Good location, good room service, good facillities, no breakfast
No breakfast included which was disappointing
Anmeldt 19 april 2016

Alistair S. fra Malaysia
Par
Boede 2 nætter i april 2016
great location
Location is perfect
Anmeldt 11 april 2016

Stan S. fra Holland
Familie med små børn
Boede en nat i april 2016
Okay but not okay
breakfast & parking not included...disappointing.
Anmeldt 04 april 2016

sue S. fra Australien
Rejsende alene
Boede en nat i marts 2016
Perfect stay in Brisbane
Comfortable old style hotel in a top location opposite the Botanic Gardens. Very comfortable rooms with good views, swimming pool and excellent buffet breakfast.
Anmeldt 01 april 2016

Sharon A. fra Singapore
Forretningsrejsende
Boede en nat i marts 2016
Hotel is average
Staff service, location is ok
I did not manage to sleep peacefully at the hotel room. Bed is comfortable though and staff service is good. Pretty good location as well.
Anmeldt 27 marts 2016

Shirley W. fra Malaysia
Familie med små børn
Boede en nat i marts 2016
So so
Just normal
Anmeldt 17 marts 2016

Andre R. fra Australien
Familie med små børn
Boede en nat i marts 2016
Friendly comfortable
Staff were friendly and helpful. Location was ok a few blocks from cbd. Room was clean and well presented. Would stay here again
Anmeldt 15 marts 2016

Jeffrey E. fra Australien
Forretningsrejsende
Boede en nat i marts 2016
Always reminds me of a Motel
Location, staff convenince
I have stayed at the royals 4 times now, as its location is really great for me. Its a nice old fashioned place, but always reminds m of a motel. Staff are friendly, rooms are OK, facilities are fairly dated, so if you are looking for a 5 star experience, try elsewhere.
Anmeldt 12 marts 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: